1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش ساخت والپیپر تایپو گرافی در فتوشاپ

شروع موضوع توسط par-par ‏2/12/13 در انجمن مقالات آموزشی

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0

[HR][/HR]

با سلام خدمت تمامی بازدید کنندگان و کاربران عزیز " سرزمین فروم " .

امروز براتون آموزش ساختن یه والپیپر زیبا با استفاده از متن های خودتون رو آماده کردم ..
    میتونید یکی یکی مراحل رو پیش برید و در آخر والپیپر خودتون رو داشته باشید ..

پ.ن : این آموزش رو من ماه ها پیش توی یه سایت خارجی خوندم و الان هرچقدر دنبالش گشتم تا فقط براتون ترجمه ـش کنم ، پیداش نکردم ، .. پس خودم از اول با شات های خودم آموزش رو پیش میبرم .. امیدوارم قابل فهم باشه .

===

قبل از هر چیزی یه پروژه ی جدید با رزولیشن صفحه ی خودمون ایجاد میکنیم .. مثلا 1440*900 پیکسل . که من توی این آموزش از رزولیشن 800*600 استفاده میکنم .

توی صفحه ی باز شده ، با استفاده از ابزار Gradient tool میخوایم یه بکگراند مشکی ایجاد کنیم .

تنظیمات گرادینت رو مثل شکل های زیر تنظیم میکنیم . ( شکل دایره ای یا Radial و رنگ #111111 به رنگ #000000 )

که درپایان صفحه ای به این شکل خواهیم داشت :

حالا با استفاده از ابزار متن ، ( T ) .. یک حرف ، عدد ، یا شکلی که میخوایم قالبمون باشه رو با مشخصات زیر ایجاد میکنیم.

برای مثال من بخاطر سرزمین ، حرف S رو انتخاب کردم . با سایز 390 ، فونت Century Gothic و مود Bold . و اون رو روی قسمت روشن بکگراندم قرار دادم.

حالا میزان Opacity شکلمون رو روی 20% قرار میدیم ..

حالا قالب اصلی ما آماده ـس و میرسیم به پر کردن قالبمون با کلماتی که خودمون دوست داریم .
    من این کار رو با فونت Century Gothic انجام میدم .. پیشنهاد من هم به شما همین فونته .
    کلمات رو با سایز های مختلف توی کادر مینویسیم .. فقط به این توجه داشته باشید که کلمه هاتون از کادر بیرون نزنه .
    برای تنوع داشتن کلماتتون هم میتونید mode فونت رو عوض کنید .. مثلا بعضی کلمه هارو با مود Bold بنویسید و سایز بزرگ و بعضی ها رو معمولی و سایز متوسط و یا کوچیک . دیگه بستگی به سلیقه خودتون داره .

اونقدر این کار رو ادامه میدیم تا کل قالبمون رو پر کنیم .
    بعد از اینکه قالب پر شد ، تمامی لایه رو باهم انتخاب میکنیم .. ( بجز لایه ی S زیر متن )
    بعد از اون وقتی لایه های متن انتخاب شده اند Crtl + E رو میزنیم تا همه ی لایه ها ادغام بشن و تبدیل بشند به 1 لایه .
    بعد از اون Opacity لایه ی S رو از 20% به 2% کاهش میدیم .
    حالا باید شکلی شبیه به این داشته باشیم :

حالا میریم سراغ اون لایه ی متن ها . روش راست کلیک ، و گزینه ی Blending Mode رو انتخاب میکنیم .
    از گزینه های سمت چپ ، Gradient overlay رو انتخاب میکنیم.
    و ترکیب رنگ مورد نظرمون رو انتخاب میکنیم .

پیشنهاد من ، رنگ هاییه که توی شکل کدشون رو مشخص کردم .

خب .. حالا میخوایم یه بافت به تصویرمون اضافه کنیم .

من از یه بافت سنگ استفاده میکنم .. که شما هم میتونید ازش استفاده کنید :
    لینک تصویر :
    http://www.8pic.ir/images/12191866683006044327.jpg
    تصویر رو به کارمون اضافه میکنیم. عکس رو به اندازه ی کل صفحه میکنیم ، که تمامی صفحه رو بپوشونه . و مود عکس رو از Normal به Overlay تغییر میدیم.
    نتیجه ی کار به این شکل خواهد بود :

حالا با Ctrl + Shift + N یه لایه جدید ایجاد میکنیم. رنگ اصلی انتخاب شده ـمون رو آبی ، و رنگ زیری رو مشکی قرار میدیم.
    توی قسمتی که توی عکس نشون دادم ، به کلیک روی هرکدوم میتونید تغیرشون بدید :

حالا ، همینطور که اون لایه ای که جدید ایجاد کرده بودیم رو انتخاب کردیم ، از منو های بالا صفحه ، این مسیر رو میریم.
    Filters --> Render --> Clouds

میبینیم که صفحه با ابر های آبی و مشکی پوشیده میشه . حالا مود این لایه هم روی Overlay قرار میدیم و Opacity ـش هم روی 25% میزاریم.

خب .. کار پوستر ما تمومه .

حالا هم میتونید با همون فونت Century Gothic یه عنوان کنارش بنویسید .
    اینهم نتیجه ی کار ما .. :

امیدوارم آموزش قابل فهمی بوده باشه .
    موفق باشید .

یک شخص از این تشکر کرد.