پرستو عوض زاده، نویسنده ی صفحه ی "فقط چند پاراگراف" دو هفته نامه موفقیت.. امیدوارم از خوندنِ متن ها لذت ببرین.. باشد که رستگار شویم.. Negar :roze:
پاسخ : ذهن نویس های یک پرنده...-پرستو عوض زاده- من توی مدرسه، صرف افعال و زمانِ ها را خوب یاد نگرفتم! برای همین هم هست که فقط یک زمان را بلدم! و فقط... یک ضمیرِ متصل به فعل را! تنها به همین یک دلیل است که: تمام دوست داشتن هایم، زمان حال ساده ست... همراه با ضمیرِ متصلِ دوم شخص مفرد!!! "پرستو عوض زاده؛دوهفته نامه موفقیت272؛فقط چند پاراگراف!"
پاسخ : ذهن نویس های یک پرنده...-پرستو عوض زاده- برای رسیدن به آرامش، باید آدم ها را سکوت کرد! ... کلا باید زندگی را سکوت کرد!!! "پرستو عوض زاده؛دوهفته نامه موفقیت271؛فقط چند پاراگراف!"
پاسخ : ذهن نویس های یک پرنده...-پرستو عوض زاده- "ساده"، نامِ خانوادگیِ دلِ من است! و... "تابستان"، نامِ کوچکِ نگاهِ تو... "پرستوی ساده ی عوض زاده"
پاسخ : ذهن نویس های یک پرنده...-پرستو عوض زاده- ... حالا...میان این همه بارانِ خاطره یلدای زندگانیِ من هم...شروع شد! "پرستو عوض زاده"
پاسخ : ذهن نویس های یک پرنده...-پرستو عوض زاده- چاره ی تمام تنهایی های عالَم، عشق است... "پرستو عوض زاده"
پاسخ : ذهن نویس های یک پرنده...-پرستو عوض زاده- آن روز صبح که آمدی، صبحم به خیر شد! تو فقط باش! لطفا روزهای زندگی ام را به خیر کن!!! "پرستو عوض زاده؛ دوهفته نامه موفقیت271؛فقط چند پاراگراف."
پاسخ : ذهن نویس های یک پرنده...-پرستو عوض زاده- دوری از تو، سرطان زاست! حالا هی نیا! حالا هی دور بمان! حالا مدااام مرا مبتلا کن! این سرطان دارد بدخیم می شود!!!گفته باشم!!! "پرستو عوض زاده"
پاسخ : ذهن نویس های یک پرنده...-پرستو عوض زاده- یک رج از رو یک رج از زیر یک رج... عزیزم! دلت می خواهد "دوستت دارم"ِ رجِ بعدی را چه جوری ببافم؟! "پرستو عوض زاده"
پاسخ : ذهن نویس های یک پرنده...-پرستو عوض زاده- تو از تهِ قلبت گفتی"دوستت دارم!"!!! همزمان...درخت ها پرنده شدند؛ دریاها پرنده شدند؛ برج ها پرنده شدند؛ تمام سالخوردگان، کودک شدند؛ خورشید، رنگین کمان شد؛ من... ناگهان از خواب پریدم! و بارانِ بی ملاحظه ی چشم هایم بند نمی آید! خونابه ی قلبم بند نمی آید! دنیا بند نمی آید!!! این دنیایِ بیداریِ لعنتی، بند نمی آید!!! "پرستو عوض زاده"