1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

خيليا ميگن لازمه ورود يه زن به بهشت حجابه ...!

شروع موضوع توسط *faeze* ‏26/8/13 در انجمن محفل تاپ فرومی ها

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : خيليا ميگن لازمه ورود يه زن به بهشت حجابه ...!

الآن پیش خودتون میگید " گیر عجب آدمی افتادما ، این امین هم ول کن نیست ":top12:
    خب من وظیفه ی خودم میدونم که مطالب دینی رو که یاد گرفتم در اختیار دیگران قرار بدم:d
    به همین خاطر ول کن نیستم:smoke:
    در مورد این حرفتون هم باید بگم موافق نیستم
    یعنی کسی که مرتکب گناه میشه ، هر قدر هم گناهانش بزرگ باشه ، بازم ممکنه تا بمیره ، وارد بهشت بشه و رنگ جهنم و عذاب رو هم نبینه
    دلیلش هم اینه که خداوند خیلی از انسانها رو به دلایل مختلف ، توی همین دنیا مجازات میکنه تا ذرّه ای عذاب آخرت رو نچشن
    مثلا توی این دنیا دچار بیماری ، فقر ، مشکلات مختلف و.... میشن یا نهایتا در موقع مرگ ، با سختی جونشون گرفته میشه تا پاک بشن و تا میمیرن وارد بهشت بشن و ذرّه ای عذاب نمیشن .
    پس اینطور نیست که یک شخص گناهکار تا بمیره ، ما بگیم خب دیگه از الآن به بعد چه عذابی داره میشه .
    نه ممکنه خدا توی همین دنیا مجازاتش کرده باشه و دیگه اون دنیا سر سوزنی عذاب نشه .(البته بستگی به آدمش داره)
    دیگه باید ببخشید دیگه:gol:
    چند وقته سایت خیلی سوت و کور شده و منم حوصلم سر رفته
    اینه که کوچکترین فرصت رو غنیمت میشمرم:wink:
    حالا اگه دوست دارید تو دلتون بد و بیرا بهم بگید:afsorde:
    خداحافظ

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

خواهش میکنم اقا امین این حرفا چیه
    ممنون اطلاعاتتون رو سخاوتمندانه در اختیار دیگران میزارید
    من یه مطالعه در این مورد بکنم اگه به چیزی رسیدم که حرفتونو نقض میکنم ;)
    اگه نه هم . که لابد درست میگید دیگه :دی
    ولی واقعیتشو بخاید من که نفهمیدم تکلیفمون با این دنیا چیه
    چه کاری درسته چی غلط
    چی عذاب داره چی نداره
    چی حاصل عمل خودمونه
    چی خواست خداونده
    و خیلی از چیزای دیگه ...
    کلا درست و غلط رو نمیدونم
    کلیات رو تقریبا میفهمم کدوم عمل درسته
    اما جزییات رو موندم کی حرفش درست تره

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

خوب یه مطالعه ی کوچک

اساس ورود به بهشت تقواست
    یکی از گزینه های تقوا برای زن حجابشه

حالا اگه زنی حجاب نداشته باشه که به تبعش تقوا نداره
    میتونه وارد بهشت بشه ؟

حالا شما میگی خدا کفاره گناهنشو میگیره بعد میبره

پس ینی همه ی انسان ها وارد بهشت میشن ؟؟؟!!!!
    دیرو زود داره ولی سوختو سوز نداره ؟؟؟!!!!

البته همه این حرفها در مورد مملکت اسلامیه ها . من دارم رو اون بحث میکنم

جسارتا پاسخی که میدین با سند منگوله دار باشه ...

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

ببینید نیاز خانم
    چند تا چیز هست که بلا شک باعث میشه آدم وارد جهنم بشه و هیچ وقت هم از جهنم بیرون نیاد و به اصطلاح قرآن و احادیث ، باعث خُلود در جهنم میشه .(طبق اعتقادات شیعه)
    1 - اعتقاد نداشتن به خدا (و هرگونه شرک ورزیدن)
    2 - کسی که یکی از ضروریات دین یا مذهب رو عالما و عامدا انکار کنه و بگه قبول نداره
    3 - اینکه انسان در حال گناه بمیره ( البته بعضی گناهان خاص . مثل مشروب خوردن و در حال مستی مردن )
    4 - کسی که خودکشی کنه
    5 - کسی که شخص دیگری رو به خاطر ایمانش بکشه .( مثلا فرض کنید من کسی رو بکشم چون آدم با ایمانیه . یا مثل همین وهّابی ها که شیعیان رو میکشن چون محبت و ولایت 14 معصوم رو دارن)

تا جایی که یادمه همین چند تا مورده .
    اگر هر کدوم از موارد بالا شامل حال کسی بشه ، یقینا و بلا شک وارد جهنم میشه و هیچ راه فراری هم نداره و برای همیشه هم در جهنم باقی میمونه . اگر شما چنین شخصی رو دیدید ، میتونید 100% مطمئن باشید که وارد جهنم میشه . پس میبینید که همه ی انسانها هم وارد بهشت نمیشن . میدونید از اوّل زمان خلقت انسان تا روز قیامت ، چقدر آدم هست که یکی از موارد بالا رو مرتکب میشه . چنین اشخاصی کم نیستن . پس نگید همه ی انسانها وارد بهشت میشن و سوخت و سوز نداره . اتفاقا خیلی ها قراره تا ابد در اون دنیا بسوزن .
    امّا غیر از موارد مذکور ، اگه انسان مرتکب گناهی بشه (هر قدر هم گناهانش زیاد و بزرگ باشه) ، فقط باید تاوان گناهش رو ببینه و بعدش 100% وارد بهشت میشه .
    انسان در 3 جا باید تاوان گناهانش رو بده :
    1) همین دنیا . 2) عالم برزخ و قبل از قیامت و قبل از جهنم . 3) بعد از قیامت و در جهنم
    حالا اینکه انسان در کدوم یکی از موارد مذکور قراره تاوان گناهانش رو پس بده ، فقط خداوند آگاهه و هیچ کس جز خدا و 14 معصوم نمیتونه در موردش نظر بده .
    منم نگفتم خداوند همه رو پاک میکنه و بعد میبره .
    پس اگر شخصی رو دیدید که هیچ یک از 5 مورد بالا شامل حالش نمیشه ، ولی گناهکاره ، مثلا بی حجابه ، بی نمازه ، و.... ، هیچ وقت نمیتونید حکم کنید که جهنمیه . چون ممکنه خداوند در این دنیا یا در عالم برزخ (قبل از جهنم) ، اون شخص رو به جزای کارش برسونه و دیگه کارش به جهنّم نرسه و روز قیامت با کلّه بفرستش توی بهشت .
    این حرفای من رو به این شکل کامل در جایی ننوشته . یعنی در هیچ حدیث و آیه ای تمام این موارد رو جمع نکرده و
    یک جا ننوشته . این چیزیه که ما از مجموع آیات و احادیث به دست میاریم . مثلا در یک آیه ، یکی رو نوشته . در یه آیه ی دیگه یکی دیگه رو نوشته . در یه حدیث یکی رو نوشته و در حدیث دیگه ای موارد دیگه .
    خیلی کار میبره که من بخوام تمام آیات و احادیث و ادلّه ای که ما رو به حرفهای بالا میرسونه و این جمع بندی رو به ما میده براتون بیارم . پس انتظار نداشته باشید که من الآن آدرس دوتا آیه یا حدیث رو به عنوان سند حرفام براتون بنویسم . چون اوّلا آیات و احادیثی که در این بحث مورد استفاده قرار میگیره بسیااااااااااار زیاده . دوّما فقط مراجعه به آیات و احادیث نیست . در اینجور بحثها ، خیلی از آیات و احادیث هست که در ظاهر با هم منافات یا تناقض دارن . به همین خاطر نیاز هست که به بعضی علوم دینی آگاه باشیم تا بدونیم چطور بین این آیات و احادیث ، به یک جمع بندی درست دست پیدا کنیم .
    پس برای اینکه کارتون راحت بشه ، بهتره از چند تا عالم دینی که میشناسید و 100% به علمشون آگاه هستید ، سوال کنید تا براتون روشن بشه . به خصوص که شما هم در قم تشریف دارید و به راحتی میتونید به بسیاری از علمای با فضل و کمال دسترسی پیدا کنید و سوالتون رو بپرسید .
    بازم اگه جایی از حرفای من به نظرتون اشتباهه بفرمایید تا در موردش فکر و تحقیق بیشتری کنم .

اون حرفتون در مورد مملکت اسلامی رو هم متوجه نشدم . این مسائلی که عرض کردم ربطی به کشورها و دولتها و حکومتها نداره . در مورد همه ی انسانها و در تمام زمانها تا قیامت صدق میکنه .
    التماس دعا

5. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

اقا امین من نگفتم همه بهشتی میشن
    ازتون پرسیدم که همینطوره یا نه
    که پاسخ دادید

ولی واقعا من اینجور مباحثه رو قبول ندارم باید سند داشته باشه

در مورد رفتن به بهشت هم من فک میکنم شما یه چیزی جا انداختید
    البته این نظر شخصیمه
    که تا شخصی توبه نکرده و از خدا طلب امرزش نکرده خدا برا اینکه بهشتیش کنه به جزاش نمیرسونه

و منم تو تاپیک نظرمو در مورد این سوال تاپیک گفتم .
    سوال تاپیک نگفته بود حتی اگه توبه کرد هم نمیره تو بهشت که ما نظرمونو بگیم

در مورد پرسیدن از علما هم کاملا موافقم
    و در اخر بازم بگم من اصلا دوس ندارم در این موارد نظر بدم . اولشم اشتباه کردم
    اصلا این تاپیکها اشتباه محضه
    ما مسیول شبهاتی میشیم که امکان داره نا درست تو ذهن دیگران شکل بگیره .

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

اقا امین من نگفتم همه بهشتی میشن
    ازتون پرسیدم که همینطوره یا نه
    که پاسخ دادید

بله شما نفرمودید . ولی خب سوالتون طوری بود که انگار حرفهای من چنین چیزی رو ثابت میکنه و من خواستم بگم نه اصلا قصد ثابت کردن چنین مطلبی رو نداشتم .

ولی واقعا من اینجور مباحثه رو قبول ندارم باید سند داشته باشه

بله فرمایش شما کاملا متینه . کاملا هم درسته که نخواید بدون سند حرفهای منو قبول کنید . ولی همونطور که عرض کردم ، این بحثی نیست که به این راحتی بشه بیانش کرد . مخصوصا که نیاز به مقدمات زیادی داره . اگر هم واقعا دنبال سند هستید ، باید پیش علما برید و حضوری بپرسید چون اینجور بحثها واقعا مشکله که بخوایم به صورت نوشتاری حلش کنیم .

در مورد رفتن به بهشت هم من فک میکنم شما یه چیزی جا انداختید
    البته این نظر شخصیمه
    که تا شخصی توبه نکرده و از خدا طلب امرزش نکرده خدا برا اینکه بهشتیش کنه به جزاش نمیرسونه

اتفاقا من وقتی این بحث رو دنبال میکردم ، کاملا حواسم به مسئله ی توبه بود . اتفاقا بحث من وقتیه که شخص توبه نکنه . چون اگه توبه کنه که اصلا بحث خیلی فرق میکنه . اگر شخص توبه کنه ، اصلا ممکنه خدا در همین دنیا هم مجازاتش نکنه چه برسه به اون دنیا . پس دقت داشته باشید که بحث من سر شخصیه که مرتکب گناه میشه و تا آخر عمر هم توفیق توبه پیدا نمیکنه . و الّا بازم تاکید میکنم که اگر شخصی توبه کنه ، ممکنه خداوند به هیچ عنوان حتی در همین دنیا هم مجازاتی برای کارهای خطاش در نظر نگیره . جالبه بدونید که کسی که توبه ی حقیقی میکنه و شروع به انجام اعمال صالح کنه ، خداوند مجازاتش که نمیکنه هیچ ، بلکه گناهانش رو تبدیل به حسنات و ثواب میکنه . خیلی ها فکر میکنن اگه توبه کنن ، گناهانشون پاک میشه و چیزی باقی نمیمونه . در حالیکه طبق آیات قرآن و احادیث بسیار ما ، اگر شخصی واقعا توبه کنه و بعد شروع به انجام عمل صالح کنه ، خداوند گناهانش رو پاک میکنه و همون گناهان رو تبدیل به حسنات و ثواب میکنه .

و در اخر بازم بگم من اصلا دوس ندارم در این موارد نظر بدم . اولشم اشتباه کردم
    اصلا این تاپیکها اشتباه محضه
    ما مسیول شبهاتی میشیم که امکان داره نا درست تو ذهن دیگران شکل بگیره .

نیاز خانم ، اسلام دین تفکر و تعقله .
    اصلا نباید از بحث کردن دوری کرد . بلکه باید مقدمات بحث رو کسب کرد و تا جایی که توان داریم ، در مورد مسائل مختلف فکر و تامل و بحث کنیم .
    بله اگر کسی بدون اطلاع و علم ، نظر بده ، کاملا اشتباهه . ولی اینکه انسان بحثی رو شروع کنه و نظراتش رو بیان کنه تا به اشتباهاتش پی ببره و به علوم و نظرات جدید دست پیدا کنه ، خیلی هم عالیه . الآن همین بحثی که منو شما کردیم ، اگر چه به قول شما اطلاعاتمون کمه ، ولی باعث شد روی این مسائل فکر کنیم ، مطالعه کنیم ، تحقیق کنیم و معرفت و علممون بیشتر بشه .
    ولی به شرط اینکه در کنار بحث ، واقعا تحقیق و مطالعه و تامل کنیم .
    در مورد شبهه افکنی هم حرف شما درسته . آدم نباید باعث ایجاد شبهه بشه . ولی هر شبهه ای هم بد نیست . اتفاقا خیلی خوبه که آدم تلاش کنه تا بعضی شبهات و سوالات در ذهن دیگران ایجاد بشه تا برن تحقیق کنن ، فکر کنن و به راه درست پی ببرن . اون شبهاتی هم که شما میفرمایید ، مسائل دقیق فلسفه و کلام و اعتقاداته که بله آدم نباید هر سوال و شبهه ای رو بدون مقدمه جلوی دیگران بیان کنه . که مطمئن باشید این بحث جزو اون شبهات نیست .
    ببخشید که پر حرفی کردم
    التماس دعا

یک شخص از این تشکر کرد.
  7. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

اتفاقا بحث من وقتیه که شخص توبه نکنه . چون اگه توبه کنه که اصلا بحث خیلی فرق میکنه . اگر شخص توبه کنه ، اصلا ممکنه خدا در همین دنیا هم مجازاتش نکنه چه برسه به اون دنیا . پس دقت داشته باشید که بحث من سر شخصیه که مرتکب گناه میشه و تا آخر عمر هم توفیق توبه پیدا نمیکنه . و الّا بازم تاکید میکنم که اگر شخصی توبه کنه ، ممکنه خداوند به هیچ عنوان حتی در همین دنیا هم مجازاتی برای کارهای خطاش در نظر نگیره . جالبه بدونید که کسی که توبه ی حقیقی میکنه و شروع به انجام اعمال صالح کنه ، خداوند مجازاتش که نمیکنه هیچ ، بلکه گناهانش رو تبدیل به حسنات و ثواب میکنه

شرمندم این موردو حتما سند بیارید . اینجوری نمیشه قبولش کرد .

مطمئن باشید این بحث جزو اون شبهات نیست .

از کجا بدونم ؟؟

یک شخص از این تشکر کرد.
  8. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

کدوم مورد رو سند بیارم ؟! اینکه اگر انسان توبه کنه و عمل صالح انجام بده ، خداوند گناهانش رو تبدیل به حسنات میکنه !؟
    تا دلتون بخواد حدیث داریم . آیه هم داریم . مثل این مورد که خداوند در مورد گناهکاران صحبت میکنه و میفرماید :
    يُضَاعَفْ لَهُ الْعَذَابُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَيَخْلُدْ فِيهِ مُهَانًا إِلَّا مَن تَابَ وَآمَنَ وَعَمِلَ عَمَلًا صَالِحًا فَأُوْلَئِكَ يُبَدِّلُ اللَّهُ سَيِّئَاتِهِمْ حَسَنَاتٍ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِيمًا
    براى او در روز قيامت عذاب دو چندان مى ‏شود و پيوسته در آن خوار مى‏ ماند ،
    مگر كسى كه توبه كند و ايمان آورد و كار شايسته كند پس خداوند بديهايشان را به نيكيها تبديل م ى‏كند و خدا همواره آمرزنده مهربان است(فرقان / 69 و 70)

در مورد شبهه افکنی هم باید مدّ نظر داشته باشید که ایجاد هر سوالی در ذهن دیگران بد نیست . سوالات و شبهاتی نباید در ذهن دیگران انداخت که باعث بشه یک شخص در اعتقادات و باورهای صحیح دینیش شک کنه و دچار تزلزل بشه .
    حالا به نظر شما این بحث ما باعث میشه کسی در اعتقادات و باورهای صحیح دینیش دچار شک و تردید بشه !؟

یک شخص از این تشکر کرد.
  9. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

اینو که خودم میدونم اقا امین

اینکه حتی اگه توبه نکنه خدا جزاش میکنه
    و میبرتش بهشت ؟؟؟

بنظرتون فک نمیکنید
    اگه همین حرف که شما میگید که حتی اگه توبه نکنه خدا جزاش میکنه و در اخر میره بهشت اشتباه باشه
    چه مشکلات و شبهاتی رو بوجود میاره ؟؟؟

یا یکی بیاد بگه لازمه ورود زن به بهشت حجاب نیست
    چارتا دلیل بدون سندم بیاره .
    یکیم بدون تحقیق قبول کنه

اونوقت مسیول این شبهه کیه ؟

10. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

اینکه حتی اگه توبه نکنه خدا جزاش میکنه
    و میبرتش بهشت ؟؟؟

بله کسی که در هر زمانی به دین زمان خودش ایمان داشته باشه ، و هیچ کدوم ازون 5 موردی که گفتم رو مرتکب نشده باشه ، ممکنه خدا در همین دنیا به واسطه ی بلاها و سختی پاکش کنه و بعد بدون عذاب آخرت به بهشت ببرش . حتی اگه توبه نکرده باشه . اصلا این حرف شما که با اعتقادات مسلّم اسلام منافات داره . شما میگی اگه انسان توبه کنه ، تازه اونوقت خدا بهش لطف میکنه و عذابش میکنه و بعدش میبرش بهشت ؟! اینکه 100% غلطه و اصلا اسلام چنین چیزی رو نفی کرده . انسان اگر توبه ی حقیقی کنه که خدا دیگه عذابش نمیکنه . پس اینکه خداوند غفور و رحیم و ... است ، یعنی چی ؟! اینکه خدا به واسطه ی توبه ، گناه انسان رو از بین میبره ، یعنی اینکه اوّل عذابش میکنه ؟! عذاب برای شخصیه که توبه نکرده ولی چون ایمان داشته و جایگاهش بهشت بوده ، خداوند برای اینکه اوّل پاک بشه و بعد به بهشت ببرش اونو عذاب میکنه . پس این همه آیه و روایت چی میشه که بیان میکنه اگر انسان توبه ی حقیقی کنه ، خداوند همه ی گناهانش رو پاک میکنه و حتی تبدیل به حسنات میکنه ؟! اگه گناهان انسان پاک بشه پس دیگه برای چی خدا عذابش کنه ؟!
    عذاب برای کسیه که بدون توبه از دنیا بره .

بنظرتون فک نمیکنید
    اگه همین حرف که شما میگید که حتی اگه توبه نکنه خدا جزاش میکنه و در اخر میره بهشت اشتباه باشه
    چه مشکلات و شبهاتی رو بوجود میاره ؟؟؟

معلومه که چنین فکری نمیکنم
    چون این جزو مسلّمات و یقینیات اعتقادات اسلامه

باورتون میشه وقتی حرفتون رو خوندم ، اصلا موندم که چی بنویسم!؟ مخصوصا که شما یه شخص مذهبی هستید و اطلاعات مذهبیتون خوبه .
    واقعا از حرفتون تعجب کردم . فکر کنم حواستون نبوده که چنین حرفی زدید . آخه خودتون فکر کنید ! من گناه کنم و بعد توبه ی واقعی کنم ، خدا هم به خاطر اینکه توبه کردم ، منو اوّل عذاب کنه و بعد ببره بهشت . توبه برای اینه که گناه و عذاب اون گناه از بین بره . نه اینکه تازه خدا منو عذاب کنه و بعدش ببره بهشت .
    واقعا متحیّر شدم که چی بگم . بذارید یه مورد از بی نهایت موردی که وجود داره رو مثال بزنم . مثلا حضرت حرّ(سلام الله علیه) چون جلوی امام حسین(علیه السلام) رو گرفت ، جهنمی شد . وقتی هم توبه کرد و برگشت و شهید شد ، خدا بهش لطف میکنه و اوّل عذابش میکنه و بعد وارد بهشت میکنش ! درسته ؟! نه درست نیست .

باید ببخشید ولی حال ندارم آیه هاش رو اینجا بنویسم
    فقط آدرس میدم خودتون برید ببینید .
    این چندتا از آیات بسیار زیادیه که نشون میده خداوند انسان رو در صورتی مورد لعن و عذاب قرار میده که انسان توبه نکنه وگرنه اگه توبه کنه ، از لعن و عذاب خدا در امان خواهد بود .
    1 : بقره/170
    2 : آل عمران / 89
    3 : نساء / 146
    4 : مائده / 39
    و....و....و....
    انقدر در این باب ، آیه داریم که نمیدونستم کدوم رو بگم .
    تازه اگه بخوایم احادیث این باب رو هم بیاریم که دیگه خودش یه کتاب میشه .

یا یکی بیاد بگه لازمه ورود زن به بهشت حجاب نیست
    چارتا دلیل بدون سندم بیاره .

منظورتون از "یکی" ، منم دیگه ؟!:wink:
    نیاز خانم من هنوزم همینو میگم .
    نگفتم برای حرفام دلیل ندارم . گفتم دلیل دارم ، خیلی هم محکم و مستند دارم . ولی اینجوری نیست که من برای شما یه آیه یا حدیث بیارم که توش نوشته شده باشه
    " لازمه ی ورود زن به بهشت حجاب نیست" . نه خیر . حرف من رو هیچ جای قرآن و روایات به طور صریح ننوشته ولی به راحتی میشه از کنار هم گذاشتن ادلّه ، بهش رسید . منم عرض کردم که نه اینجا میگنجه که من بخوام تمام ادلّه رو بیان کنم و نه وقتشو دارم . گفتم که شما یا هر کس دیگه ای هم که فکر میکنه من دارم اشتباه میگم ، بره و از چند تا عالِم دینی و روحانی معتبر سوال کنه تا براش دقیق توضیح بده . چون این بحثی نیست که بشه با تایپ و نوشتار به این راحتی جمعش کرد .

یکیم بدون تحقیق قبول کنه

اوّلا چون من 100% روی این مسئله تحقیق کردم و در درستیش ذره ای شک ندارم ، پس نگران نیستم که حرفم رو کسی بدون تحقیق قبول کنه . چون حتی اگه اشتباه هم کرده باشم ، مورد عقاب و توبیخ خدا قرار نمیگیرم چون اونچه که در توانم بوده انجام دادم و با تحقیق کامل دارم این حرفو بیان میکنم . توبیخ و عقاب برای کسیه که بدون تحقیق و اطمینان ، حرفی بزنه .
    دوّما من همیشه و هر جا با کسی بحث کنم یا نظری بدم(مثل همین بحث با شما) ، تاکید میکنم که بره و خودش هم تحقیق کنه تا اگه من اشتباه کردم ، اون به اشتباه نیفته .

اونوقت مسیول این شبهه کیه ؟

خب من که عرض کردم این شبهه نیست .
    این یکی از واقعیتهای دین ماست.