ولادت با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا را بر عموم مسلمین گرامی تبریک عرض می کنم نام : علی لقب : رضا، صابر، زكي، ولي، فاضل، وفي، صديق، رضي، سراج الله، نورالهدي، قرة عين المؤمنين، مكيدة الملحدين، كفوالملك، كافي الخلق، رب السرير، و رئاب التدبير کنیه : ابوالحسن نام پدر : موسی نام مادر : نجمه تکتم تاریخ ولادت : 11 ذی القعده سال 148 هجری محل ولادت : مدینه منوره مدت امامت : 20 سال مدت عمر : 55 سال تاریخ شهادت : آخر ماه صفر سال 203 هجری علت شهادت : انگور زهر آلود نام قاتل : مأمون ملعون محل دفن : خراسان تعداد فرزندان : 1 پسر و1 دختر
پاسخ : ولادت باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) بر همگان مبارک باد. آمده ام شاه پناهم بده ...
پاسخ : ولادت باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) بر همگان مبارک باد. منم تبریک میگم وتشکربابت زدن این تاپیک ازمینا جونم
پاسخ : ولادت باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) بر همگان مبارک باد. منم به دوستانم این روز مبارک رو تبریک میگم :gol2:
پاسخ : ولادت باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) بر همگان مبارک باد. الا غریب خراسان رضا نشو که بمیرد اگرکه مرغک زاری از آشیانه بیفتد
پاسخ : ولادت باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) بر همگان مبارک باد. نشسته ام به موازات کوچه ای به حرم که درد دل کنم و آبروی خود ببرم نشسته ام که بگویم چقدر کمترم از کبوتری که بیایم و گرد تو بپرم نمی شود که مرا هم کبوتری بکنید؟ کبوتری بشوم تا به خانه ات بپرم؟ مرا کجا و حرم؟ من کلاغ روی سیاه که مثل کولی آواره ای که دربدرم همیشه رفت...و...رفت و به خانه اش نرسید به خانه ای که نبوده است ارثی از پدرم همیشه پای به هرجا گذاشتم آنجا به یمن بخت سیاهم شروع دردسرم برای این شده آقا نیامدم به حرم فقط به قدر دو کوچه، دو کوچه دورترم چرا؟چرا؟ تو بگو هان؟ چرا کلاغ شدم که حرف بشنوم و بشکند کمـ...کمرم؟ «سیاه بخت» و «خبرچین» و «دزد» و «بی خانه» چه آتشی که همین حرف ها نزد جگرم ولی همیشه که قا...قار...قار...قاقا...قار... زبان زبان کلاغانه ام زده به سرم که درد دل کنم و از غمم نفهمند این تمام آدم های خبیث دور و برم دخیل بسته ام آقا مرا نظاره کنید دخیل بسته ام آقا بیا که منتظرم برای درد دلم فکر می کنم کافی است مباد حوصله تان را دوباره سر ببرم ....................... + مادر سپرده است به دست شما مرا گفته فقط شما ببری کربــــلا مرا + اینجا ندیده ایم گدایی که دلخور است اینجا فقیرها چقدر جیبشان پر است
پاسخ : ولادت باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) بر همگان مبارک باد. منم تبریک میگم ... پیشنهاد میکنم در این وقت آهنگ زیر رو از محسن چاوشی دانلود و گوش کنید .. لینک
پاسخ : ولادت باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) بر همگان مبارک باد. منم تبریک میگم وتشکربابت زدن این تاپیک ازمینا خانم عزیز:razz::roze:
پاسخ : ولادت باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) بر همگان مبارک باد. حضرت امام علي بن موسي الرضا(ع) در مدينه منوره به دنيا آمدند. ابوالحسن کنيه و رضا، صابر، رضي و وفيّ از القاب آن حضرت است. ايشان در 35 سالگي عهده دار مسئوليت امامت و رهبري شيعيان شدند و حيات ايشان مقارن بود با خلافت خلفاي عباسي که سختي ها و رنج بسياري را بر امام (ع) روا داشتند. يکي از القاب مشهور امام هشتم، "عالم آل محمد(ص)" است. اين لقب نشانگر ظهور علم و دانش ايشان است. جلسات مناظره متعددي که امام(ع) با دانشمندان بزرگ عصر خويش، به ويژه علماي اديان مختلف برگزار کردند و در همه آن ها با سربلندي تمام بيرون آمدند کوچک ترين دليل اين شهرت است. آن حضرت در اواخر عمر، به درخواست مامون عباسي، به مرو مي روند و به اصرار خليفه، ولايت عهدي او را مي پذيرند. با پذيرش ولايت عهدي، مامون قصد داشت خود را دوستدار اهل بيت(ع) عنوان کند، اما سرانجام خود مامون، امام رضا (ع) را به شهادت رساند.
پاسخ : ولادت باسعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت امام رضا (ع) بر همگان مبارک باد. ولادت باسعادت ولی نعمت ایرانیان، هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت علی ابن موسی الرضا مبارک باد