پاسخ : خدا وکیلی عجب سایتیه اینجا !!! زیاد گیر املایی به این دخترا نده حسین بیشتر از این انتظاری ازشون نیست اون خط آخر پرستو خانم و تو رو هم نفهمیدم یعنی چی:mabhot:
پاسخ : خدا وکیلی عجب سایتیه اینجا !!! درمورد خط اخرخودم شما نبایدم بفهمی..اونی که باید بفهمه شاهدم هست دیگه..حالا شاهدم کیه وچیه وچه اتفاقاتی بین من وایشون افتاده بماند:)
پاسخ : خدا وکیلی عجب سایتیه اینجا !!! واقعا .... !!! اینجا تا وقتی جلوی چشم باشی دیده میشی .. وقتی نباشی یکی نمیگه کجایی.. نه پیامی .. نه سراغی... نه اظهار دلتنگی ... هیچی!
پاسخ : خدا وکیلی عجب سایتیه اینجا !!! نگار خانم حرف شما درسته ولی هر کسی هم بالاخره مشکلات و گرفتاری هایی داره و شاید قشنگ نباشه این توقع رو از همه دوستان داشته باشیم. مثلا خود من زمانی بود که نمیشد ماه ها بیام سایت و دلیلشم همونه که خدمتتون عرض کردم... خود من همیشه سعی کردم با بچه ها خاکی باشم ولی یه وقتایی هم ادم شرایطش فرق میکنه... مثلا درمورد خودم نه به اون غیبت های طولانی مدت و نه به این روزا که روزانه چندین بار میام سایت! زندگیه دیگه... به هر حال اگه کوتاهی شده من خودم عذر خواهی میکنم :roze:
پاسخ : خدا وکیلی عجب سایتیه اینجا !!! نگارجان بیا قضیه رو ازاین ورهم یه نگا بنداز خودمن شخصا دوتاپیام یاهو واست گزاشتم..اما دریغ ازجواب.. خوب وقتی پیام می دم وجوابی نمی بینم اینو اسمشو چی می زاری؟ گفتم شاید میخواد تو خلوت خودش باشه..میدیدم میای تاپ وبی سروصدا میری..شرایطتت ودرک می کردم.. اما توقع این حرفت چون واسه من شخصا سنگین بود..اینا رو گفتم.. اما خوب میدونی دوستت داریم همه
پاسخ : خدا وکیلی عجب سایتیه اینجا !!! ممنون از محمد گرامی به خاطر تواضع و برخورد خوبشون پرستو هم بد بد بد ... ava2: یاهوی من چند وقته موشکل داره ... اصن پیامی ازت ندیدم ابجی جان تازشم من برای روز زن تبریک گفتم تو جواب ندادی ... :asabi:
پاسخ : خدا وکیلی عجب سایتیه اینجا !!! نگارخوب خوب خوب من ازکجا بدونم یاهوت موشکل داره..اون پیام سند تو آل بود....منم سند تو آل کردم واسه همه ادلیستم چه اقا وچه خانم دخمل بداخلاق
پاسخ : خدا وکیلی عجب سایتیه اینجا !!! دیدی گفتم موشکل داره .. سند تو آل تو هم نیومده برام :mabhot:... دوثت دارم :mach:
پاسخ : خدا وکیلی عجب سایتیه اینجا !!! حالا که استارتر تاپیک نیست یک کم اسپم ول بدیم ... آخیش چ کیفی میده .. پرستو دیگه چ خبرا ؟