سلام من مربي درجه C فدراسيون شطرنج هستم با ريتينگ بين المللي 2044 متاسفانه تو محيط مجازي شطرنج جايگاه خاصي نداره... بخاطر همين تصميم گرفتم با چند نفر از مربي هاي خوب كشور ( از شهراي مختلف ) تدريس اينترنتي و از راه دور رو براي علاقمندان به اين رشته رو شروع كنيم. چون شطرنج رشته اي هست كه مربي توش حرف اول رو ميزنه!حتي بزرگترين بازيكنان شطنج ايران و دنيا هم همگي مربي دارن. Chessworld21@yahoo.com كسايي كه علاقه دارن و ميخوان شطرنج رو اصولي ياد بگيرن با اين آي دي در تماس باشن و همين جا هم ميتونن سوالاشونو بپرسن بعنوان يك بازيكن كه بيشتر از 14 مقام كشوري دارم ميگم ؛ شطرنج بازيي هست كه بايد اون رو اصولي ياد گرفت نه بصورت تجربي... در سنين مختلف از 7 سال تا 99 سال! به اميد پيشرفت ايران عزيز در عرصه هاي مختلف از جمله شطرنج ** تدريس از طريق يك نرم افزار رايگان كه در اختيار علاقمندان قرار ميديم انجام ميشه ديتا بيس هاي تمريني رو براتون ميفرستيم و از روي متد هاي برتر اموزشي و نوين دنياي شطرنج كار ميكنيم ارتباط هم از طريق ياهو وويس هست تايم هر كلاس بين 60 تا 90 دقيقه هست و تعداد جلسات هم سه جلسه در هفته مبلغ هم با توجه به شرايط مالي شما بصورت توافقي حساب ميشه و تا جلسه ي سوم پولي دريافت نميشه و در صورت علاقمند بودن شما به ادامه ي تدريس بعد از جلسه ي چهارم 4 جلسه رو حساب ميكنين