به سلامتی ادمین و غیبت کبراش به سلامتی پرستو و دل مهربونش به سلامتی نگار و مخاطب خاصش به سلامتی حسین و زحماتش ..:love0041: به سلامتی سید حبیب و گیرایی که به من میده ! به سلامتی فریبا و بیمعرفتیاش :) به سلامتی پسر راستگو و تحقیقاتش به سلامتی عسل ، داداش مسعود ، سجاد و یلدا که خیلی کم پیدا شدن .. به سلامتی علی رضا و غصه هاش به سلامتی محمدجواد .. به سلامتی امین آقا و تاپیک طرح معنوی انس با دوستان به سلامتی مصطفی و ناراحتیاش ! به سلامتی صالح .. یه به سلامتی ویژه واسه شماهایی که انقد بیکارین و پشت سر مردم حرف در میارینو رابطه هارو خراب میکنین!(مخاطب خاص داره !! ) به سلامتی غصه ها و شادیامون . .. به سلامتی قهرا و آشتیامون .. و در آخر به سلامتی هممون .. به سلامتی تاپ فروم :roze::roze::roze::roze::roze::roze::roze::roze::roze::roze::roze::roze:
پاسخ : " بـه سلـامـتـی تـــاپ فـــروم " به سلامتی فاعزه خانوم با این آواتار و متن قشنگش محرم ( صلوات)
پاسخ : " بـه سلـامـتـی تـــاپ فـــروم " به سلامتی فائزه خانوم و تاپیکای روانشناسی خانواده ی عالیش:roze:
پاسخ : " بـه سلـامـتـی تـــاپ فـــروم " فائــــــــــــــــــــــــزه من بيمعـــرفتم ؟؟؟!!!!! :top27:
پاسخ : " بـه سلـامـتـی تـــاپ فـــروم " مرسی چشاتون عالی میبینه قربونت نگار جان:ghalb: فداتشم آبجی عزیزم امید؟من جواب ندادم؟اصلا تو حرف زدی که من بخوام جواب ندم؟؟؟:top36: اوهوم