[FONT=times new roman,times,serif]خسته ام از تظاهر به ایستادگی،از پنهان کردن زخم هایم... زور که نیست! [FONT=times new roman,times,serif]دیگر نمیتوانم بی دلیل بخندم و با لبخندی مسخره وانمود کنم همه چی روبه راه است...![/FONT][/FONT][FONT=times new roman,times,serif]اصلا دیگر نمیخواهم که بخندم!میخواهم لج کنم،با خودم،با تو،با همه ی دنیا![/FONT][FONT=times new roman,times,serif]چه قدر بگویم فردا روز دیگریست و امروز بیاید و مثل هر روز باشی؟!؟![/FONT][FONT=times new roman,times,serif]خسته ام...از تو...از خودم...از همه ی زندگی...[/FONT][FONT=times new roman,times,serif]میخواهم بکشم کنار!از تو...از خودم...از همه ی زندگی![/FONT]
پاسخ : عـــــاشــــــق تنـــــــــهــــــا هی روزگـــــــــار مــــن به درک... خودت خسته نشدی از دیدن تصویر تکراریه درد کشیدن من؟؟
پاسخ : عـــــاشــــــق تنـــــــــهــــــا [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]بعضی ﻭﻗــﺖ ﻫــﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﯾﻨﻮ ﺑـــــــــﻪ ﺯﻭﻭﻭﺭ[/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] ﺑﮑﻨـــﯽ ﺗﻮ ﻣﻐﺰﺕ ﮐــﻪ ﺍﮔـــﻪ ﺩﻭﺳﺘـــﺖ ﺩﺍﺷــﺖ ،[/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] ﺍﻭﻧـــﻢ ﺍﻻﻥ ﻣــﺚِ ﺗــﻮ ﺧــﻮﺍﺏ ﻧـﺪﺍﺷــﺖ !![/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] ﺍﻣــــﺎ[/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] ﺍﻭﻥ ﺭﺍﺣـــﺖ ﺧــﻮﺍﺑﯿــﺪﻩ ﻭ ﺗـــﻮ ،[/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] ﺗﻮﯼِ ﺳﮑــﻮﺕ[/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] ﺑﯿــﺪﺍﺭﯼ ﻣﯿﮑﺸــــﯽ ![/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] ﺑﻪ ﺧــﺎﻃﺮﻩ ﻫــﺎﺕ ﻓﮑــﺮ[/FONT] [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif] ﻣﯿﮑﻨـــــﯽ ﻭ ﻧﻤﯿﺘـــﻮﻧﯽ ﺑﺎﺯﻫــــﻢ ﺑﺎ ﺑﺪﯼ ﻫــﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﮐﺮﺩﻩ "ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ " ﺑﻨﺎﻣﯿـــﺶ[/FONT]
پاسخ : عـــــاشــــــق تنـــــــــهــــــا [FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]مى خواهى بروى؟ بهانه مى خواهى؟ بگذار من بهانه را دستت دهم... برو و هركس پرسید چـــرا؟ بگو لجوج بود! همیشه سرسختانه عاشق بود... بگو فریاد مى كرد! همه جا فریاد مى كرد که فقط مرا مى خواهد... بگو دروغ مى گفت! مى گفت هرگز ناراحتم نكردى... بگو درگیر بود! همیشه درگیر افسون نگاهم بود... [/FONT]بگو بی احساس بود! به همه فریاد ها، توهین ها و اخم هایم......
پاسخ : عـــــاشــــــق تنـــــــــهــــــا در ساحل کنار دریا ایستاده ای هوای سرد صدای موج انتظار ؛ انتظار ؛ انتظار به خودت میایی یادت می آید دیگر نه کسی است که از پشت بغلت کند نه دستی که شانه هایت را بگیرد نه صدای که قشنگ تر از صدای دریاست [FONT='courier new', courier, monospace]اسم این تنهایی است[/FONT]...
پاسخ : عـــــاشــــــق تنـــــــــهــــــا عــطر ِ تَنت روی ِ پــیراهنـم مــانده .. امــروز بـویــیدَمَش عمــیق ِ عمــیق ِ! و با هـر نـفس بـغــضم را سـنگین تر کردم! و به یــاد آوردم که دیـگر ، تـنـت سـهم ِ دیگری ست .. و غمــت سـهم ِ مــن!
پاسخ : عـــــاشــــــق تنـــــــــهــــــا [FONT=arial,helvetica,sans-serif]از دور دوستت داشتم ![/FONT] [FONT=arial,helvetica,sans-serif]بی هیچ عطری آغوشی نگاهی یا حتی بوسه ای تنها دوستت داشتم اما حالا اگه دور شی چه کنم با اینهمه وابستگی؟ [/FONT]
پاسخ : عـــــاشــــــق تنـــــــــهــــــا [FONT=mrt_faraz]دروغ های تو قابل تحمل تر بود ![/FONT] [FONT=mrt_faraz]به خاطر کودکی بود و شیطنت[/FONT] [FONT=mrt_faraz]به خاطر این بود که دنیای آدمها را تجربه نکرده بودی[/FONT] [FONT=mrt_faraz]که ببینی یک دروغ[/FONT][FONT=mrt_faraz]،[/FONT][FONT=mrt_faraz]چه ها میکند ![/FONT] [FONT=mrt_faraz]این جا دروغشان به بهای یک زندگی تمام میشود[/FONT][FONT=mrt_faraz]![/FONT][FONT=mrt_faraz]به بهای یک دل شکستن ![/FONT] [FONT=mrt_faraz]اینجا دروغ ها باعث مرگ عشق و اعتماد میشود ![/FONT] [FONT=mrt_faraz]این جا آدم ها دروغ های شاخ دار می گویند[/FONT] [FONT=mrt_faraz]بعد دماغ دراز خود را جراحی پلاستیک می کنند !!![/FONT]