1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

دانلود Trailer(پیش نمایش) + بازی "Assassin's Creed 4: Black Flag :"Freedom Cry

شروع موضوع توسط وضعیت سفید ‏10/2/14 در انجمن اخبار و معرفی

1. غــریبه و تـنهــا

امتیاز دستاورد:
    113
    وقتی این پیشنمایش از سری اساسین کریید بلگ فلگ یعنی freedom cry(فریاد آزادی) رو تماشا کردم...
    یه چیز باعث شد این پیشنمایش رو اینجا قرار بدم تا بقیه نیز از این فیلم فوقالعاده دلنشین کوتاه(به تعبیر من)بی نسیب نمونن!^_^
    تنها چیز (البته مه چیزش خوش ساخت بود) صداگذاری و مخصوصاً موسیقی فوقالعاده جودهنده و زیبا بود که منو ترغیب به ایجاد این پست کرد..
    [HR][/HR]از دست ندیدش...حتی اونایی که اهل بازی مازی نیستن ...چون این یه فیلم کوتاست..!

​
    *همه لینکا یکین فقط کمی کیفیتشون فرق میکنه!

حجم و کیفیت متوسط

کیفیت مناسب

*پیشنهاد میکنم کیفت خوبه رو دان کنید ...فرق زیادی ندارن ولی حس بیتری داره...! ^_^[HR][/HR]هستن کسایی که فکر میکنن بازی که داره عرضه میشه یا اصلن عرضه شده تماشایه پیش نمایشی از اون بازی دیگه معنی نداره..
    ولی باید بگم اینطور نیست.. بشخصه وقتی تریلری از یه بازی حتی برا بازیایی که بازیشون کردم..اگه تریلری رو که از اون بازی ندیده بودمو حاظرم باز تماشا کنم...
    چون ممکنه چیزی تو اون پیشنمایش نشون بده که مثل یه فیلم جذاب و خوش ساخت باشه....مثلاً صداگذاری و موسیقی فوق العاده دلشینی داشته باشه!

یک شخص از این تشکر کرد.