سلام دوستان من ی چن وقتیه طراحی قالب میکنم بعد دیدم تو انجمن اینجا تالاری به نام تالار قالب html هم وجود داره گفتم حالا ک تالارش وجود داره منم ی تاپیک بزنم و قالب هایی ک خودم طراحی کردما بزارم داخلش و اگ قالب جالب از جاهای دیگ هم دیدم بزارم.شما هم اگ قالب جالبی دیدین بزارین اینجا. فدات با تشکر از مدیران بخاطر سایت مفیدتون
پاسخ : ۩۞۩ دانلود قالب html ۩۞۩ اینم ی قالب ک خودم طراحی کردمش میدونم زیاد جالب نیست دیگ ب بزرگی خودتون ببخشید [align=right][align=right][SIZE=small]توجه:[/SIZE] در کدنویسی این قالب از css3 استفاده شده و همین امر باعث میشود تا قالب در بعضی از مرور گر ها زیبایی خود را نداشته باشد.برای اجرای بهتر قالب از مرور گر موزیلا استفاده کنید. مزایای قالب: .اسلایدر فول css که باعث کاهش حجم قالب و زیبایی منخصر ب فرد آن میشود. . طراحی زیبا و شیک . کدنویسی نسبتا خوب . رایگان بودن . حجم کم قالب معایب قالب: . این قالب یک قالب html بوده و هیچ گونه برنامه نویسی تحت سرور(php , asp , asp.net , ...) در آن صورت نگرفته. حجم قالب: کمتر از 270 kb css3: دارد html5: نداردبرای دانلود قالب اینجا کلیک کنید.
پاسخ : ۩۞۩ دانلود قالب html ۩۞۩ توجه: در کدنویسی این قالب از css3 استفاده شده و همین امر باعث میشود تا قالب در بعضی از مرور گر ها زیبایی خود را نداشته باشد.برای اجرای بهتر قالب از مرور گر موزیلا استفاده کنید. مزایای قالب: .حجم فوق العاده کم قالب . طراحی زیبا . کدنویسی حرفه ای قالب . رایگان بودن معایب قالب: . این قالب یک قالب html بوده و هیچ گونه برنامه نویسی تحت سرور(php , asp , asp.net , ...) در آن صورت نگرفته. حجم قالب: کمتر از 120 kb css3: دارد html5: ندارد برای دانلود قالب اینجا کلیک کنید
پاسخ : ۩۞۩ دانلود قالب html ۩۞۩ دوستان اگر کسی قالب html می خواد یا می خواد فایل psd ب html تبدیل کنه من ب صورت رایگان براش اینکارا انجام میدم.فقط لازمه داخل همین تاپیک بگ ک چی نیاز داره
پاسخ : ۩۞۩ دانلود قالب html ۩۞۩ دوستان من تصمیم گرفتم ک تو وبلاگم تبلیغ رایگان انجام بدم و شما اگ وبلاگ یا سایتی دارین ک می خواین تبلیغشا بکنم تو همین تاپیک تبلیغتونا بگین تا انجام بدم((بصورت رایگان))فقط باید شرایط زیرا داشته باشین: در قبال تبلیغ از درخواست کنندگان هیچ وجهی گرفته نمیشود اما کسانی که مایل به تبلیغ در این قسمت میباشند باید دارای شرایط زیر باشند. 1-فقط سایت هایی که در حوزه IT فعالیت دارن حق تبلیغ رایگان دارند. 2-در صورتی که سایت شما در حوزه IT فعالیت ندارد می توانید با قرار دادن رایگان دو عدد از قالب های ما در سایت خود همراه با اسم دیزاین7 ,تبلیغ سایت خود را بصورت رایگان در سایت ما انجام دهید. 3-مدت هر تبلیغ 2 هفته میباشد و در صورتی که خواهان تمدید تبلیغ خود هستید باید بند شماره 2 را اجرا کنید(هم سایت های حوزه IT هم سایر سایت ها) 4-اندازه بنر شما باید 60*468 باشد. [size=small] 5-تعداد دریافت تبلیغ رایگان محدود بوده پس هر چه زود تر اقدام کنید. ادرس وبلاگم: design7 فدای شما
پاسخ : ۩۞۩ دانلود قالب html ۩۞۩ توجه: در کدنویسی این قالب از css3 استفاده شده و همین امر باعث میشود تا قالب در بعضی از مرور گر ها زیبایی خود را نداشته باشد.برای اجرای بهتر قالب از مرور گر موزیلا استفاده کنید. مزایای قالب: .متن لوگوی متحرک .منوی متحرک .حجم نسبتا کم قالب . طراحی زیبا . کدنویسی حرفه ای قالب . رایگان بودن معایب قالب: . این قالب یک قالب html بوده و هیچ گونه برنامه نویسی تحت سرور(php , asp , asp.net , ...) در آن صورت نگرفته. حجم قالب: کمتر از 500 kb css3: دارد html5: ندارد برای دانلود قالب اینجا کلیک کنید