سلام دوستان گلم وقت بخیر تصمیم گرفتم که مسابقه ای ترتیب بدم که با توجه به موضوع شما بنویسین که جذابیت و مقبولیت مفهومی داشته باشه خیلی ها از نوشتن می ترسن این مسابقه دو فایده داره اول اینکه اعتماد به نفستون رو بالا می بره ,این باور ومیل نوشتاری رو بالا می بره دوم اینکه سطح سایت کمی بالا میره تا شنبه هفته آینده فرصت دارین متن بنویسید و خصوصی به من بدین سوال و پیشنهادی بود حتما قرار بدین موضوع این دوره: پـــــــــــــدر این دوره عکس نذاشتم .. خودتون میتونید عکس مناسب با موضوع رو هم برام بفرستید
پاسخ : فراخوان مسابقه موضوعی نویسندگی (3) بسیار هم عالی کاش زمان بیشتری میذاشتی چون این چند روز همه درگیر عزاداری هستن
پاسخ : فراخوان مسابقه موضوعی نویسندگی (3) فکر کنم شما هم بتونید ، به هر حال اگه بنویسید بعید می دونم شرکتتون ندن! خوشحال میشیم از شما بخونیم طناز خانم من فرستادم البته نگار خانم هم درست میگه شاید یه خورده فرصت بیشتر باشه خوب باشه ممنون
پاسخ : فراخوان مسابقه موضوعی نویسندگی (3) حسین اقا شرکت کردن :zamin:دیگه من باید بساطمو جمع کنم تا آبروم نرفته ivar:
پاسخ : فراخوان مسابقه موضوعی نویسندگی (3) نگار خانم نوشته های من روح نداره ولی به این دلیل شرکت میکنم که شما هم شرکت کنید. چشمه ی احساسم خشکیده و خوندن شعرهای پر احساس شما برام خیلی لذت بخشه ممنون میشم اگر شما هم باشید
پاسخ : فراخوان مسابقه موضوعی نویسندگی (3) دو نفر شرکت کردند. تشکر میکنم ازشون . مهلت را هم تمدید میکنم :razz:
پاسخ : فراخوان مسابقه موضوعی نویسندگی (3) :khande: آری آری تمدید نوما .. زیرا که من دست به قلم نبرده ام تا کنون