سلام بچه ها خوبین؟:ghalb: میدونین که من سیدم (البته اگر لایق باشم ! :bikar: ) تو نت یه دوست خیلی خوب دارم که میخوام عید غدیرو خیلی خاص بهش تبریک بگم .. شما چه پیشنهادی دارین ؟؟ast: چی بگم یا چیکارکنم که خاص باشه ، کلیشه ای نباشه:bikar: :roze:
پاسخ : چـی هـدیـه بـدم .. من برات یه پیشنهاد دارم ولی چون نمی دونم شرایط شما دقیقا چیه ممکنه به درد نخوره به هر حال پای ملخ تحفه ی مورچه: اگه این دوست شما توی یه انجمنی مثل اینجاست ، توی بخش عمومی انجمن یه پست بزن و از همه بپرس چی کار کنم که به دوست خیلی عزیزم یه تبریک اختصاصی بگم بعد که همه اومدن نظر دادن روز عید همون کار رو براش بکن .از خودش هم دعوت کن توی تاپیکت نظر بده . اگه بتونی کنجکاوش کنی که بپرسه این دوست عزیزت کیه ؟ و بعد از جواب طفره بری بازم بهتر میشه البته این چیزی که گفتم رو با این فرض گفتم که دوستت یه خانمه اگه آقاس این کار رو نکن چون ناراحت میشه ولی اگه خانم باشه حسابی کیف میکنه... چون میفهمه دوست عزیز شما خودشه اگه دوست شما توی همین انجمن هم هست مشکلی پیش نمیاد ، چون اون به هر حال شک داره و صد در صد نمیدونه که این تاپیک برای اون زده شده با آرزوی بهترین تبریک عید از طرف و برای فایزه خانم گل
پاسخ : چـی هـدیـه بـدم .. سلام خیلی خوب می شد اگه می تونستی یه چیزی شبیه کتاب بهش بدی که به دردش بخوره خب اینم یه جور هدیه است راستی عیدغدیررو به همه تبریک میگم (خاص به آبجی فائزه):razz:
پاسخ : چـی هـدیـه بـدم .. اگه دختره پيام تبريك + بــوس --اينجوري خيلي خاص ميشه :negah: اگرم كه پسره هيچي همينكه جزء دوستاته كافيه تبريك لازم نداره ديگه
پاسخ : چـی هـدیـه بـدم .. حسین تازگیا پستارو سپاس نمیزنیا ، خبریه ؟! مجازیه 24-23 فرقی نمیکنه چه مادی چه معنوی اما چون مجازیه مادی نمیتونم بش بدم ..