پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ وایت ارپ (Wyatt earp) دو سه بار دیدمش از فیلمای وسترنی و گنگستری و اینا ,,خوشم میاد محصول امریکا - سال 1994کارگردان :لارنس کاسدان بازیگران :کوین کاستنر، دنیس کوآید،جن هاکمن،دیوید آندرو و ,, خلاصه فیلم : داستان درباره زندگی "وایت ارپ " و خانواده اش می باشد ."ارپ " که در ابتدای جوانی برای کار وترقی، از خانواده جدا می شود سرنوشت جدیدی را پیش رو دارد . "وایت " تبدیل به معاون کلانتر شهر توبستون می شود. به تدریج "مورگان" و"ورجول" دو برادر وایت نیز به نیروهای پلیس می پیوندند.وایت ارپ که در کارش جدی است قوانین را در شهر اجرا می کند. دو گروه تبهکار به شکل غافلگیرانه مورگان ارپ برادر وایت را به قتل می رسانند و ,,,
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ Arrow - Season 2, Episode 23: Unthinkable http://www.topforum.ir/thread238106.html
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ سلام فیلم : (Chinese Zodiac (CZ12 سال :2012 امتیاز : 6.3/10 IMDB کارگردان : Jackie Chan بازیگران : Jackie Chan - zhang lanxin - kwon sang woo و...
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ و سریال هایی ک دیر شروع ب دیدنشون کردم:( فصل دوشو تموم کردم فصل یکو شرو کردم
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ فرار از زندان رو خیلی وقته دیدم.بعدشم فیلم زیاد دیدم اما بهتراز فرار از زندان ندیدم. فیلم های Jason stait ham رو هم روس دارم.هیجان داره
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ منم با اینکه اصلا فیلم اکشن دوس ندارم ولی فیلمای جیسون رو خیلی دوس دارم...اصلا من عاشق کله کچلشم ولی در کل خیلی وقته قصد دارم فیلم ببینم نمیشه...اخرین بار فک کنم abduction رو دیدم خوشم اومد.
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ من علاقه ای به فیلمهای خارجی ندارم اصلا ولی اخرین فیلم امروز تکرار ستایش رو دیدم