باز محرم رسید، دلم چه ماتمزده کسی میان این دل، خیمه ماتم زده باز محرم رسید، شدم چه حیران و مست از این همه عاشقی، دوبارهام مست مست باز محرم رسید، میکدهها وا شدند تمام عاشقانت، واله و شیدا شدند باز محرم رسید، این من و گریههایم رفع عطش میکند، فرات اشکهایم محرم آمد ماه عزا آمد.... باز میاید ای دل منزل به منزل ازدل صحرا کاروان دل... کاروان آرام قدری آهسته ناقه زینب جامانده درگل...... اشک وشور روضه ها شیرین تر از شهد و عسل سر شکستن از غمت در نزد ما خیر العمل مطمئنا تا محرم چندروزی بیش نیست خواهشا این چند روزه مهربان باش ای اجل التماس دعا
پاسخ : محرم آمد.... خون دل رو گونه ها، بیرق ها رو شونه ها آی عاقلا بیاید ببینید چه حالی دارن دیونه ها طلوع ماه عشق ما محرمه، نگاه و دست و ما و لطف فاطمه به یاد روح الله و کشت و مرده هاش گرفتم امشب به اذن زینب برات مردن پای شاه علقمه ای شه بی پیروهن، پیروهن من شد پرچمت کشته ی دور از وطن، الهی بمیرم از غمت شب های عنایته، هیئت ها قیامته هرجا میری سر کوچه ها یه پرچم و یک علامته دل تمومه عالم شعله ور شده هلال ماه امشب نوحه گر شده هزار و سیصد سال از کربلا گذشت ولی دل من، دوباره هر سال، می بینه زخم قلبش تازه تر شده ای امیر بی سپاه، تا همیشه مجنون توام ای شهید بی گناه، همچیم و را مدیون توام ای قتیل اشک و آه، تا زندم بی تاب و سرگردون توام ای شه بی پیروهن، پیروهن من شد پرچمت کشته ی دور از وطن، الهی بمیرم از غمت این عشق و سعادت، این شور شهادته عشق حسین تا روز ابد تو سینه ی ما امانته اسیر تو عاشق میمونه تا ابد تویی که عاشق داری بی حد و عدد میخوام که امشب با دست یه نوکرت شبیه هر سال، پیرهن سیامو تنم کنم با ذکر یا علی مدد آیه قرآن عشق دوای همه دردا یا حسین شاه عشق، سلطان عشق تو آخرت و دنیا حسین جان عشق جانان عشق یا مولا، یا مولا، یا مولا، یا حسین ای شه بی پیروهن، پیروهن من شد پرچمت کشته ی دور از وطن، الهی بمیرم از غمت
پاسخ : محرم آمد.... فرا رسیدن این ماه را به همه ی شما شیعیان تسلیت عرض می کنیم…. تا قیامت ز قیام تو قیامت برپاست از قیام تو پیام تو عیان است هنوزهمه ماه است محرم، همه جا کرب و بلاست در جهان موج جهاد تو روان است هنوز . . امشب رقیه فهمید بابا دو بخش دارد بخشی به روی نیزه ٬ بخشی به خاک صحرا
پاسخ : محرم آمد.... . از فضل خودت شبی زبانم دادی ساقی شدی و طبع روانم دادیگفتم که چه باید بنویسم از عشق دستان بریده را نشانم دادی . . امشب وقوع مرگ تو را جار میزنند رخسار ماه را غم و زنگار میزنند
پاسخ : محرم آمد.... نوزادها برای علی اصغرت هنوز با اولین تنفس خود زار میزنند . . حـتی خـدا مـیان حسـینیهء غمـش سوگند خورده است به ماه محرمش شبهای قدر محترم و با فضیلت اند امّـا نمی رسند به شبهای مـاتمش .
پاسخ : محرم آمد.... . ارباب صدای قدمت می آید هنگامه اوج ماتمت می آید . . خیمه ماه محرم زده شد بر دل ما باز نام تو شده زینت هر محفل ما جز غم عشق تو ما را نبود سودایی عشق سوزان تو آغشته به آب و گل ما . . برای باغبان یاس آفریدند علی را أشجع الناس آفریدند وفا داری و مردی و شجاعت یکی کردند و عباس آفریدند
پاسخ : محرم آمد.... دلم مست و لبم مست و سرم مست بخون ای دل که صبرم رفته از دستبخون ای دل محرم اومد از راه بخون اجر تو با عباس بی دست . . آموخته ایم از تو وفاداری را خون تو نوشت معنی یاری راای کاش که آب کربلا می آموخت آن روز زچشمت آبرو داری را … .
پاسخ : محرم آمد.... ما غم ومهر حسین از ابتدا داریم در دل خود آرزوی کربلا داریم فتاده امشب در سرم هوای او دلم شده مهمان کربلای او غریب آقام آقام عاقبت از مادرش تذکره می گیرم یا که توی حسرت شیش گوشه میمیرم به راه عشق او گذشته ار جانیم سینه زنای هیات محبانیم(۱) بر مشامم میرسد دوباره بوی یاس زنده شد در خاطرم زیارت عباس… حریم عشق او بهشت رو خاکه براغم عباس هردلی صد چاکه غریب آقام آقام حرمش رو میبینم شبا میون خواب یاد اون ساعت به خیر تو حرم ارباب دلم هوایی شد دوباره با یادش یه عمریه هستم غلام در گاهش غریب آقام آقام
پاسخ : محرم آمد.... سلام من به محرم، محرم گل زهرا به لطمه های ملائک، به ماتم گل زهرا . . . السلام علیک یا أباعبدالله وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیکم منی جمیعا سلام الله أبدا مابقیت وبقی اللیل والنهار ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم السلام علی الحسین وعلى علی بن الحسین وعلى أولاد الحسین وعلى أصحاب الحسین
پاسخ : محرم آمد.... من مریض توام و از تو دوا می خواهم ای مسیح دل من از تو شفا می خواهم از ازل مٌحرم کوی تو شدم یا مولا در طواف حرمت سعی و صفا می خواهم حج من دور سرت چرخم و حاجی گردم تا فدای تو شوم اذن خدا می خواهم در سرازیری قبرم که مرا خاک کنند من به جای کفنم شال عزا می خواهم روز محشر که کسی جور کسی را نکشد از خداوند شفاعت تو را می خواهم تا که ناکام نمیرم به جهان تا هستم از تو یک تذکره کرب و بلا می خواهم