بدن شما به طور روزانه مقداری امواج الکترومغناطیسی دریافت می کند. شما امواج الکترومغناطیس که از تجهیزات الکتریکی استفاده می کنید و نمی توانید از آنها فرار کنید را دریافت می کنید و همچنین از طریق لامپ های روشن که حتی برای یک ساعت هم خاموش نمی شوند. شما منبعی هستید که مقدار زیادی امواج الکترومغناطیسی دریافت می کنید. به عبارت دیگر شما با امواج الکترومغناطیسی شارژ می شوید بدون این که بفهمید! یک دانشمند غیر مسلمان از اروپا تحقیقاتی را برای یافتن بهترین روش جهت خارج کردن امواج الکترومغناطیسی که به دبدن آسیب می رساند را انجام داد در نهایت تعجب به نتیجه ای عجیب رسید؛ نتیجه ای که برای او به عنوان یک دانشمند غیر مسلمان باور نکردنی بود! تحقیقات وی نشان می داد که سجده کردن به سمت کعبه بهترین راه برای کاهش یافتن شدید سطح انرژی های منفی بدن انسان است. با گذاشتن پیشانی تان بیشتر از یک بار روی زمین ، زمین امواج الکترومغناطیسی را تخلیه خواهد کرد. این شبیه اتصال زمین به ساختمان هایی است که احتمال برخورد سیگنال های الکتریکی مانند رعد و برق به آنها وجود دارد. اتصال زمین باعث می شود که امواج از طریق زمین تخلیه شده و آسیبی به مردم نرسانند. آنچه این تحقیق را شگفت انگیزتر می کند، این است: بهترین راه برای این که به این منظور پیشانی تان را بر خاک بگذارید، حالتی است که رو به مرکز زمین باشید چرا که در این حالت امواج الکترومغناطیسی بهتر تخلیه خواهند شد و لابد بیشتر تعجب خواهید کرد که بدانید بر اساس اصول علمی ثابت شده، مرکز زمین مکه است! آری، کعبه درست وسط زمین است. بنابراین سجده به سمت قبله مسلمانان جهان، بهترین راه تخلیه سیگنال های مضر از بدن است. این تحقیق سند محکمی است برای اثبات علمی بودن دستورات اسلام. کسانی که در روز ۳۴ بار در رکعات ۱۷ گانه نمازشان سجده می کنند، بی شک بیش از هر کس دیگری انرژی های منفی کسب شده در طول روز را تخلیه می کنند. چنین است که نماز را آرامش دهنده قلب ها می خوانند و بر مرتب و سر وقت خواندنش تاکید دارند. اگر انسان می توانست تمام نامکشوفه های طبیعت را کشف کند، حکمت احکام اسلامی هم برایش گشوده می شد، اما افسوس که علم آدمی ناقص است و اسرار طبیعت بسیار.
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! سلام استاد امین قدرتمند خداقوت خواستم بدونم در این مورد تحقیق کردین یا نه ؟ ممنون از زحمات بی دریغتون
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! سلام بر استاد حسین خیلی قدرتمندتر آره عزیزم تا دلت بخواد تحقیق کردم انقدر زیاد که وقتی خواستم چند تا تاپیک برای علیرضا در این موضوع بذارم ، نمیدونستم کدوما رو بذارم . بعضی هاش انقدر مفصّل و البته تخصّصی بود که گفتم شاید به درد اینجا نخوره . در مورد مسئله ی کعبه و نماز و قبله و مسائل مربوط به این موضوع ، تحقیقات عجیب و غریب علمی خیلی زیاده . دیگه دوره و زمونه ی دهکده ی جهانی شده داداش . تو که خودت اهل علم و پژوهش هستی . به راحتی میتونی در اینترنت ، مطالب و مقالات بسیار زیادی رو جمع آوری کنی . البته همونطور که میدونی ، اینا همش نظریه ی علمی به حساب میاد . و نظریه ها ی علمی همیشه موافقها و مخالفهایی داشته . البته من هنوز مخالفی در مورد این مسائل ندیدم . شاید باید بیشتر تحقیق میکردم . ولی موافق تا دلت بخواد هست . خداحافظ
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! سلام . میبینم که یه دوست جدید به جمعمون اضافه شده . خوشحالم که به دردتون خورد . موفق باشید
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! من چند سال پیش همین موضوع رو با بچه های فیزیک دانشگاه شهید بهشتی (ملی سابق) پیگیری کردم و معلوم شد مساله اصلا صحت نداره از این مهملات الان زیاد شده مثلا درمورد اعجازهای عددی در قرآن و یا موضوعات مشابه فکر می کنم شما به عنوان یه درس خونده ی الهیات باید دقت بیشتری بکنید و هر چیزی رو مطرح نکنید. البته ارزش زحمت های زیاد و شخصیت بسیار دوست داشتنی شما برای من محفوظه ولی خوب به نظرم درست نیست که بدون تحقیق مطلبی رو بگید
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! حسین جان تو دیگه چرا حرفای منو با دقت نمیخونی ؟! اوّلا من تصریح کردم و گفتم تمام اینها نظریه ی علمی به حساب میاد و هر نظریه ای هم موافقهایی داره و هم مخالفهایی . ممکنه درست باشه و ممکنه غلط . دوّما خودت گفتی که ! رشته ی من الهیاته نه ریاضی و فیزیک و... پس خودم به شخصه نمیتونم اینا رو بررسی کنم و نظر کارشناسی بدم . بلکه کاری که میتونم بکنم اینه که پرس و جو کنم و از جاهای مختلف از جمله اینترنت یا اشخاص اهل مطالعه ای مثل تو ، مطلب پیدا کنم . منم آدمی نیستم که اوّلین مطلبی که ببینم ، زود نشر بدم . انقدر مطلب از منابع مختلف دیدم که باعث شده دیگه مانعی ازنشرش نبینم . پس فکر نکن بدون تحقیق حرف زدم . بازم من هیچ وقت نمیگم این مسائل حتما و بلا شک درسته . همونطور که الآن که تو رد کردی ، نمیگم حتما و بلا شک حرفای تو درسته . مگه هر تحقیقی باید به جواب درست برسه !؟ چیزی که مسلّمه اینه که ما برای انجام تکالیف و امور دینیمون ، اصلا نیازی به این حرفا نداریم . به همین خاطر اگه بری و تاپیک پاسخگویی به مسائل دینی رو ببینی ، متوجه میشی که این نظریات علمی رو من در آخر ذکر کردم . چون زیاد اهمیت ندارن . اینجور حرفا فقط به عنوان مویّد به کار میره . مویّد هم ممکنه درست در بیاد و ممکنه غلط . ولی لطمه ای به اصل مطلب نمیزنه . بازم ممنون که تذکر دادی . واقعا تذکّر خوبی بود و استفاده کردم .
پاسخ : فایده سجده رو به کعبه از نظر علمی! دوست من با گفتن مطالبی که اساسی ندارن و شایعه های بی ارزش نتی هستن فقط باعث میشید ارزش مطالب درستی که گفتید در نظر خواننده ای که دقت داره پایین بیاد ما حق نداریم هر شایعه شنیدیم رو به دیگران منتقل کنیم ، لازم نیست تحصیلکرده ی علوم باشید که صحت مطالب علمی رو پیدا کنید فقط کافیه از منابعی نقل کنید که اونا معتبر هستن اگر هم نمی تونید منابع معتبر پیدا کنید ، هوشمندانه تره که مطالبی که خارج از علمتون هستن رو نقل نکنید به هر حال من دیگه نمیگم و فضولی تو کارتون نمی کنم ولی خوب یه بار گفتم