1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بررسی و انتخاب بهترین گوشی های سال 2013 | اختصاصی top forum

شروع موضوع توسط Hidden ‏6/1/14 در انجمن اخبار و بررسی

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    سینما
    دوستان سلام.
    از اونجا که یه عده منو میشناسن حالا تو فروم خُره ی گوشی و گِیم و اینجور چیزام... یه مقاله ای هم خودم تهیه کردم تا بتونیم یه نگاه کلی بندازیم به بهترین گوشی هایی که سال 2013 معرفی شدن و وارد بازار شدن.

با شنیدن اسم موبایل ، اسم کمپانی های معروف موبایل تو ذهن همه میاد ، مثه اپل ، سامسونگ ، اچ تی سی ، نوکیا و ...
    امسال یه شاهکارایی دیدیم از این کمپانی ها و خب میشه گفت بعضی از کمپانی ها هم سال بدی رو پشت سر گذاشتن که یکیشون صد در صد نوکیا بوده
    نوکیایی که دو ، سه سال پیش همه واسه گوشیاش سر و دست می شکوندن امسال ثابت کرد نمی تونه تو عرصه ی حال حاضر با گوشی های هوشمند و ابر قدرتی مثل آیفون 5 و 5س یا گلکسی اس 3 و 4 رقابت کنه.
    خب واقعا میشه گقت نوکیا واسه همون دوره س که همه دنبال گوشیای گوشکوب بودن نه الان که همه یه رباط هوشمند میخوان نه گوشی :d
    البته نمیشه سری گوشی های Lumia که امسال نوکیا معرفی کرد رو نادیده گرفت اما واقعا می تونن جزو بهترین ها باشن؟؟؟
    گوشی های خوبی بودن ، ولی جای تعجب داره که مایکروسافت اومد هم سهام اندروید رو خرید هم سهام نوکیا ولی هنوز نوکیا داره رو سیستم عامل های سیمبیان و ویندوز مانور میده.. حالا یه سری روشنفکرم میان میگن که خیلیا سواد استفاده از سیستم عامل ویتدوزو ندارن :| بیخیال بابا خب حوصله آدمو واقعا سر میبره دیگه ، اندروید الکی محبوب نشد که ، کلی امکانات داره بدون محدودیت ( اگه بدونین چقد پول گرفتم از شرکت اندروید که این حرفارو بزنم :d )
    خب یه بررسی کلی می کنیم بهترین گوشی لومیای نوکیارو و جزو کاندیدای بهترین گوشی ها 2013 قرار میدیم
    طبق نظر سنجی ای که داشتن بیشتر سایت ها بهترین گوشی گرون قیمت نوکیا lumia 1020 بوده ، الان قیمتش نزدیک 2 میلیون تومنه با گارانتی متفرقه ... آقا انصافا گوشی خوبیه ها ولی تو دل نمیره خدایی
    اینم عکساش :
    [​IMG]32 گیگ حافظه داخلی داره ، دوربینش ماشالا اَبَر دوربینه دیگه ، 41 مگا پیکسل واقعی :o به درد پرستو میخوره عشق عکاسیه :d
    یه سی پی یوی 2 هسته ای و سیستم عامل ویندوز این گوشیو سر پا نگه داشتن فقط ، من به عنوان یه فردی که حالا با خیلی از گوشیا کار کرده این گوشیو پبشنهاد نمیکم ، حالا خود دانید
    اگه یه دشمن دارین و میخواین واسش خیلی الکی 2 میلیون خرج کنین اینو واسش بخرین :d

ولی اونایی که خب 2 میلیون نمیتونن خرج کنن، و خیلی مشتاقن که لومیا بخرن من lumia 720 رو پیشنهاد می کنم که بهترین گوشی میان قیمت نوکیاس با حدود 800 هزار تومن ...
    عکساش:
    [​IMG][​IMG]
    دوربین 6 مگا پیکسلی و فروم ساده گوشی به دل میشینه اما بازم سیستم عامل ویندوز :|
    سی پی یوی 2 هسته با 1 گیگا هرتز ، 7 گیگ حافظه رایگان برای اسکای درایو هم داره ... خب بدنیست ولی یه چیز بدی که داره می دونین چیه؟؟؟ نوکیا دیگه از سر زبونا افتاده ، من پیشنهاد نمی کنم.

خب بریم سراغ ال جی ، یکی بهترین سال های کاریشو با اپتیموس پشت سر گذاشت. به شخصه یه زمانی عاشق گوشیاش شده بودم
    می خوام اول بهتون گوشی G2 ی ال جی رو معرفی کنم که انصافا حرف نداره ، قیمتش دور و بر 1/700 تا 1/900 هست ..
    یه فرم ساده با 5 اینچ نمایشگر ، دوربین 13 مگا پیکسلی با 32 گیگ حافظه داخلی تونستن یه گوشی منحصر به فرد رو بسازن
    عکساش:
    [​IMG][​IMG]

بعد این گوشی نوبت یکی دیگه از اعضای خانواده ال جیه که اسمش nexus 5 هست... پر از حاشیه بود این گوشی و گوشی بدی هم نبود ( از لومیا ها بهتره هر چی باشه :d)
    دوربین 8 مگا پیکسلی و سی پی یوی 2 هسته ای و 5 اینچ نمایشگر ، باتریشم 330 ساعت آماده به کاره که قابل تحسینه ...
    اینم عکساش:

خب از ال جی که بیایم بیرون میریم سراغ sony .... غوغا به پا کرد با گوشیاش و طرفدارای زیادی هم پیدا کرد ، من نسبت به این برند واقعا بی تفاوتم...ینی نه بدم میاد نه خوشم میاد...یه سری گوشی های خیلی معمولی که واسه آدمای معمولی ساخته میشه....میشه گفت شکل ظاهریشونم هیچ خلاقیتی توش نیست و همشون مثل همن
    اما شاهکار این برند که سر و صدای زیادی هم کرد xperia z بود که بهترین گوشی این برند شناخته میشه
    سیستم عامل اندروید ، دوربین 13 مگا پیکسلی ، حافظه داخلی 16 گیگی و سی پی یوی 4 هسته ای ، یه گوشی 1 میلیون و 300 هزار تومنی رو ساختن که این عالیه...
    خیلیا هم با اون تبلیغ تو ماهواره ها میشناسنش که یارو میندازتش تو آبو اون خالی بندیا دیگه....تو کلیپ جدید نیکی میناج هم دیدیم همین صحنه رو :d البته ما خونه فامیلمون بودیم خودمون ماهواره نداریماااا :d
    عکساشو ببینیم :

[​IMG][​IMG]

بعد این دوست عزیزمون میریم سراغ xperia L که قیمتش مناسبه اما خب امکانات کمتری داره دیگه
    4.3 اینچ نمایشگر....سی پی یو 2 هسته ای ... دوربین 8 مگا پیکسلی ...باتریشم 500 ساعت آماده به کاره...
    و اما عکسای این گوشی:

خب 3 تا برند رو بهترین گوشیاش رو بررسی کلی کردیم و 3 تا برند دیگه مونده ینی اصل کاریا هنوز مونده ( اچ تی سی ، سامسونگ ، اپل )
    بقیه برند ها مثل بلک بری ، هواوی ، جی ال ایکس و ... هم اگه در خواست کنین به روی چشم ولی تو گروه دوم بهترین گوشی ها قرار می گیرن
    اون 3 تا برندی هم که موندن ایشالا یه وقت دیگه تو قسمت دوم این تاپیک می زنیم در آخر هم یه رتبه بندی می کنیم گوشیارو با توجه به نظر سنجی ای که برگزار می کنیم بین خودمون،
    مخلص همتون ، ایمان هیدن ... تابعد

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    سینما
    پاسخ : بررسی و انتخاب بهترین گوشی های سال 2013 | اختصاصی top forum

و اما ادامه می دیم این بحثو....
    قرار شد دوتا از بهترین گوش های 3 برند اچ تی سی و سامسونگ و اپل هم معرفی کنیم که همین الان براتون آماده کردم

از اچ تی سی شروع می کنیم ، انصافا کار سختیه دو تا گوشی خوب انتخاب کردن از اچ تی سی ... همشون دوست داشتنی ان و عالی...مخصوصا پدیده هایی که تو سال 2013 معرفی کرد این کمپانی

از HTC one X معروف شروع می کنیم...کلی کشته مرده داره...ینی حکم جرج کلونی تو هالیوودو داره واسه گووشی بازا :d
    قیمتش حدود 1/500 اینطوراس که خیلی غوغا به پا کرد وقتی وارد بازار شد...کلی منتقد و کارشناس تاییدش کردن و یکی از موفق ترین کارای اچ تی سی شد این موبایل..
    یه دوربین 8 مگا پیکسلی و سیستم عامل اندروید و سی پی یو ی quad core و حافظه 32 گیگا بایتی رو این گوشی منحصر به فرد سواره که پرچمشو حسابی برده بالا
    عکس:

و اما اچ تی سی bytter fly s که تا همین یه هفته پیش دستم بود و فروختم... معرکه س
    یه دوربین 4 مگا پیکسلی واقعی که من عاشقشم...سی پی یو ی 4 هسته ای... 5 اینچ نمایشگر و قیمتی حدود 1 میلیون و 900 هزار تومن...
    البته زمانی که من خریدم 1/600 بیشتر نبود... ولی هر چی بدی می ارزه واسه اچ تی سی...

و اما پرونده ی اچ تی سیو که ببندیم نوبت به دوست معروف و دوست داشتنیمون samsung میرسه که یکی از پر طرفدار ترین هاست... سال پر کاری هم داشتن تو 2013 و موفق هم بودن

از بین اون همه شاهکار اول می خوام galaxy s 4 رو معرفی کنم که دنیای موبایل رو یه تکون حسابی داد
    البته خود اس4 سه مدل داره که من I9500 رو مد نظر گرفتم
    5 اینچ نمایشگر ، 13 مگا پیکسل دوربین و اینترنت نسل 4 جی نشان از یه موبایل بی نظیره... پردازنده ی قوی 4 هسته و 1.6 گیگا هرتزی هم این امر رو کامل می کنه..
    قیمتشم چیزی حدود 1/800 تا 2 میلیونه
    عکساشم ببینیم:
    [​IMG][​IMG]

و اما واسه اونایی که اونقد هزینه نمی تونن بکنن که یه اس 4 بگیرن بهترین گوشی سامسونگ میان قیمت رو معرفی می کنم
    galaxy win I8552
    با 700 تا 800 هزار تومن صاحب یه گوشی خوب با 5 مگا پیکسل دوربین و 4.5 اینچ نمایشگر و پردازنده ی 4 هسته ای بشین
    عکساش رو هم میذارم :
    [​IMG][​IMG]

و اما غول آخر...عشق همیشگی من ... Apple .... برادرای دوست داشتنی آیفون که هیچ وقت ازشون خسته نمی شین
    تحولی که گوشی های اپل به وجود آوردن هیچ گوشی ای نمیتونه به وجود بیاره...لابد حدس می زنین کدومارو می خوام معرفی کنم دیگه چون کلا اپل تو 2013 دو تا گوشی ارائه کرد اما همون 2 تا کافیه واسه اثبات بهترین بودن
    اول iPhone 5s که میخوام یکی از کلیه هامو بفروشم و یکیشو بخرم :d
    سیستم عامل منحصر به فرد iOS
    دوربین خاطره انگیز و فراموش نشدنی 8 مگا پیکسلی
    رنگ طلایی این موبایل که خیلیارو به خودش جذب می کنه
    و 3 نوع حافظه معروف 16/32/64 گیگا بایتی
    عکسای این عشق رو ببینیم:
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    iPhone 5c هم تصمیم گرفتم نذارم بین گوشی های برتر امسال چون نسبت به کارای دیگه اصلا با اسم ضعیف تری وارد بازار شد

خب اینم از این 3 تا برند که تو قسمت نظر خودم از بهترین به ضعیق ترین گوشی ها رتبه بندی می کنم و در آخر نظر سنجی شما مهمه که کدوم گوشیو بهترین گوشی 2013 می دونین
    خیلی مخلصیم...تا بعد
    ایمان هیدن

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    سینما

سلام مجدد
    خب طبق قولي كه داده بودم قراره ١٠ تا از بهترين گوشيايي كه گفتيمو از رتبه ١ تا ١٠ قرار بديم
    بررسي ها رو انجام داديم و الان هم با توجه به اونها اينكارو انجام ميديم
    1- iPhone 5S
    2- galaxy s4 I9500
    3- sony xperia Z
    4- nokia lumia 1020
    5- HTC oneX
    6- HTC butterfly S
    7- LG G2
    8- samsung galaxy win
    9- LG nexus
    10- sony xperia L & nokia lumia 720
    موفق باشين... سوالي بود در خدمتم
    در ضمن اين تاپيك تايپ خودمه كسي خواست كپي كنه حتما لينك تاپ فرمو به عنوان منبع قرار بده
    خيلي مخلصيم
    ايمان هيدن

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    مدرس زبان فرانسه

گوشی فقط xperia p
    :top11:
    اصلا یه چیزیه

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    سینما

:d
    نمیدونم چند وقته داریش ولی یه روز مجبور میشی به خاطر باتریش عوضش کنی...واقعا اعصاب خورد می کنه...مخصوصا اگه سیم کارتت رایتل بشه تو 3 ساعت 100% اش میشه 0%
    تو که 800 تومن پول اینو دادی میرفتی گلکسی وین می خریدی دیگه

یک شخص از این تشکر کرد.
  6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    مدرس زبان فرانسه

من اردیبهشت پارسال خریدم.سیم کارتم خط ثابته .اما دختر خالم که xperia z داره زودتر از من باتریش تموم می شه. و برادرم که iphone 4s داره همه عین همه باتری هامون وقتی به نت وصل می شیم یه روزه تموم می شه کلا.:top32:

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.