سلام دوستاي عزيزم 2روز پيش يعني 19/9 تولد يكي از دوستاي خوبم (ايمان ) Hidden بوده با عرض پوزش كه ديرشد بقيرو كه بيخيال بازم به خودم كه دو روزبعد تولدت يادم اومده توهم وجود داري :gol3::gol3::gol3:تولدت رو تبريك ميگم ايمان جان :gol3::gol3::gol3: تولدت مبارك پيرمرد
پاسخ : تـــــولدتـــ مبــــاركــــ ايمـــان جان تبریک منم پذیرا باشین انشالله روزای خوبی پیش روتون باشه:roze:
پاسخ : تـــــولدتـــ مبــــاركــــ ايمـــان جان تولدتون مبارک باشه آقا ایمان با بهترین آرزوها از طرف من :roze::roze::roze::roze::roze:
پاسخ : تـــــولدتـــ مبــــاركــــ ايمـــان جان تولدت مبارک دوست عزیزم آرزوی بهترینها را برایت دارم امیدوارم همیشه و در همه حال در کنار خانواده محترم و دوستان با مرامت ، زندگی سرشار از خوبی و خوشی و موفقیت را بگذرانید خوش باشید ایام به کام
پاسخ : تـــــولدتـــ مبــــاركــــ ايمـــان جان بابا دمتون گرم خيلي مخلصيم فري يكي طلبت :top15: مرسي بچه ها ممنون خوشحالم كردين
پاسخ : تـــــولدتـــ مبــــاركــــ ايمـــان جان تبریک منم با تاخیربه پذیرایمان جان.انشالله سالهای پرازشادی وهدفمند پیش رو داشته باشی