پاسخ : حجابِ اختیاری ... آره یا نه؟ موافقم امیدجان اگرچه به قول شما و فریبا خانم این تاپیک تکراری نیست ولی یقینا اگر ادامه پیدا کنه ، آخرش میرسه به همون حرفا و بحثهای همیشگی و هیچ نتیجه ای نداره . انقدر در مورد حجاب و این چیزا بحث شده که فکر نکنم کسی حرف تازه ای داشته باشه . بازم صلاح تاپیک خویش کاربرها دانند...
پاسخ : حجابِ اختیاری ... آره یا نه؟ من بگم اختیاری چی میخواد بشه مثلا؟ هیچی فقط دل خودمون رو خوش میکنیم.. :top15:
پاسخ : حجابِ اختیاری ... آره یا نه؟ :-? دلتو از چی خوش میکنی آقا DaniYaL ؟ [HR][/HR]دنیا پر از دروغ های بزرگ و کوچک است پر از سایه هایی که فقط به دنبالت راه میافتند پر از چاله هایی که میخواهند مانع از رفتنت بشوند پر از نفهمی ها هر چقدر هم بخواهی تلاش کنی تا بفهمانی پر از اتفاقات بزرگ و کوچک و پر از ناخواسته ها و میگویند برای زندگی: خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو ولی من نه هم رنگ این جماعت میشوم و نه میگذارم کسی به من نزدیک شود. رنگ من سیاهی هست...:top21:
پاسخ : حجابِ اختیاری ... آره یا نه؟ وااااااااااااااااااا آقا امین مگه اینجا کسی دنبال نتیجه هست؟؟؟؟ صرفا نظرسنجیههههه هاااااااااا نه تنها اینجا بلکه تو هیچ نظرسنجی که من بزنم کسی حق نتیجه گیری نداره فقط باید نظر بدین نه که نتیجه هم بگیریم واسه خودتون واقعا که
پاسخ : حجابِ اختیاری ... آره یا نه؟ فریبا جان من کجای تاپیک نوشتم حجاب خانوم ها؟؟؟؟؟؟:top19:فقط گفتم حجاب چه ربطی به خانوم ها داره حالا عکس پسر گیر نیوردم عکس دختر گذاشتم دلیل نمیشه که
پاسخ : حجابِ اختیاری ... آره یا نه؟ خب بابا حالا بیا مدیر ارشد رو بزن:top19: خب من عقیدم اینه که هر کاری باید یه نتیجه ای داشته باشه . به همین خاطر اون حرف و زدم . البته نظرسنجی خالی هم نتیجه داره . به هر حال من که گفتم صلاح تاپیک خویش ...