پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ عوع ، اين مدل جينگيرم بود ما نميدونستيم، تو چت استريت صحبتش بود من فرك كردم اون جنگيره جديدست
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ نه گفتم که الآن مدتی هست که به خاطر مشغله های کاری دیگه نمیرسم به اینجور کارا
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ Excuse me این یکی 1973ه Exorcist II: The Heretic هس ک 1977 و The Exorcist III ک 1989 و Exorcist: The Beginning ک 2004 البته معروف ترینش همون 1973ه ک 8 از 10 گرفته بقیه پایینه نمرات
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ آره من همه رو دیدم ولی اصلا خوب درست نکردن بقیه رو همون اوّلی از همه قشنگتر و خوش ساخت تره بقیشو دیگه خراب کردن
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ من که یه سریال میبینم که حال میکنم باهاش میبینم حالم خوب میشه اون اسمش قـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهرمانان هست
پاسخ : اخرین فیلمی که دیدی چی بود ؟ کنستانتین،constantine، تا همين چندقيقه پيش فرك ميكردم به معني جنگيره، حالا فهميدم اسم مرده بود، ولي كار مرده جنگرفتنه، بازيشم هست، خود اسم جنگير فيلمش چنتا هست، ولي من فقط همون كنستانتين منظورم بود