1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آزمون: قول‌داده بودند مشکل‌خروجي نداشته‌باشم

شروع موضوع توسط VEnDeTtA ‏22/10/13 در انجمن لیگهای اروپا

1. nAzEme boOzOrG

امتیاز دستاورد:
    113
    [TABLE="width: 95%, align: center"]
    [TR]
    [TD][h=2] مهاجم تيم فوتبال روبين‌کازان با حل مشکل خروجي‌اش امروز به کازان مي‌رود.[/h][/TD]
    [TD="align: left"][​IMG][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [TABLE="width: 95%, align: center"]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"][HR][/HR][/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="colspan: 3"] سردار آزمون با بيان اينکه مشکلات خروجش حل شده و امروز تهران را به مقصد کازان ترک خواهد کرد در خصوص جريمه‌اش از سوي تيم باشگاهي‌اش گفت: آنجا ايران نيست و همه چيز روي قاعده و حساب و کتاب است.

به گزارش فارس ، وي ادامه داد: قبل از آمدن به ايران به من قول دادند که خروجي‌ام مشکلي ندارد اما پس از بازي قول و قرارها يادشان رفت و مشکلاتي برايم ايجاد شد. البته تيم ملي جوانان بايد کارهايم را درست مي‌کرد نه تيم ملي بزرگسالان.

آزمون يادآور شد: ضرر زيادي کردم. هم از سوي روبين کازان 30 ميليون جريمه شدم و هم بازي‌هاي تيم باشگاهي‌ام را از دست دادم چون دو بازي محروم شدم. چه کسي مي‌‌خواهد جوابگوي اين ضرر من باشد؟

مهاجم تيم ملي جوانان گفت: خيلي ناراحتم و اصلا فکرش را نمي کردم تيم ملي جوانان اينطور من را رها کند. با چه اميدي به ايران آمدم و با چه اميدي در حال بازگشت هستم.

وي افزود: به جاي اينکه مسئولان تيم ملي به من کمک کنند، رويانيان کارهاي خروجم را درست کرد. او دلش براي من سوخت و از او بسيار تشکر مي‌کنم. رويانيان واقعا دستش درد نکند و نشان داد خيلي معرفت دارد.

[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]