پاسخ : وض ع ی ت س ف ی د تا نیومده بذار یه کم اسپم بذاریم یکی اینکه آواتارت خیلی باحاله من بازیش رو کردم خیلی بازی باحالیه مخصوصا که خشونتش هم بالاست دوّم اینکه تو چرا نصف شب و کلّه ی سحر و ... اینجایی ؟! کار زندگی نداری ؟! سوّم اینکه من تازگیا منشن کردن یاد گرفتم و قراره حسین رو هی منشن کنم از همین تریبون استفاده میکنم و منشنش میکنم [MENTION=4167]HossEiN[/MENTION]
پاسخ : وض ع ی ت س ف ی د جدا . بی زحمت میشه به ما هم بگین این منشن کارش چیه و چجوری باهاش کار میکنن . ممنون
پاسخ : وض ع ی ت س ف ی د منشن(Mention) در لغط به معنای یادآوری و تذکر دادن و اشاره کردن و ازین حرفاست و در اصطلاح یعنی یکی رو که کار دارید و میخواید مثلا این مطلب رو ببینه منشن میکنید تا بیاد و ببینه به این صورت : @ + اسم کاربر مثلا من الآن میخوام بگم حسین پاشو بیا اینجا رو ببین [MENTION=4167]HossEiN[/MENTION]
پاسخ : وض ع ی ت س ف ی د خدا رحم کنه بهمون وقتی که سیفید جان بیاد ببینه تاپیکش رو به چه روزی انداختیم الآن من شما رو منشن میکنم تا بیاید [MENTION=93438]Niyaz[/MENTION]
پاسخ : وض ع ی ت س ف ی د پرستو خانم بیزحمت این تاپیک رو پاکسازی کنید تا سیفید نیومده ببینه و شاکی شه [MENTION=7084]پرستو[/MENTION] [MENTION=4167]HossEiN[/MENTION]