سلام .این تاپیک چند روزی زودترزده شد .چون واقعا ارزش پدرخیلی بیشترازایناست ومن عاشق پدرم هستم..جا داره ازعزیزانی که پدرعزیزشون درقید حیات نیستن(منجمله نگار واگه اشتباه نکنم فائزه عزیزم) عذربخوام بابت این که ممکنه این تاپیک دلتنگ ترشون کنه..برای آمرزش همه پدرانی که درقید حیات نیستن صلوات . در واژگانه ی بشریت نمیگنجد جز اینکه:تکیه گاه امن منی تو ای هدیه ی زیبای خدای بزرگ تورا دوست دارم با همه ی وجود به این امید که بخشنده ی لایزال، تو را از من نگیرد.بزرگوارم همیشه در کنارت احساس امنیت دارم و خدای من تو میدانی... که من آسوده خاطرم و من میدانم... بخشنده ای چون خدای بزرگ هدیه ام داده.... خدایا ترا شکر میگویم و با تمام وجود سر تعظیم به درگاهت دارم من با تو از هر چی غمه ،سیرم وقتی پدر ، دستات و می گیرم قلبم طپش میگیره، طوری که حس می کنم، هرگز نمی میرم پشتم به تو گرمه پدر ، حالا من غم ندارم ، تا تو رو دارم وقتی دلم تنگه ، مثه بارون تنها تو آغوش تو، می بارم..
پاسخ : پدرم راه تمام زندگیست ، پدرم دلخوشی همیشگیست . روزت مبارک باباجون. پ مثل پناه،پ مثل پدر،همان که با نبودنش مرگ غرورم رارقم زد و جای خالیش اندوه وار برسرم هوار میکشد، کاش پدرم بودتابه جای خیرات برایش هدیه میخریدم....
پاسخ : پدرم راه تمام زندگیست ، پدرم دلخوشی همیشگیست . روزت مبارک باباجون. بابا کجایی ببینی دلم واست تنگ شده؟کجایی که بوست کنم؟ چقدر تلخه یه سنگه سرد و جاي دستای گرم و صورت بابات ببوسی و بوی خاک مزارش اشکتو در بیاره پدرم روزت مبارک ....
پاسخ : پدرم راه تمام زندگیست ، پدرم دلخوشی همیشگیست . روزت مبارک باباجون. من تو زندگیم هر چی دارم از برکت وجود بابامه که همیشه واسم نماد ارامش و ابهت و مردونگی و درایت و منطق بوده... دستای پر مهرشو می بوسم و دعا می کنم سلامتی و سرزندگیش همیشه پایدار باشه....هر دختری به عشق باباش و به دلگرمی وجودش زندگی میکنه اللهم صل علی محمد و ال محمد
پاسخ : پدرم راه تمام زندگیست ، پدرم دلخوشی همیشگیست . روزت مبارک باباجون. سلام به همه منم به همه تبریک میگم هم روز پدر رو و هم میلاد امیرالمومنین علیه السلام پدر همه ی شیعیان رو
پاسخ : پدرم راه تمام زندگیست ، پدرم دلخوشی همیشگیست . روزت مبارک باباجون. پدر دستای گرمت چرا سرده/پاهای پیرت دیگه خالی ز درده پدر چرا چراغ خونمون دیگه خاموشه؟؟/چرا هرکیو اینجا میبینم سیا میپوشه؟ پدر نوازشم کن اگه بیداری/تو گفتی تاکه هستم امنیت داری پدر صبرم تمومه نگو رفتی/ببین تو آخری سفرمنو تنهام گذاشتی پدر جونم,پدر عمرم,پدر سالار خونه/پدر رفتی سفرت تا ابد یادم میمونه پدر صدام بزن صداتو میخام/پدرنفس بکش هواتومیخام هنوز چشمای من باور نداره/ک باباس داره اشکمو در میاره پدر جونم,پدر عمرم,پدر سالار خونه/پدر رفتی سفرت تا ابد یادم میمونه
پاسخ : پدرم راه تمام زندگیست ، پدرم دلخوشی همیشگیست . روزت مبارک باباجون. خاک را می بوییم که پدرهای عزیزمان را در خود جای داده آسمان را می جوییم که روح بی آلایششان در آن به پرواز در آمده.... و سوگوارانه می سراییم : رفتند ساکت و بی صدا,دلمان غمگین,قلبمان نالان و جشمانمان اشکبار..... ای پدران در خاک خفته روزتان مباارک وروحتان شاد....
پاسخ : پدرم راه تمام زندگیست ، پدرم دلخوشی همیشگیست . روزت مبارک باباجون. امسال چهارمين سالي ـه که ندارمش . . . نعمت ـه بزرگي ـه که خدا زود ازم گرفتش . . . روزت پيش پيش مبارک پدرم : ) * 3> 3>