1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

طرح معنوی انس با دوستان

شروع موضوع توسط Amin_110 ‏27/8/13 در انجمن دینی مذهبی

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

سلام و عرض ادب دارم خدمت همه ی دوستان عزیز تاپی .
    الحمدلله خداوند توفیق داد که در کنار شما دوستان خوب و عزیز ، یک طرح عالی رو شروع کنیم و همونطور که انتظار داشتم ، مورد استقبال شدید دوستان قرار گرفت . امیدوارم با گذشت زمان ، نه تنها دوستان عزیزی که از ابتدا با ما هستن حضورشون رو پرانرژی تر نشون بدن بلکه دوستان بیشتری به جمع ما بپیوندن .
    این طرح فواید بسیار زیادی داره . از جمله اینکه یک کار گروهی معنویه و سبب میشه دوستیها و رفاقتهامون عمیقتر و قویتر بشه . دوّم اینکه انگیزه ای خوبه برای انجام بعضی امور دینی و معنوی تا انشالله اِستارتی باشه برای پیشرفتهای بیشتر در زندگی تک تکمون . همچنین با کارهای معنوی گروهی ، احتمال قبولی عبادات انسان بیشتر میشه و خداوند بسیار تاکید فرموده بر اینکه امور عبادی رو دسته جمعی و با همکاری دیگران انجام بدید که ثوابش خیلی بیشتر از کار انفرادیه .

طرح ما از این قراره که یک عمل عبادی رو با مشورت خود شرکت کننده ها انتخاب میکنیم . هر عزیزی که قبول مسئولیت میکنه ، عمل روزانش رو انجام میده و بعد هر روز در اینجا اعلام میکنه . مثلا فرض بفرمایید برنامه ی قرائت قرآن یا ختم صلوات یا.... رو مشخص میکنیم و برای هر عزیز ، یک محدوده و مقدار رو تعیین میکنیم و هر کدام از دوستان که عمل روزانه رو انجام داد ، در اینجا اعلام میکنه .
    در احادیث و آیات بسیار تاکید شده که کار کم و مستمر ، بیشتر مورد علاقه و رضایت خداونده نسبت به کار زیاد و موقت . به همین خاطر بنده برنامه هامون رو در حدّی قرار میدم که باعث خستگی دوستان در بلند مدّت نشه انشالله .

چند نکته :
    1) هر دوره رو از صبح جمعه که برای ما مسلمونها از اهمیت بسیار زیادی برخورداره شروع میکنیم و تا صبحه جمعه ی هفته ی بعد به پایان میرسونیم .

2)بعد از هر دوره ، یک هفته رو بدون برنامه سپری میکنیم که هم در مورد برنامه ی دوره ی بعد نظر سنجی کنیم و هم این فاصله بین دوره ها جنبه ی استراحت پیدا میکنه تا انشالله از این برنامه خسته نشیم .

3) هر کدوم از دوستان ، هر روز در همین تاپیک اعلام کنه که عمل اون روز رو انجام داده . اگر به هر دلیلی مشکلی پیش اومد و نتونستید یک روز یا چند روز بیاید اعلام کنید هم مشکلی نیست ، در اسرع وقت تمام روزها رو با هم اعلام کنید .

4) هر گونه پیشنهاد و انتقادی داشتید در همینجا بفرمایید .

5) بعد از پایان هر دوره ، تمام پستهای اون دوره حذف میشه و نتیجه ی کارمون رو در همین پست ثبت خواهم کرد .

6) مسلّما هر کدوم از ما یک سری حاجات خاص داریم . در هر دوره اعلام میکنیم که در اون دوره برای یکی از اعضاء و حاجتی که داره ، به طور ویژه دعا کنید تا انشالله به برکت دعای شما عزیزان ، حاجات تک تکمون مورد استجابت خداوند قرار بگیره .

7) قبل از شروع هر دوره ، هرگونه فرمایشی دارید( انصراف از برنامه ، زیاد بودن برنامه ، کم بودن برنامه و....) را هر چه سریعتر در اینجا به بنده اعلام کنید .

[SOURCE]
    عزیزان دقت بفرمایید . علما در طول تاریخ خیلی سفارش کردند که اعمال عبادیتون رو به نیابت از 14 معصوم(علیهم السّلام) انجام بدید و ثوابش رو هدیه به امام زمان(عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) کنید که این کار اثرات دنیوی و اخروی بسیار عجیبی داره و همچنین ثوابی که برای خود شخص هم نوشته میشه ، خیلی بیشتر از حالت معمولی است . انشالله شما هم در انجام برنامه ی روزانتون به این مسئله دقت داشته باشید .[/SOURCE]

انشالله خداوند به هممون توفیق بده که در کنار هم و به یاری امام زمان(عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) این برنامه رو شروع کنیم و با انرژی هر چه بیشتر ادامه بدیم و توشه ای برای آخرتمون جمع کنیم .
    التماس دعا...موفّق باشید

30 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : طرح معنوی انس با دوستان

[KADR]دوره ی اوّل :
    اعضاء شرکت کننده :
    پرستو ، فریبا ، عسل ، نگار ، فائزه سادات ، مینا ، نسرین ، مینا(آکسفورد) ، عاطفه ، طناز ، طاووس ، نیاز ، خودم ، ایمان ، آرمان ، رضا ، سیّد حبیب ، مهندس آرمان
    تاریخ شروع : صبح جمعه ی این هفته(1392/6/8)
    تاریخ پایان : صبح جمعه ی هفته ی آینده(1392/6/15)
    برنامه ی این دوره : قرائت قرآن کریم(هر روز 2 صفحه)
    در این دوره نگار خانم التماس دعای ویژه داشتن . پس عزیزان علاوه بر در نظر گرفتن تمام حاجات خودتون و دوستانتون ، لطف کنید و برای شفای یکی از بستگان ایشون ، به طور ویژه دعا کنید .
    [/KADR]

[MANBA]پایان دوره ی اوّل .
    انشالله که از همه ی دوستان قبول باشه .
    منتظر دوره ی بعد باشید...
    [/MANBA]

18 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

[KADR]دوره ی دوّم
    اعضاء شرکت کننده :
    نگار ، مینا ، نیاز ، عاطفه ، فائزه سادات ، عسل ، طناز ، مینا(آکسفورد) ، فریبا ، طاووس ، نسرین ، خودم ، آرمان ، رضا ، احسانی ، مهندس آرمان ، ایمان
    تاریخ شروع : صبح جمعه ی این هفته(92/6/22)
    تاریخ پایان : صبح جمعه ی هفته ی آینده(92/6/29)
    برنامه ی این دوره : هر روز 100 صلوات بفرستید [/KADR]

[MANBA]پایان دوره ی دوّم .
    [/MANBA]

14 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

[KADR]دوره ی سوّم
    اعضاء شرکت کننده :
    طناز ، مینا ، عاطفه ، فریبا ، فاطمه ، نگار ، رستا ، نیاز ، نسرین ، مینا(آکسفورد) ، فاطمه، پرستو ، خودم ، مهندس آرمان ، رضا
    تاریخ شروع :
    صبح جمعه ی هفته ی آینده(92/7/12)
    تاریخ پایان :صبح جمعه ی دو هفته ی اینده(92/7/19)
    برنامه ی این دوره :هر روز 100 مرتبه ذکر شریف " لا اله الّا الله"[/KADR]

[MANBA]پایان دوره ی سوّم .
    [/MANBA]

13 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

[TAVAJOH]حتما حتما حتما بخونید[/TAVAJOH]
    خب دوستان
    همین الآن میخوام پیشنهادم رو برای دوره ی بعد بگم .
    این پیشنهاد با دوره های قبل خیلی فرق میکنه . دوره های قبل فقط جنبه ی خوندنی داشت . ولی این یکی ، عملیه .
    خوندن دعا و قرآن و نماز و روزه و این چیزا ، فقط بخشی از دینه . بخش بسیار زیادی از دین رو خصوصیات اخلاقی و اعمال و کردار ما تشکیل میده .
    ازتون میخوام روی این پیشنهادم خوب فکر کنید و بعد تایید یا ردّش کنید.
    در احادیث خیلی تاکید شده که اگر دوست خوبی دارید ، بهش بگید که دوسش دارید . این کار باعث میشه دوستیتون قویتر بشه .
    البته میدونید که دوست ، میتونه یکی از افراد خانواده هم باشه . یعنی پدر و مادر و خواهر و برادر و فامیل ما هم میتونن دوستان ما باشن و دوست فقط به غریبه هایی که باهاشون اشنا شدیم نمیگن .
    پیشنهاد من برای این دوره اینه :
    هر روز ، به یکی از دوستامون که واقعا بهش علاقه داریم و برامون عزیزه ، بگیم که دوسش داریم .
    بازم تاکید میکنم که این شخص میتونه پدر ، مادر ، خواهر ، برادر ، یکی از اقوام یا هر کسی باشه .
    (البته شیطنت نکنیداااا... GF و BF منظورم نیست):khande2:
    و مسلّما ابراز علاقه به اعضای خانواده خیلی ثوابش بیشتره تا به دیگران .
    اسلام حقیقی یعنی این . نه اینکه آدم فکر کنه دین یعنی همش سرت تو قرآن و دعا و نماز و روزه باشه . دین یعنی هم زبان و هم عمل . هم ذکر و هم اخلاق . هم دعا و هم کردار خوب .
    نظرتون چیه ؟!
    هر روز به یه نفر بگید که دوسش دارید و باعث افتخار و خوشحالیتونه که اون شخص در زندگیتون حضور داره.
    و اگه
    دوست داشتید ، میتونید هر روز بیاید و اینجا بگید که در اون روز به چه کسی گفتید دوسش دارید .
    شاید بعضیهامون تا الآن دوست داشتیم این کارو بکنیم ولی خجالت میکشیدیم . ولی حالا همه با هم این کارو میکنیم .
    یه چیزم یادتون باشه . یه وقت نیاید بگید "من امروز با عمل و رفتارم به دوستم نشون دادم که دوسش دارم" ! نه این به درد نمیخوره ! قشنگ باید تصریح کنید و بگید : پدر ، مادر ، فلانی ،
    دوستت دارم .
    تا پایان هفته وقت دارید که نظر من رو تایید یا رد کنید و اگه پیشنهاد بهتری دارید ، بفرمایید .
    منتظرم .

13 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

[KADR]دوره ی چهارم
    اعضاء شرکت کننده :
    نگار ، عاطفه ، طناز ، پرستو ، خودم ، مینا ، طاووس ، فائزه سادات ، رضا ، مینا(آکسفورد)، علی
    تاریخ شروع :
    صبح جمعه ی این هفته(92/7/26)
    تاریخ پایان :
    صبح جمعه ی هفته ی آینده(92/8/3)
    برنامه ی این دوره :
    هر روز ، به یک نفر از کسانیکه دوستش دارید ، بگید : "دوستت دارم" .( به ظاهر این طرح نگاه نکنید و بگید این چه ربطی به مسائل دینی و معنوی داره . اوّلا احادیث متعدّد داریم که به ما سفارش کردن به انجام این کار . دوّما اسلام فقط ذکر و دعا و نماز و ... نیست بلکه بخش بسیار مهمی از دین ما ، داشتن اخلاق خوب و برخورد مناسب با اطرافیانمونه .)[/KADR]

[MANBA]پایان دوره ی چهارم .
    [/MANBA]

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  7. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0

با سلام اگر طرحی ندارید وموافقید

بسم الله الرحمن الرحیم

أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ .

یا آن کس که درمانده را چون وى را بخواند اجابت مى‏کند و گرفتارى را برطرف مى‏گرداند.سوره نمل آیه 62

اولین ختم هدیه به امام زمان (عج) واجابت خواسته های خوبمون.التماس دعا

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

سلام عاطفه خانم

منم دوست دارم شرکت کنم و یه پیشنهاد هم دارم:

دو یا چند تا کار مختلف انتخاب کنید و اجازه بدین خودمون از بین اونا هر کدوم رو خواستیم انجام بدیم.

در ضمن خیلی هم سختش نکنید چون من یکی که خیلی تنبل هستم :top15:

ممنون

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

امروز یه پیامی به دستم رسید که جاتون خالی کلّی خندیدم
    یکی بهم پیام داده بود که اون طرح آخری که به دوستانمون بگیم دوستشون داریم ، خیلی طرح اشتباهی بود و زمینه ساز گناه بود . بهم تذکّر داده بود که باید به بچه ها میگفتی که یه وقت نرن به دوستان جنس مخالفشون چنین حرفی بزنن و خلاصه کلی بد و بیراه نوشته بود به من .

خطاب به اون دوست که نمیدونم کیه و به واسطه ی یکی دیگه از دوستان این پیام رو بهم داده باید بگم :
    اوّلا اگه انتقادی دارید مخصوصا با این لحن تند و خارج از ادب ، مثل مرد بیاید و مستقیم به خودم بگید . این بچه بازیا یعنی چی که یه نفر رو واسطه میکنید !؟
    دوّما اگه شما دوست عزیز کمی چشمان مبارکتون رو بیشتر باز میکردید ، میدید که من دقیقا با رنگ قرمز این مسئله رو صریح و روشن بیان کردم که منظور از دوست ، gf و bf نیست . ظاهرا شما مطالب رو دقیق نمیخونید که چنین اشکالی به من کردید . هنوزم اون پست سر جاشه . میتونید برید ببینید .
    سوّما اگر چه من چنین حرفی رو با رنگ قرمز نوشتم ، ولی به شوخی نوشتم و اصلا جدی نبود . چون به فهم و شعور دوستانم در اینجا کاملا اعتماد دارم و میدونم که انقدر عقلشون میرسه که وقتی میگم حدیث داریم برید به دوستاتون بگید دوسشون دارید ، منظور اهل بیت ، دوست دختر و دوست پسر نیست .
    فکرشو بکن !! دختره بره به دوست پسرش بگه عزیزم خیـــــــــــــــــلی دوست دارم . دوست پسرش میگه چی شده عزیزم ؟! چرا یهو این حرفو زدی !؟ دختره میگه آخه حدیث داریم برید به دوستاتون بگید که دوسشون دارید . منم چون حدیث داریم اومدم بهت گفتم !!!
    واقعا خنده دار نیست ؟! چرا هست !! واقعا کسی از دوستان حتی یک هزارم درصد هم احتمال میده که منظور از دوست ، دوست دختر و دوست پسره !؟
    همین دیگه . لطفا قبل از انتقادهای الکی و ایرادهای بنی اسرائیلی ، لطفا خوب فکر کنید و بعدش انتقاد کنید . مخصوصا وقتی که تصمیم دارید با لحن تند و بی ادبی انتقاد کنید .
    موفق باشید

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    حسابدار

جرا اين طرح رو رها كرديد؟ خيلي قشنك بود يادش بخير:((

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.