1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

▇ ♥ ★♥ مـــهسا خــانــم عزیز تولدت مبـــارک ▇ ♥ ★♥

شروع موضوع توسط Deleted member 25512 ‏22/5/14 در انجمن مناسبت ها

1. سلام به همه بازدید کننده های این تاپیک با ارزش...

شنیدین که میگن بالا رفتن از دیوار مردم مطلقااا حرامه !! ولی یه جایی میبینید یکی داره فریاد میزنه و و در حال مرگ هیشکیم هم توی خونه ش نیست و خودشم نمیتونه درو باز کنه اون موقع ست که شما اگه از روی دیوار بری توی خونه و ایشونو نجاتش بدید به واسطه اینکه یه کار افضلی این وسط انجام دادی خدا تخفیف ویژه ای در حد بخشش این گناه پریدن توی خونه طرف بهتون میده حالا جزییاتش و اینا رو باید از کارشناس دینی سوال کنید بنده به عنوان یه شخص عادی اینو شنیده بودم و مطرحش کردم چون خواستم بگم :: درسته که من قرار شده بود ، به احترام یه شخصی یه مدت نیام اما توی این برهه افضل تر تبریک تولد مهسا خانم بود که منم به رسم هرساله 2 روز زودتر بجاش آوردم چون عمر دست ما نیستش که ....

اینکه سال سومی هست که دارم تاپیک تولد مهسا رو میزنم و چرا واسش پیشقدم میشم شاید برای خیلیا سوال باشه ، که در جوابتون باید بگم بنده با ایشون ( توی چت باکس - تاپ چت - پیام خصوصی ) شاید کمتر از یک ماه پیرامون مسائل مختلف جدی بحث کردیم هیچ ارتباط خاصی چه مجازی و غیر مجازی و ... بین ما نبوده و نیست و نخواهد بود یادگاری اون دوران و ماحصل بحث های که داشتیم هم این بوده »
    بی‌شک گریز از آفت نامردمی گر چاره‌گر بود
    چون شهر صحرا نیز سرشار از بشر بود!
    ای، هر که هستی، لحظه‌ای در خود نگر باش!
    خوبی، ولی از آنچه هستی خوب‌تر باش!

​
    [HR][/HR]
    توی این مدت بهم ثابت شده مهسا واقعا خاااانمه به تموم معناست اینکه ایشون الگوی خانمای سایت میتونه باشه غلو یا گزافه گویی نکردم چون شایستگی اینو داره واسه خیلیا الگو باشه ...
    ​

شکی نیست که ماهیت مهسا و باطن مهسا آمیخته ست با سیره و الگوی خانم فاطمه زهرا (س) اما در ظاهر مهسا خیلی ساده و خانم با روحی بلند ، که نه کسی میتونه اونو شخص مذهبی بنامه و نه شخص غیر مذهبی ( حد وسط ) اینو گفتم تا اگه احیانا بانوانی خواستن با ایشون هم کلام بشن خوف اینو نداشته باشن که الان با یه روحانی خانم ( آخونده ) طرفیم چون داریم کسایی رو مذهبییا رو دوست ندارن.

مهسا شخص با ارزشیه واسه مون بچه ها قدرشو بدونیم از نظراتش استفاده کنیم و با بحث های که پیش میکشیم ازش بخواهیم نظرشو بده ...
    به حرکاتش توجه کنید این امضاء ش رو دقت کنید نزدیک به سه سال داره با یه فرمون جلو میره عکس آواتارش داره با یه فرمون جلو میره حرف زدنش رفتارهاش و همه و همه....

[HR][/HR]
    تبریک خاصه به خود شخص مهسا :

مهسا خانم قبل هرچی سالروز به دنیا اومدنت یا همون سو خرداد که میشه 25 سالگیت رو بهت تبریک میگم
    ایشاله این روز که در وهله اول واسه خودت و بعد همه مون روز با ارزش و مهمیه بتونی بعنوان یه استارت جدید واسه بهتر شدن استفاده کنی و اگه وقت فرصت داشته باشی خودتو برآورد کنی ببینی توی این مدت ها چه کردی و تا از اینی که هستی خوبتر بشی ...
    و همچنین از خدا میخام که توی درسهات موفق باشی و درجات عالی هم معنوی هم دنیوی که یکیش تحصیلاته و بعدش مهمتر از همه شریعت اصلی ( همسرداری و بعدم مادری واسه فرزندانت ) برسی...

[HR][/HR]
    خب بریم سر اصل کاریااااا.....(( مسخره بازیا و لوس بازیاااا... ))
    تموم تعریفای بالا از مهسا خاصه برو بچ های خردادییییییییییییییییییییه و اصلا لازمه صدق کردن تعاریف واسه هرکسی توی دنیااااااا اینه که خردادی باشن بزار آقا / خانم محترم / محترمه راحت بگم نامه بدون امضاء هییییییییییییییچ اعتبارری نداره ...خردادی نیستی پس تجدیدی برو سال دیگه بینم...

اما هدیه مهسا :
    چون اینجا فضای مجازیه و تنها با وضعیت و حالت روحی و درکل با روح ما سروکار داره در نتیجه هدایا م باید حول همین محور یا در همین راستا باشه که گاه میتونه یه عکس باشه یا فیلم یا موزیک یا متن یا بیت شعر و ....

من واسه مهسا یه دونه موزیک آماده کردم که لینکش رو زیر گذاشتم :

تاکید میکنم کاملا بی منظور و بعنوان یه موزیک ساده و جالب و مجاز اقا تاکید میکنم مجااااااز

یه دونه موزیک هم مخصوص برو بچه های دانسر و رقاصه سایت بخصوص
    خانم پی و محمد جواد خودمون که لینکش این زیره هرکی رقاصه هم نباشه با این موزیک یه تکونی میخوره : تولد مهسا خانووومه دیگه عه (البته رقص که میگم نوع مجازش مد نظره _قر 10 درجه بیشتر نباشه)

یه دونه هم عکس آماده کردم : گل برای گل
    ​

البته یه هدیه دیگم هست که واسشون ایمیل میکنم....

بازم پیشاپیش تولدت مبارک سرکار خانم مهسا.... عزیز و محترم

10 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. غــریبه و تـنهــا

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : ▇ ❤ ★❤ مـــهسا خــانــم عزیز تولدت مبـــارک ▇ ❤ ★❤

شنبه تولدش بودا!!!

منم به ايشون تبريك ميگم، پيشاپيش!

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. پاسخ : ▇ ❤ ★❤ مـــهسا خــانــم عزیز تولدت مبـــارک ▇ ❤ ★❤

عزیزم منم پیشاپیش تولدت رو تبریک میگم :x
    انشالله که در تمامی مراحل زندگیت موفق باشی و به خواسته هات برسی
    التماس دعا حاج خانوم مهسا :d

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    133

:)

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    133

:)

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    حب اهل بیت اگه لایق بدونن

تو این روز طلایی تو اومدی به دنیا

وجود پاکت اومد تو جمع خلوت ما

تو تقویما نوشتیم تو این ماه و تو این روز

از آسمون فرستاد خدا یه ماه زیبا

زندگیت را با لبخند هایت نگاه کن نه با اشکهایت

سالهای عمرت با با دوستانت بشمار نه با تعداد شمع های روی کیک تولدت
    .

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

7. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    حب اهل بیت اگه لایق بدونن

[COLOR=#164E8D][COLOR=#FF0000][COLOR=#FF0000][COLOR=#164E8D][URL="http://tasavirezibae.blogfa.com/"][IMG]http://night-skin.com/blogcode/tasvir-zibasazi/upimg/uploads/1406410048.gif[/IMG][B]تولدتون مبارک مهسا جان امیدوارم به تموم ارزوهای زیبایت برسی که لیاقتش رو داری عزیز برات شادی و سلامتی وموفقیت را ازخداوند خواستارم [/B][/URL][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

سلام من حرفی که تو ی دلم هست بیان میکنم همیشه همه به من گفتن اینقدررک بودن خوب نیست اما من حرفمو به جای این که پشت سرکسی بزنم سعی میکنم جلو روش بگم..مهسا جان عذرمیخوام که به صراحت حرفمو می زنم اما حرفایی که نظرم راجع به تو هست ..

تولدت وبهت تبریک نمیگم چون تولدم وبهم تبریک نگفتی . چند تا انتقادم ازت دارم خیلی دوست داشتم تو تاپیک ازنفرقبلیت انتقاد کن شرکت می کردی ومن بلافاصله تو اون تاپیک انتقاد می کردم ..اما روزها گذشت وبه اون تاپیک سرنزدی..
    دخترمغروری هستی ..وبه نظرم کسی رو حساب نمیکنی اما اگه بفهمی طرف مخاطبت تحصیلاتش بالاس بهش توجه داری وسعی میکنی کم نیاری...
    اینجا با همه مَچ نیستی نمیدونم چرا ودلیلش چیه اما فکرکنم به خاطرهمین مسائلی بود که گفتم..
    اگه وقتی صرف اومدن به اینجا می زاری سعی کن ازمعلوماتت دراختیاردیگران هم قراربدی واگه من جای تو بودم بخش دانشجو ودانشگاه یه انجمن درخواست میکردم پرسش وپاسخ دانشجویان عزیز .(دررابطه با هرچیز)این میشه معرفت مداری...
    این که وقت نمیکنم سرم شلوغه من اصلا قبول ندارم چون همیشه چت باکس فعالی..
    سعی کن به همه با یه چشم نگاه نکنی ....همین دیگه

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    منتظر آقا

منم تولدتو تبریک میگم مهسای عزیز.
    با این همه تعریفی که ازت شنیدم مشتاق آشنایی شدم.
    چند وقتی نیستم اما وقتی اومدم حتما یکی از اولویت هام واسه آشنایی خواهی بود.
    موفق باشی وسلامت عزیزم

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Telegram: vahid_yakamoz instagram: vahid_yakamoz

[FONT=&amp]❤❤[/FONT] Happy Birthday[FONT=&amp]❤❤[/FONT]
    ​

​

​
    Yaşa.. Sev.. Gül..! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara..
    ​

​