نمازِ خوب ، فحشا و منكر را از يك امتي بيرون مي كند. برويد سراغ نماز ، احيا كنيد اين سنت سياسي اسلام را. نگوييد كه ما انقلاب كرديم حالا بايد هي فرياد بزنيم ! خير نماز بخوانيد ، ازهمه فريادها بالاتر است. نماز جمعه در راس همه امور است. نماز جمعه كه نمايشي از قدرت سياسي و اجتماعي اسلام است ، بايد هر چه شكوهمندتر و پر محتواتر اقامه شود. اجتماعات خود را ، خصوصا در روز جمعه ، هر چه بيشتر فشرده كنيد ، و به مراسم و شعاير مذهبي اهميت دهيد. يكي از بركات اين نهضت و انقلاب همين اقامه نماز جمعه هاست. نمازهاي جمعه و جماعت ، را با شكوه بجا بياوريد ، و نمازهاي غير جمعه را هم ،كه شيطانها از نماز مي ترسند ، از مسجد مي ترسند. از نماز جمعه و جماعت ،كه بيانگر سياسي نماز است ، هر گز غفلت نكنند. اين نماز جمعه از بزرگترين عنايات حق تعالي بر جمهوري اسلامي ايران است. خداي تعالي دوست دارد كه در وقت ذكر او ، بنده منقطع به سوي او باشد ، ومتضرع و خالص باشد. امام خمینی رحمت الله علیه...
پاسخ : نماز...نماز...نماز نماز جمعه کاش ماهم توفیق شرکت کردنشو داشتیم اما............... لیاقت میخاد...
پاسخ : نماز...نماز...نماز پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) فرمودند: "ان من الصلوه لما یقبل نصفها و ثلثها و ربعها و خمسها الی العشرون ان منها لما یلف كما یلف الثوب الخلق فیضرب لها وجه صاحبها و ان ما لك من صلوتك الا ما اقبلت علیهه بقلبك ؛ (سرّ الصلوة، ص50) بعضی از نمازها نیمی از آن پذیرفته میشود، بعضی، یك سوم آن، برخی یك چهارم و بعضی یك پنجم تا آنجا كه برخی یك دهم آن قبول میشود و بعضی از نمازها همچون جامه كهنه پیچیده و بر صورت صاحبش زده میشود و نمازگزار بهرهای از نمازهایش نمیبرد، مگر به اندازهای كه در هنگام خواندن آنها به خداوند توجه داشته است. "
پاسخ : نماز...نماز...نماز خداوند لیاقت رو عشقی به کسی نمیده . باید بخوایم تا خدا هم لیاقت بده خدا منتظره تا ما یه قدم برداریم تا لیاقت و توفیق بهترین کارها رو به ما بده متاسفانه این شده لق لقه ی زبونمون که تنبلی و کسلی خودمون رو میذاریم رو حساب اینکه خدا توفیق و لیاقتشو نداده البته منظورم تو نیستیاا ایمان جون کلّی گفتم البته شاید شامل تو هم بشه . به قلبت رجوع کن عزیزم
پاسخ : نماز...نماز...نماز داداش همین نشون میده قلب پاکی داری ... نترس تو عاقبت به خیر میشی نه مثل ما که سرنوشتمون معلوم نیست ... :top19: