1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

روبن: قراردادم را با با بايرن تمديد نکرده‌ام

شروع موضوع توسط VEnDeTtA ‏30/11/13 در انجمن لیگهای اروپا

1. nAzEme boOzOrG

امتیاز دستاورد:
    113
    [TABLE="width: 95%, align: center"]
    [TR]
    [TD][h=2] هافبک هلندي بايرن مونيخ احتمال تمديد قراردادش را رد کرد؛ سيگنالي که نشان مي‌دهد او به احتمال زياد آخرين فصل حضور خود در تيم باواريايي‌ها پشت سر مي‌گذارد.[/h][/TD]
    [TD="align: left"][​IMG][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [TABLE="width: 95%, align: center"]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"][HR][/HR][/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"]وقتي که پپ گوآرديولا به عنوان سرمربي جديد بايرن‌ مونيخ انتخاب شد بسياري از اختلاف او با آرين روبن، هافبک چپ پاي هلندي اين تيم نوشتند، چرا که آنها معتقد بودند سبک بازي روبن با انديشه‌هاي گوآرديولا نمي خواند و او چاره‌اي جز ترک باواريايي‌ها ندارد.

هر چند با آمدن گوآرديولا هافبک چپ پاي بايرن‌ مونيخ اين تيم را ترک نکرد، اما به نظر مي‌رسد که او آخرين فصل حضورش در بايرن پشت سر مي‌گذارد. روبن در گفت و گويي که با شبکه "کانال پلاس" داشت مذاکره براي تمديد قراردادش با بايرن‌ مونيخ را رد کرد که اين نشان مي‌دهد او به احتمال زياد به جدايي از باواريايي‌ها فکر مي‌کند.

او گفت: بسياري از رسانه‌ها اعلام کردند که کارل هاينس رومينگه پيشنهاد تمديد قرارداد را به من داده است. اين خبر شايعه‌اي محض است و صحت ندارد. من قراردادم را با بايرن‌ مونيخ تمديد نکرده‌ام و حتي با پيشنهاد تمديد هم مواجه نشدم.

روبن افزود: الان نمي‌خواهم روي موضوع تمديد قراردادم فکر کنم. تنها مي‌خواهم با تمرکز بالا به تيمم در رقابت‌هاي بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا کمک کنم.

روبن فصل گذشته عملکرد خيره کننده‌اي در بايرن‌ مونيخ داشت. او به همراه ريبري سهم بسزايي در قهرماني اين تيم در رقابت‌هاي بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا داشت. روبن در فصل جاري هم بازي‌هاي خوبي را براي بايرن به نمايش گذاشته و تا الان چهار گل براي اين تيم در رقابت‌هاي بوندسليگا به ثمر رسانده است. با اين حال در مقطعي از فصل جاري خبرهايي درباره اختلاف او با گوآرديولا به گوش رسيد که هر دوي آنها اين اختلاف را تنها فوتبالي دانستند. البته پيش از اين روبن در اظهار نظري جالب گفت که گوآرديولا هنوز تغييري را در سبک بازي بايرن به وجود نياورده است که اين نشان مي‌دهد اين هافبک هلندي درخشش بايرن را به عملکرد خوب يوپ هاينکس نسبت مي‌دهد.

[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]