سلام دوستان :roze: مهلت شرکت در مسابقه تمام شد 4 نفر شرکت کردند . تشکر میکنم ازشون و تبریک میگم به خاطر شهامتی که به خرج دادند و نوشتند چند نکته : 1. من فونت ها رو تغییر دادم تا داوری یکسان باشه 2. نظرسنجی چند گزینه ای هست ولی به بهترین و تاثیرگذارترین نوشته رای بدید. 3.نظرتون رو در مورد نوشته ها بدید. این هم آثار دوستان متن شماره 1 در امتداد پیری , جوانی را مانی که هر صبح از زندگی لبریز میشود و خستگی را همچون سیگاری نیم سوخته زیر پای عابران له میکنی هرم نفست دلیل دم و بازدم بیهوده من است در امتداد مهربانی چشمهایت دخترکی گمشده و هراسان است. گویا لحظه ای دستان پینه بسته پـــــــــــدر را رها کرده ست! متن شماره 2 پدر واژه ای که همراه خود هزاران معنا می آورد نان. آب. تعهد.خستگی.... پدرم را دیده ام که صبحگاه بی منت با کوله باری از امید بیرون رفت و با نگاهی شرمسار بازگشت پدری را دیده ام که به خاطر کودکانش کلیه ی خود را فروخت و کودکی را دیدم که پدرش را به جرم نداشتی متهم می کرد پسری را که راه اعتیاد در پیش گرفت دختری که خانه را ترک کرد و پدری که آرام آرام اشک می ریخت شنیده ام پدری برای کودکانش پوست مرغ کباب می کرد متن شماره 3 در خواب پسر بچه ی دیوانه ی کچلی را دیدم که به دستانم نگاه چپ می کرد در خواب کودکی را دیدم که پرواز می کرد تا شیرها از چک زدنش منصرف شوند در خواب خودم را دیدم و رویاهایی از دست پدرم پدر عزیزم شبت مبارک متن شماره 4 پدر یعنی شب و روز سختی کشیدن پدر یعنی درد جدایی کشیدن پدر یعنی سوختن و ساختن پدر یعنی تا بی نهایت ماندن پدر یعنی همیشه احساس امنیت کردن پدر یعنی همیشه نگران آینده بودن پدر یعنی احساس آرامش پدر یعنی بی صدا گریه کردن پدر یعنی بهترین مرد دنیا پدر یعنی بزرگترین خانواده پدر یعنی محبت خدایی پدر یعنی کوهی از درد پدر یعنی غیرت پدر یعنی صلابت پدر یعنی ایمان پدر یعنی موفقیت فرزند پدر یعنی نعمت خداوند پدر یعنی همیشه یک لبخند... پدر یعنی پـــــدر
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی (3) به به لذت میبرم واقعا از این مسابقه متن شماره 3 سبک نوشتاریش شبیه منه یک کم ast: رای من 3 هست ولی عادت دارم چندین بار متن ها رو با دقت بخونم در نهایت رای خواهم داد + خوبه که نظرسنجی چند گزینه ای نیست .. تک گزینه ای بهتره به نظر من !
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی (3) نظر من: نوشته ها حسّو منتقل نكرد! هر چار متن با كمى اختلاف برابرن، انتخاب سخته! انتخاب اگه چندگانه بود ، سعي ميكردم به هر چارتا راي بدم،
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی (3) اگه ميدونستم ،كدوم نوشته از كدوم شركت كنندست،حس مطلب خيلي راحت تر و بهتر منتقل ميشد بهم، قاطع ترم ميتونستم راى بدم،
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی (3) برای من انتخاب از بین این 4 متن سخت است چون نوشته ها با هم برابری می کنند و البته به نظر می رسد غلطهای املائی و نوشتاری هم دارند . مثلا در متن 2 خط 3 یا متن 3 خط 3 که یک مقدار مفهوم جملات را سخت می کند ... من متن شماره 2 را انتخاب می کنم . به دلیل واقعی و مستند تر بودن مطالبی که اشاره شده است .
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی (3) اتفاقا این که بدونین کدوم نوشته از کی هست باعث می شه در تصمیم گیری شما تاثیر مستقیم داشته باشه.این طوری بهتره چون اول حس رو می گیرین بعد می فهمین کی بوده و ایا حس رو درست درک کردین یا نه
پاسخ : نظرسنجی مسابقه موضوعی نویسندگی (3) این همه ادمی که لایک می کنین به جاش برین نظر بدین. مثلا مسابقه هست ها!!!!!!!!!!!!!!!!! من با اینکه نیستم کلا تو سایت اما سعی می کنم برای مسابقه ها بیام نظر بدم.:mad:ava:ava2::batoam::namard::entezar::zabon::nafaskesh::asabi: