[FONT=georgia, times new roman, times, serif] خاطراتت، همه ،همچون برگ هایِ پژمرده و بی جانِ پاییزی، از درختی در آسمانِ هفتم قلبم فرو میریزند، بر زمین و مردم هم چه با شادمانی پا میگذارند ، بر رویِ آنها پا میگذارند و من هم تنها، سمفونی شکستنِ آنها را به گوش میسپارم صدایِ خنده هایت ، در میانِ خش خشِ این برگ ها ، گم شده، فراموش شده. هر قدم که پاییز به سمتِ من می آید تو دور تر میروی و حتیٰ خودت هم دیگر، در میانِ این درختانِ زرد و نارنجی گم شده هستی. [/FONT]
پاسخ : قلبی خستـــــه از تپیدن دردیست بلند کشیده ازعمق فرو رفته تا اوج.... نگاه تو کوتاه ! و بال من خسته پای من شکسته... راستی به کدامین مرهم به تو دل بسته ام من که سالهاست در کفن بی احساسی توپیچیده ام بند های عمر رفته ام را...
پاسخ : قلبی خستـــــه از تپیدن می سرایم در باد در پس دلواپسی شاخه ی بید پشت سنگینی نگاهی غمناک دل اینجا تنهاست و عشق زیر رگبار غرور له شده است...
پاسخ : قلبی خستـــــه از تپیدن [FONT=georgia, times new roman, times, serif]ﻣﻦ ﭼﯿﺰ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧمی دﺍﺩﻡ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺖ ! . ﮐﻤﯽ ﺩﻟﻢ می ﺷﮑﺴﺖ ، ﺷﺐ ﻫﺎ ﮔﺮﯾﻪ میﮐﺮﺩﻡ ! ﯾﺎﺩﮔﺎﺭﺵ ﺳﺮﺩﺭﺩ ﻫﺮﺷﺒﻢ میﺷﺪ ! ﯾﮑﻢ ﺍﺯ ﺁﺭﺍﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﻓﺎﺻﻠﻪ میﮔﺮﻓﺘﻢ ! . ﭼﯿﺰ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻧمی شد، ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ! ﺗﻮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﻣﻦ می ﺑﺎﺧﺘﯽ ! . . . " ﺗﻮ " ﻋﺎﺷﻖ ﺗﺮﯾﻦ " ﻗﻠﺐ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ میﺑﺎﺧﺘﯽ" ! [/FONT]
پاسخ : قلبی خستـــــه از تپیدن [FONT=georgia, times new roman, times, serif]دل من... کلبه بارانیست... و " تـــــــــــو ".... آن باران بی اجازه ای که ناگهان در احساس من چکه میکنی..... [/FONT]
پاسخ : قلبی خستـــــه از تپیدن چقدر بده تو زندگیت ادمای مختلف بیان! . اما اونی که می خوای و . . . هیچوقت نداشته باشی ....
پاسخ : قلبی خستـــــه از تپیدن [FONT=georgia, times new roman, times, serif]" پایــــــــــیز "مرا عاشق میکند ، " باران "عاشق تر !!! . حالا تو بگو . . . این " باران پاییزی " با من چه میکند ؟ [/FONT]
پاسخ : قلبی خستـــــه از تپیدن [FONT=georgia, times new roman, times, serif]بهشت کلمه ای هست چهار حرفی... اما من اونو با دوتا دست میشناسم... بهشت من... بین دستای " عشقمه "... وقتی عاشقونه میون اون دستاشم، تو بهشتم هستم... دوس ندارم حتی یک ثانیه از بهشتم جدا بشم... [/FONT]
پاسخ : قلبی خستـــــه از تپیدن [FONT=georgia, times new roman, times, serif]اگر راست است که هر کسی یک ستاره روی آسمان دارد، ستارهٔ من باید دور، تاریک و بیمعنی باشد شاید من اصلاً ستاره نداشتهام! [/FONT]
پاسخ : قلبی خستـــــه از تپیدن [FONT=georgia, times new roman, times, serif]کسـی کـه چشـم بـه راهـه ، از کســی کـه تـو راهــه خستـــه تـــره!!!! [/FONT]