ســــــــــــلام دوستاي عزيزم تولــــد آبجی عسل (الهه خورشید معاون سابق تاپ فروم) هست 1375/01/09 آبجی عسل تــــــــولدت رو تبريكــــ ميگم بهترین هارو برات آرزو میکنم پلک جهان می پریددلش گواهی میداد اتفاقی می افتداتفاقی می افتد وفرشته ای از آسمان فرود آمدتولدت مبارک
پاسخ : تــــولدتـــ مبـــاركـــــ آبجی عسل (الهـــــــــه خورشیــــــد ) تولدتون مبارک . همیشه شاد باشید .
پاسخ : تــــولدتـــ مبـــاركـــــ آبجی عسل (الهـــــــــه خورشیــــــد ) عزیزم روز تولدت را با آسمانی پر از ستاره های چشمک زن با دشتی پر از شقایق ها و با آرزوی موفقیت برای توبه تو تبریک میگویم . . .گل من تولدت مبارک
پاسخ : تــــولدتـــ مبـــاركـــــ آبجی عسل (الهـــــــــه خورشیــــــد ) مبارک باشه عسل خانوم.:roze: ایشالا بهترین سال عمرتون رو تجربه کنین خوب دیگه برید کنار کیک رسید! اینم همون کیکه ولی با دوربین کرین فیلمبرداری شده:) الان دیگه وقتشه که کیک رو بیاریم تا بزنیم بدن آخ آخ آخ ببخشید! دیگه ترکیبی کار کردم که هم شادی داشته باشه هم رعایت ایام فاطمیه باشد که مقبول افتد:razz::roze::rolleyessmileyanim:
پاسخ : تــــولدتـــ مبـــاركـــــ آبجی عسل (الهـــــــــه خورشیــــــد ) :top29: چقد خوبه میناجان بفکر اونایی که یه زمانی زحمت و کشیدن و الان نیستن هم هستی :razz:
پاسخ : تــــولدتـــ مبـــاركـــــ آبجی عسل (الهـــــــــه خورشیــــــد ) تبريك ميگم ايشالا صدسال زنده باشي
پاسخ : تــــولدتـــ مبـــاركـــــ آبجی عسل (الهـــــــــه خورشیــــــد ) تولدتون مبارک عسل خانم :razz: