پاسخ : به نظرتون کی داره کیو میخوره !؟(عکس) عجب عکسی! والا فکر میکنم دارن کارای خاک بر سری میکنن:wink: آخه سر هیچکدومشون تو دهن اون یکی نیست ولی اگر بحث عشقولانه نباشه و بحثِ خوردن باشه فکر کنم ماره داره میخوره قوریه رو !
پاسخ : به نظرتون کی داره کیو میخوره !؟(عکس) ivone: منم همين فكرو ميكنم نگار انگار دعوا نيس اون سبزه دستشو انداخته دور گردن اون يكي نصف كله طرفم كه تو حلقشه من كه رفتمممممممممممممم:khande: درموردشون حرف نزنيم بهتره :khande:
پاسخ : به نظرتون کی داره کیو میخوره !؟(عکس) چرا بحث .....میسازین خ ه خ ه خ =))آخه غورباغه رو چه به مار=)) :top15:به نظرم ماره حمله کرده به غورباغه :top15: :top5:غورباغه هم گرفتتش گفته داداش من قوی ترم:top5: (ماره گفته پس نیشمو ندیدی بعدش ماره غورباغه رو نیش میزنه ومیخوردش( :-jالبتهبا یه عالم زخم رو بدنش:-j
پاسخ : به نظرتون کی داره کیو میخوره !؟(عکس) نکته اینجاست که من اصلا بعید میدونم اون یکی قورباغه باشه فکر کنم نوعی مارمولکه راستی قورباغه درسته یا غورباقه ؟!:-?
پاسخ : به نظرتون کی داره کیو میخوره !؟(عکس) =))=))=)) منم همين گمونو دارم...خيلي ضايه س آخه...بهتره اينجا رو ترك كنيم...اي بابا بياين برين بيرون فضولا...خوب دوست دارن تنها باشن اينجوري معذبنااااا.... گفته باشم:-?:top15: