سلام ميخواستم درباره ي مسابقات پيامکي سوال بپرسم نظرتون درباره ي مسابقات پيامکي چيه؟ بنظر شما اين مسابقات واقعيه؟ جایزش واقعیه؟ اگه در مسابقه شرکت کنم امکان جايزه بردنم وجود داره؟ کسي هست که در مسابقه شرکت کرده باشه و جايزه برده باشه؟ لطفا اگر کسي چيزي ميدونه بياد بگه. دوستان لطفا در اين بحث شرکت کنيد
پاسخ : سوال درباره ي مسابقات پيامکي سلام من توی سایت www.badbadak.ir یه سری اطلاعات دیدم که که شکمو نسبت به این مسابقات کمتر کرده این شرکت بعلاوه ی اسامی برندگان،عکس و فیلم هم از ان ها منتشر کرده من دوست دارم توی این مسابقات شرکت کنم ؛شاید منم جایزه بردم از دوستان خواهش میکنم کمکم کنند و هر کی چیزی در مورد این سایت چیزی میدونه بیاد بگه
پاسخ : سوال درباره ي مسابقات پيامکي به این سایتها اعتماد نکنید من خودم شخصا چند باربرنده شدم اما جایزه ای دریافت نکردم
پاسخ : سوال درباره ي مسابقات پيامکي سلام دوستان میخواستم در مورد این مسابقه فرش سپید که تازه در شبکه 2 پخش میشه بپرسم کسی این مسابقه رو دیده و یا اطلاعی در مورد نحوه ی شرکت و گرفتن امتیاز در این مسابقه داره؟ لطفه اگه کسی چیزی میدونه بیاد بگه
پاسخ : سوال درباره ي مسابقات پيامکي در مورد این سایت چیزی نمی دونم ولی بستگی به شانس شما داره چون بعضی از سایت ها واقعا جایزه میدن ولی بعضی ها ...:-?