yakamoz | وحید جان | هشتم - 8 تبریک میگم وحید جان و بهترین هارو برات آرزو میکنم امیدوارم به همه آرزوهات برسی دوست عزیزم تولدت هزاران بار مبارک وحید جان .
پاسخ : **سالگرد تولد yakamoz عزیز مبارک** سلام آبجی عزیزم مرسی مهربون:X خیلی خوشحالم کردی:) منم دعا میکنم به همه آرزوهات برسی تقدیم آبجی گلم(پرستو جان)
پاسخ : **سالگرد تولد yakamoz عزیز مبارک** آخجون بازم ك تبلد داريم ك=d> ... خخخخ ... تولدت مبارك داداش وحيد ... ايشالله 120 سالگيت
پاسخ : **سالگرد تولد yakamoz عزیز مبارک** مرسی عزیزان مرسی داداش های گلم خیلی خوشحالم که کنارتون هستم تقدیم عزیزان
پاسخ : **سالگرد تولد yakamoz عزیز مبارک** به به تولد ! تولدت مبارک باشه داداش وحید امیدوارم بری یه جای خوش آب و هوا مسافرت ،خیلی هم خوش بگذره و بتونی عکسای قشنگی توش بگیری و بیاری تو فروم بذاری :) امیدوارم شام یه غذای خوشمزه داشته باشی بخوری خیلی حال کنی بیای تو تاپیک غذا عکسشو بذاری امیدوارم بهترین دوربینی که فکرشم نمی کنی رو صاحب بشی و باهاش عکسای خوشگل بگیری خوش باشی دوست گلم !
پاسخ : **سالگرد تولد yakamoz عزیز مبارک** تولدتون مبارک اقا وحید امیدوارم به همه ارزوهای خوبتون برسین...نگاه خدا رو براتون ارزو دارم