. :شعر روی هر ضرر باید استفاده ای باشه***باخت باید احساس فوق العاده ای باشه آه فاتح قلبم فکرشم نمی کردی***رام کردن این شیر کار ساده ای باشه آه چشمه ی طوسی آه چشم ویروسی***بعد از این به هر دردی مبتلا بشم خوبه مبتلا بشم مردم مبتلا نشم مردم***از تو درده لذت بخش هر چی میکشم خوبه من یه بچه شیطون توی کوچه ها بودم***عشق تو بزرگم کرد عشق تو هلاکم کردم جیک جیک مستونم بود و عشق بازی گوش***مثل جوجه مرده توی باغچه خاکم کرد آه چشمه ی طوسی آه چشم ویروسی***بعد از این به هر دردی مبتلا بشم خوبه مبتلا بشم مردم مبتلا نشم مردم***از تو درده لذت بخش هر چی میکشم خوبه آفرین به این زور و آفرین به این بازو***آفرین به این چشما آفرین به این ابرو آفرین به هر شب که بی گدار می باره***با جنون در افتادن خیلی آفرین داره با تو هیشکس جز من بی سپر نمی جنگه***با تو هیشکس از این بیشتر نمی جنگه با جنون در افتادم باز کار دستم داد***آه فاتح قلبم عشق تو شکستم داد آه چشمه ی طوسی آه چشم ویروسی***آه چشمه ی طوسی آه چشم ویروسی [HR][/HR] مشخصات: ترانه: حسین صفا آهنگ: محسن چاوشی تنظیم: محسن چاوشی میکس و مسترینگ: امیر جمال فرد گیتار: کیان ایرجی [HR][/HR] دانلود: دانلود آهنگ با کیفیت 128 لينك اول Mohsen-Chavoshi-Cheshmeye-Toosi-128.mp3 لينك دوم Mohsen-Chavoshi-Cheshmeye-Toosi-128.mp3 دانلود آهنگ با کیفیت 320 لينك اول Mohsen-Chavoshi-Cheshmeye-Toosi320-.mp3 لينك دوم Mohsen-Chavoshi-Cheshmeye-Toosi-320.mp3