سلااااااام بچه ها خوبین؟؟ دیشب ساعت 11:30 من به آرزوم رسیدم عمه شدمممممممممم اسمشم علی ــه البته الان کرمانشاس با مامان باباش تاچندوقت دیگه عکس این فسقلیم میزارم واستون اینم شیرینیش
پاسخ : " بـالاخـره مـن عـمـه شـدم " اخی خیلی خیلی تبریک منم سه سال قبل عمه شدم ..که متاسفانه ازش دورم..اما خیلی دوسش دارم بازم تبریک :razz:
پاسخ : " بـالاخـره مـن عـمـه شـدم " مبارک باشه قدم نو رسیده فائزه جان و عمه شدن شما روتبریک میگم گلم خداحفظش کنه وزیر سایه پدرومادرش بزرگ بشه
پاسخ : " بـالاخـره مـن عـمـه شـدم " خیلی خیلی مبارکه چه گل پسری به به خدا برای هم نگهتون داره و با هم مهربونتون کنه:razz:
پاسخ : " بـالاخـره مـن عـمـه شـدم " خیلی خیلی مبارکه عمه شدن شما روتبریک میگم خداحفظش کنه وزیر سایه پدرومادرش بزرگ بشه
پاسخ : " بـالاخـره مـن عـمـه شـدم " سلام ایشالله تولد این کوچولوی دوست داشتنی براتون خیر وبرکت داشته باشه وبا آرزوی سلامتی همیشگی برای خانواده اش. تـــــــــــبــــــــــــریـــــــــــکــــــــــ:razz:
پاسخ : " بـالاخـره مـن عـمـه شـدم " تبریییییییییییییک عزیزم. منم عمه خوامم شد در چند سال اینده می دونم چه حس قشنگیه همه فحش ها رو می دن به عمه=)) ایشالا خوش قدم باشه بارت عزیزم.ایشالا عمش سال دیگه پزشکی قبول شه