1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

دیوید کیج: سخت افزار های نسل بعد وسیله ی بهتری برای نمایش ظرافت بیشتری است

شروع موضوع توسط jack 6 ‏16/9/13 در انجمن اخبار و معرفی

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    یه شغلیه
    در مصاحبه ای با OPM کیج گفت که سخت افزار های جدید تنها وسیله ای هستند که به سازندگان اجازه ی اضافه کردن ظرافت ها و نکات ریز بیشتر میدهند.
    او گفت: "اگر شما در حال ساخت احساسات هستید، شما تکنیک های گرافیکی وسیع تری به خاطر این تکنولوژی در اختیار خواهید داشت. ولی در هر صورت سخت افزار تنها وسیله هستند. اگر در گذشته شما بازی های Shooter می ساختید باز هم Shooter میسازید. اگر بازی های احساسی میساختید، احساسات بیشتری نصیب تان خواهد شد. و این چیزی است که ما سعی داشتیم با دموی Dark Socerer نشان دهیم، تنها میخواستیم طرافت هایی که میتوانید به دست بیاورید را به شما نمایش دهیم.
    ما این کار را با ژانر کمدی انجام دادیم، ولی شما قادر خواهید بود که در هر چیزی این ظرافت ها را به کار ببرید. و این چیزی است که نسل جدید سخت افزار ها برای شما به ارمغان می آورد، این یک وسیله ی بهتر است.
    کیفیت گرافیکی چیزی است که برای من خیلی جالب است، به خاطر دلایلی که عنوان کردم. همین طور من به ارتباطات در کنسول نیز خیلی علاقه مند هستم و این واقعیت که در کنار بخش چند نفره ی بازی ها، قسمت های اجتماعی نیز به راحتی قرار میگیرند.
    و در کل من از این موضوع که ساخت بازی برای PS4 از PS3 بسیار آسان تر است بسیار خوشحال هستم چون به این معنا است که حالا میتوانیم وقت بیشتری را برای محتوای بازی در نظر بیگیریم به جای اینکه وقت خود را برای جنگیدن با تکنولوژی هدر دهیم.
    و من امیدوارم که این به مردم اجازه دهد خلاقیت بیشتری به خرج دهند و محتوای های عجیب تری را زمانی که بازی می سازند به وجود بیاورند."