مرا 95 درصد دوست داشته باش حجت الاسلام قرائتی اينطور نيست كه اين خانم هرطور خواست خودش را آرايش كند و برود نشان جوانها بدهد. همسر شماست. من يك سؤال از شما ميپرسم. اين سؤال را كشورهاي خارج هم بودم، پرسيدم. هرچه عقيده شما است، بگوييد. آيا روي كرهي زمين يك زن هست كه بگويد: من زن هستم. ميخواهم شوهر من مرا 95 درصد دوست داشته باشد؟ شوهر من يكي دو درصد خانم ديگر را هم دوست داشته باشد!!! آيا چنين زني هست يا نه؟ نيست. كدام زني هست كه اينطور بگويد؟ هيچ زني قبول نميكند. كاري به اسلام هم ندارم. قرآن را براي يك لحظه كنار بگذارم. ميخواهم بدون قرآن صحبت كنم. كدام زن است كه حاضر باشد شوهرش 95 درصد دوستش داشته باشد؟ هيچ زني حاضر نميشود. اگر اينطور است چرا بايد آرايش كرده خودت را نشان مردم بدهي؟ اين رقمي كه شما در خيابان ميآيي، يعني چه؟ يعني مردم، مرا ببينيد. اين يعني چه؟ يعني دو درصد علاقه شما از خانمتان متوجه من كنيد. از يك طرف ميگويد: نميخواهم يك درصد علاقهي شوهرم جاي ديگر باشد، از سوي ديگر با لباس و آرايش بيرون ميآيد، كه به مردها بگويد: مردها، شما كه زن دوست هستيد، من هم هستم. ببينيد چه قيافهاي دارم؟ هركس دوست دارد شوهرش براي خودش باشد، بايد اجازه بدهد در خيابان شوهر مردم هم براي زن مردم باشد. كسي را تحريك نكند. حالا چادر يا مانتو مهم نيست. مهم اين است كه قرآن ميگويد: به تقوا نزديك باشد. من يك حرفي ميزنم هركس جواب دارد، جواب مرا بدهد. دانشجو حق تحصيل دارد. بله! دانشگاه آمده و جوانياش را ميدهد براي اينكه چيز ياد بگيرد. اين دانشجو كه حق تحصيل دارد، اين دختر دانشجو با اين قيافه در دانشگاه ميآيد، از بغلش رد ميشود و سر كلاسش مينشيند، آيا حواس اين جوان پرت ميشود يا نه؟ بنده دانشجو هستم و دارم مطالعه ميكنم. اين خانم با هر رقم آرايشي ميآيد از كنار من رد ميشود. بالاخره دل مرا ميبرد. دل مرا كه برد، كتاب دستم است، اما حواسم جاي ديگر است. ضربه علمي به من ميزند. در دانشگاه بايد قويترين حجابها باشند. چون محل درس است. در محل درس من بايد متمركز باشم. اسلام ميگويد: اگر قاضي كفشش تنگ است، قضاوت نكند. چون فشاري كه به پايش ميآيد ممكن است در قضاوتش اثر بگذارد. اسلام ميگويد: اگر قاضي ادرار دارد، قضاوت نكند. ممكن است ادرار قاضي در قضاوتش اثر كند. پيغمبر آمد نماز بخواند، فرمود: فاطمه جان! اين پرده گل دارد، گلش حواس مرا پرت ميكند. اگر گل پارچهاي حواس پيغمبر را پرت كند، دختري كه خودش را مثل گل درست كرده است، حواس جوان را پرت نميكند. كتاب دستش است. ولي همينطور نگاه ميكند، يك مدتي يك فوتي ميكند، تا ميرود يك چيزي بخواند باز يك نفر ديگر ميآيد از اين طرفش ميرود. خانمهاي بد حجاب و آرايشگر از نظر حقوقي كار به اسلام ندارند. بهايي هم باشند، يهودي هم باشند، مسيحي هم باشند، اگر دختر خانم در دانشگاه با آرايش تحريك كننده حضور پيدا كند، اين به دانشجو ضربه علمي ميزند. پسر هم همينطور است. پسر هم يك لباس تنگ ميپوشد، بازويش را نشان ميدهد، محيط دانشگاه بايد آرام باشد. مگر اينكه نه، علم هست و چيز ديگر هم هست. مخلوط عرض ميكنم. اگر زني اجازه نميدهد، خوب ما هم نبايد اجازه بدهيم.
پاسخ : مرا 95 درصد دوست داشته باش ای بابا اگه بخوام نظرمو بگم که کلی حرف دارم پس بهترین کارم سکوت وبـــــــــــــــــ س
پاسخ : مرا 95 درصد دوست داشته باش توی سیتتون سخنرانی صوتی هم دارید من خیلی به سایت masaf.ir سر می زنم و الان برای یک بازی ساده سایت شما رو پیدا کردم از این به بعد مشتری دائم سایت شما هستم:):)