سلام بچه ها ترجیح میدهید مراسم عروسی مفصل بگیرید یا اینکه یک مراسم کم خرج اما در عوض با یک سفر عالی ؟ یا عروسی و سفر هر دو یا هیچ کدوم اصلا ! لطفاً در نظرسنجی شرکت کنید و اگر نظرتون تشریحی هست حتما بنویسید تا با هم در موردش گفتگو کنیم.
پاسخ : مراسم عروسی یا سفر ؟ چه جالب من ندیدم تاپیک اومد بالا خودم تو پستا میگشتم دیدمش جوابش دادم :دی منم موافقم باهات پرستو فقط سفر هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :twisted:
پاسخ : مراسم عروسی یا سفر ؟ الان فقط من و امین می تونیم جواب بدیم به این سوال. طناز جونم تو عروسی بگیر. به چند دلیل: دخترها از بچگی دوس دارن که عروس بشن و لباس عروس بپوشن و تو عروسیشون برقصن. هر کی عروسی نگرفت پشیمون شد. اما سفر: سفر خوبه اما می شه با شاباشهای عروسی و یه کم پولی که می ذاری روش بری سفر.نیازی نیست که به جای عروسی باشه. تازه سفر رو می شه همیشه رفت اما عروسی فقط و فقط یه بار تو زندگی رخ می ده و تکرار شدنی نیست. امین بیا ادامشو بگو
پاسخ : مراسم عروسی یا سفر ؟ ولی من دوست ندارم عروسی بگیریم یک عالمه خرج مخارج بیهودس :mach: جشن معمولی بگیریم توی خونه خودمون بعدش بریم عکاسی عکس بندازیم بعدش هم بریم مسافرت :negah: بچه ها بیاین نظراتون رو بگین
پاسخ : مراسم عروسی یا سفر ؟ من کاملا موافقم اتفاقا خانم من اون اوایل خیلی حال و هوای عشقولانه داشت بهم میگفت امین عروسی نمیخوام نمیخوام بهت فشار بیاد میخوام زندگیمون ساده و راحت شروع شه ازین حرفا دیگه منم بهش میگفتم بیخیال خانم ، بذار عروسیمون رو بگیریم ساده میگیریم که نه به من فشار بیاد نه حرف شما رو زمین بمونه میدونید چرا ؟! چون همونطور که طاووس خانم گفتن ، عروسی جزو چیزاییه که برای دخترها خیلی خیلی مهمه . حتی اونهایی که میگن برامون مهم نیست و نمیخوایم به شوهرمون فشار بیاد و زندگی باید ساده شروع بشه و ریخت و پاش الکی و ... ، بازم غالبا ته دلشون عروسی میخوان . مخصوصا که به قول طاووس خانم ، عروسی فقط یه باره . اگه نگیرید و بعدا خودتون یا خانمتون پشیمون بشید ، دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد و تا آخر عمر شکنجه میشید . خیلی ها رو دیدم و شنیدم که اوّلش همین حرفا رو میزدن و عروسی نگرفتن ولی بعدش پشیمون شدن . مخصوصا اگه توی فامیل یا دوست و آشناتون هم آدمای خاله زنک داشته باشید که هی روی مخ خودتون و خانمتون راه برن . اونوقته که خانمتون هم پشیمون میشه و اونوقت یه عمر میزنه تو سرتون که چرا برام عروسی نگرفتی ؟! حالا من جو گیر شدم و یه چیزی گفتم !! تو نباید شعورت میرسید و عروسی میگرفتی ؟! و ازین حرفا... خلاصه حتما عروسی رو بگیرید ... حتی اگه شده خیلی ساده . به خصوص که عروسی گرفتن و شام دادن ، توسط رسول اکرم(صلوات الله علیه و آله) هم توصیه شده . تنها چیزی که من باهاش مخالفم اینه که آدم عروسیی بگیره که فراتر از توان و جیبشه . فقط برای چشم رو هم چشمی و این حرفا بخواد خودش رو به تکلف و زحمت و خرج بندازه . عروسی باید در حدّ توان باشه و البته به دور از اسراف و ریخت و پاشهای الکی . خداحافظ