1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ما کاری به سیاست نداریم . اما واقعا دردناکه

شروع موضوع توسط Αli язza ‏1/3/14 در انجمن محفل تاپ فرومی ها

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    116

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : ما کاری به سیاست نداریم . اما واقعا دردناکه

خب من قبلا هم این موضوع رو در سایتهای دیگه و واتس اپ و ویچت و... دیدم .
    علیرضا جان اگرچه تو عنوان تاپیک رو گذاشتی
    "ما کاری به سیاست نداریم" ، ولی قبول کن اون کسی که ایده ی اصلی این تاپیک رو داده و بین مرقد امام و آرامگاه کوروش مقایسه کرده ، 100% قصد و غرض داشته .
    و الّا چرا آرامگاه های دیگه رو با آرامگاه کوروش مقایسه نکرد ؟! بین خیلی از اشخاص دیگه که جنبه ی سیاسی یا دینی ندارن و جنبه ی تاریخی و ادبی و فرهنگی دارن و آرامگاه های بسیار زیبایی دارن و هر سال در سراسر کشور براشون سالگرد و جشنواره و غیره و غیره گرفته میشه !!! چرا دست گذاشتن روی مرقد امام !؟ مگه سعدی و حافظ و فردوسی و کمال الملک و خیام و بابا طاهر و... آرامگاه های قشنگ و با صفایی ندارن !؟ البته من قبول دارم که مرقد امام با هیچ کدوم ازینها قابل مقایسه نیست . ولی با کمی فکر میشه فهمید که یقینا پشت این مقایسه غرضها خوابیده .
    ازین حرفا بگذریم ، من اصلا مقایسه کردن بین آرامگاه کوروش با جاهای دیگه رو کار اشتباهی میدونم . نه فقط مقایسه ی با مرقد امام . بلکه مقایسه با هر جای دیگه ای . اینکه متاسفانه مسئولین و دولت مردان ما در حق فرهنگ و تمدن و بزرگان تاریخی این کشور کم گذاشتن ، درش هیچ شک و شبهه ای نیست . ولی مقایسه کردن کار درستی نیست . چه مرقد امام و سعدی و حافظ و هر کس دیگه ای آباد و زیبا و با شکوه باشه یا نباشه ، در هر صورت دلیل نمیشه که آرامگاه کوروش که باعث افتخار هر ایرانی هست ، به این شکل متروکه و خراب باشه . پس ما نباید اینها رو با هم مقایسه کنیم . خب مقایسه یعنی چی !؟ یعنی چون به آرامگاه کوروش رسیدگی نشده ، پس بولدزر برداریم و بقیه ی آرامگاهها رو هم خراب کنیم تا تساوی و برابری ایجاد شه ؟! مسلّما نه . بلکه هر کدوم ازین اشخاص جایگاه و ارزش خودشون رو دارن و ما باید به هر کدوم با توجه به مقام و ارزش خودشون نگاه کنیم . نه اینکه با همدیگه مقایسشون کنیم و بگیم چرا فلان شخص دارای بارگاه و مرقد و آرامگاه زیبا و آباده ولی فلان شخص اینطور نیست .
    پس خیلی مراقب باشیم که هر مطلبی که در سایتهای دیگه گذاشته میشه رو زود نشر ندیم و خوب روش فکر کنیم که واقعا چرا یک شخص نشسته و چنین مقایسه ای کرده !؟ آیا واقعا ناراحتی و نگرانیش کوروش و فرهنگ و تاریخ ایران بوده یا از چنین مقایسه ای قصد و غرض داشته و میخواسته ایجاد اختلاف کنه !؟
    اشتباهی که خیلی ها در مورد امام میکنن اینه که چون ایشون یک مرجع تقلید و روحانی و عالِم دینی بوده ، جنبه های وطن پرستی ایشون رو کنار میزنن و اصلا متوجه نیستن که امام چه خدمتی به وطن و خاک کشور خودش کرد .
    یه لحظه بُعد دینی و اسلامی و روحانیت امام رو کنار بذارید . یه لحظه به امام به دیدی غیر روحانی و غیر مرجعیت نگاه کنید . کدوم وطن پرستی تونست کاری که ایشون در حق کشورش کرد رو برای این کشور انجام بده !؟ کدوم وطن پرستی عرضه داشت مثل ایشون مبارزه کنه !؟ خب اگه کسی عرضش رو داشت مسلّما قبل از امام این کارو کرده بود . پس زحماتی که امام برای وطن و کشور ما انجام داد رو فراموش نکنیم .
    ببخشید که طبق معمول طولانی شد .
    خداحافظ

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    116

شما فقط کارهای خوب امام رو ذکر کردی.کاش یکم از کارهایی که کوروش رو کرد هم میگفتین . اگه هم بحث روحانیت و اسلام رو بزاریم کنار . کوروش کتیبه حقوق بشررو نوشت . کی همچین کاری کرد؟

این عکسم فکر کنم بخاطر این با عکس مرقد امام خمینی مقایسه شده چون هردوتاشون جنگجو و وطن پرست بودن . اما سعدی حافظ باباطاهر اینا شاعر بودن جزو فرهنگ بودن .

امام خمینی قیام کردش . کاری که خیلی ها کردن . پس نگو کدوم وطن پرستی غیر امام این کارو کرد . مقایسه از یک دید خوبه چون میفهمی ک کجای کار کم کاری شده که یه جوری ب مساوات برسونیش

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

فکر کنم نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم
    علیرضا جان من اصلا منکر بزرگی و زحمات و ارزش و مقام کوروش نیستم
    من که در حرفام کاملا تصریح کردم به ارزش این شخص و اینکه باعث افتخار تک تک ما ایرانی هاست
    اینکه میگی دلیل مقیسه ی این دوتا عکس اینه که هر دوشون مبارز بودن ، خب کمی سخته باورش . چون ازین مقایسه ها در سایتها و رسانه های مختلف که مغرض هستن زیاده . امیدوارم اون شخصی که ایده ی اصلی این مقایسه رو داده ، به قول تو واقعا انگیزش همینی باشه که تو میگی .
    اما اینکه میگی غیر از امام اشخاص دیگه ای هم مبارزه و قیام کردن ، بله 100% درسته و من هم منکرش نیستم . تک تک اون اشخاص برای همه ی ما قابل احترام هستن و وظیفه ی ما ایرانی هاست که یاد تک تکشون رو زنده نگه داریم .
    ولی خداییش درسته که خیلی ها در تاریخ کشور ما بر علیه استکبار و ظلم و ستم قیام کردن ، امّا یه نگاه به ابعاد این انقلاب در سراسر دنیا بندازیم . واقعا در طول تاریخ ایران ، چندتا انقلاب به این وسعت داریم !؟ در تاریخ ایران چند مورد داریم که تمام دنیا با تمام قدرت سیاسی و نظامی و اقتصادیش علیه ایران و مردم ایران وارد عمل بشه و یک نفر سعی کنه بدون هیچ امکاناتی مردم رو دور هم جمع کنه و به اتحاد برسونه و هدایتشون کنه برای پیروزی ؟! چندتا انقلاب و قیام در تاریخ کشورمون اتفاق افتاده که به نتیجه هم رسیده باشه و خیلی زود از هم نپاشیده باشه !؟ خداییش باید منصف بود و همه ی جوانب رو در نظر گرفت . نمیخوام بحث سیاسی و این چیزا راه بندازم چون واقعا حالشو ندارم . فقط میگم جبهه گیری نکنیم . اینطوری نباشیم که بعضیهامون بچسبیم به کوروش . بعضیهامون بچسبیم به امام و همینطور الی آخر . من اصلا قصدم دفاع از امام نیست . همونطور که گفتم حتی اگه یه طرف این مقایسه امام نبود ، باز هم من همین حرفها رو میزدم و میگفتم که نباید مقایسه کرد .
    این اشخاص همشون در راه خدمت به یک کشور تلاش کردن . مقایسه ی بین اینها بیشتر از اینکه سازنده باشه ، باعث ایجاد چند دستگی میشه . همونطور که تا الآن هم شده . حالا یکیشون پادشاه بوده ، یکیشون مرجع تقلید بوده ، یکیشون از مردم عادی بوده و...و..و.. ولی همشون ایرانی بودن و برای حفظ کشور و دفاع از مردمش و اعتقاداتشون تلاش کردن . نذاریم یه عدّه به خاطر تعصبات بیجا یا برای ایجاد چند دستگی بین ما ، بزرگان ما که باعث افتخار ما هستن رو در جبهه های مختلف و روبروی هم قرار بدن . سعی کنیم همه ی این بزرگان رو در کنار هم ببینیم نه مقابل هم .
    بگذریم . تو منو میشناسی و میدونی قصد دعوا با برادر گلی مثل تو رو ندارم . فقط خواستم با هم یه اختلاط کرده باشیم .
    بازم ممنون از تاپیکت

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    116

منم دعوا ندارم امین جان . و شمارو مثل برادر بزرگ قبول دارم . و نمیگم چرا امام همچیین ارامگاهی داره .اما کاش میدونستن ارزش کوروش کبیر رو چگونه پایین اوردن

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

ما همیشه ارادتمند داداش گلمون بودیم و هستیم:roze:

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.