[MOOSIGHI=http://dl3.par30song.com/music/ordibehsht03/Pouya_Bayati_Halalm_Kon_(par30song).mp3]حلالم كن[/MOOSIGHI] سعي كردم يكي از قشنگ ترينو غمگينترين آهنگاي سيستممو بزارم اميدوارم خوشتون بياد... . . حلالم کن دارم میرم چقدراین لحظه دلگیره گناهی گردن مانیست همش تقصیر تقدیره نگام کن لحظه ی رفتن چه تلخه این هم آغوشی چه وحشتناکه دل کندن چقدر سخته فراموشی پرازبغضم پرازگریه پرازتلخی وشیرینی حلالم کن دارم میرم منوهرگز نمی بینی حلالم کن اگه دستام به دستای توعادت کرد آخه دنیای عاشق کش به ما دوتا خیانت کرد کلاف آرزوهامو چراهیشکی نمی بافه برای ما دوتا عاشق جدایی دورازانصافه چه معصومانه می باری چه مظلومانه می ریزم ...
پاسخ : حلالم كن... (( اری اغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست مرسی زیبا بود:roze: :bikar:ولی خودمونیم آهنگش غمگین بود داداش؟؟؟:sad::confused0075:
پاسخ : حلالم كن... (( به به خعلي قشنگ بود...مرسي موقعي كه هيچيت ني،اهنگ گوش ميكني تا آروم شي...موقعي كه افسرده اي به متن آهنگ فكر ميكني و دركش ميكني... آهنگ غمگينم ميتونه يكم ريتمش تند باشه فقط ريتم آرومو ملايم نيس... .فك كنم آدم بايد موسيقي دان باشه تا اينا رو بفهمه... .:-?Ok?
پاسخ : حلالم كن... (( داداش گلم اینکه ربطی به موسیقیدان بودن نداره .سلیقه ای!!! منظورمو نگرفتی! متن آهنگ غمگین ولی تن آهنگ خیلی تند.که اینم با سلیقت میخونه.مشکلی نداره که!:gol: من فقط نظرشخصیمو گفتم .چرا اعصبانی میشی خب:roze:
پاسخ : حلالم كن... (( چرا عصباني شم خوشگلم...نه آخه يه جوري گفتي ((غمگين بود داداش؟)) انگار خب نبوده خب نبوده پس چيه؟ بندريه شاده؟ سنتيه؟ نكنه تكنويه؟...طرز گفتارت همچين جالب نبود برام...با اين نوع تفكرات و اين نوع شناختاس كه ميگم حتما بايد موسيقيدان باشه طرف تا درك كنه...(نه اينكه خودم هستم نه...كلي گفتم:roze: )