1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

خيليا ميگن لازمه ورود يه زن به بهشت حجابه ...!

شروع موضوع توسط *faeze* ‏26/8/13 در انجمن محفل تاپ فرومی ها

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : خيليا ميگن لازمه ورود يه زن به بهشت حجابه ...!

خب همونطور که خوشبختانه بعضی از دوستان دیگه از جمله نسرین خانم هم متوجه این مسئله شدن ، اصلا این طرح سوال غلطه و واقعا نیاز به تفصیل و توضیح داره .
    چون باز کردنش خیلــــــــــــــــــــی بحث راه میندازه ، من زیاد وارد جزئیات نمیشم و به این صورت جواب میدم :
    چیزی که مسلّمه اینه که کسی که به امور دینش علم داشته باشه ولی عمل نکنه ، یقینا مورد عذاب خداوند قرار میگیره . این عذاب یا در این دنیاست یا در برزخ و یا در جهنم . اما دلیل نمیشه که همیشه در جهنم بمونه . از امیرالمومنین علیه السلام روایت داریم که بعضی از مسلمانها 300 هزار سال داخل جهنم میمونن تا گناهانشون پاک بشه و بعد وارد بهشت میشن .
    پس کسی که میدونه واجبات و محرماتی وجود داره ولی بی توجهی میکنه ، یقینا تاوان پس میده . اما ممکنه بعدش به بهشت بره . چیزهایی که انسان رو برای همیشه و تا ابد داخل جهنم نگه میداره ، معدود و کم هستن و در قرآن و روایات هم بهشون اشاره شده . این از این .
    اما ازون طرف هم کسانیکه بعضی امور دینیشون رو خوب انجام میدن ، دلیل نمیشه یقینا وارد بهشت میشن . خیلی ها هستن که بهترین حجابها رو دارن ، بهترین نماز ها و عبادات رو انجام میدن ، امّا به دلایل دیگه جهنمی هستن و تا ابد هم در جهنم میمونن .
    همین .
    خلاصه انجام ندادن امور دینی ، عذاب در پی داره ولی نه برای همیشه بلکه تا وقتی که انسان پاک بشه . انجام بعضی امور دینی هم دلیل بر خوب بودن و بهشت رفتن و جهنم نرفتن نیست
    فقط خواهش میکنم بعضی از دوستان نیان بگن تو کسی نیستی که بهشتی بودن یا جهنمی بودن دیگران رو مشخص کنی . این حرفایی که من الآن زدم ، چیزیه که تمام مسلمانان بهش اعتقاد دارن و به راحتی از قرآن و احادیث میشه ثابتش کرد . اینها اعتقادات اسلامه .
    همین .

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. داره راه میوفته!

امتیاز دستاورد:
    0

والا راستش برای یک زن مسلمان حجاب شرط لازم برای ورود به بهشت ،اما شرط کافی نیست و نخاهد بود.

مگر اینکه لطف خداوند شامل ما بشه .الهی آمین.

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بی کار(اکسیژن هدر میدم)

الله اکبر:top5:.جواب رو میشد کوتاه کرد.بی خیال این همه توضیح!!!

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    مفت خورىــ

2

5. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0

راستش به خیلی چیزا بستگی داره ولی حجاب هم هست پس شماره 1

یک شخص از این تشکر کرد.
  6. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

با این حرف کاملا موافقم
    و نظرم نه عدد یک نه دو
    چون نه با حجاب تنها میشه رفت بهشت
    نه ادم بی حجاب میتونه جزو بهشتی ها باشه

7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

اگرچه قبلا نظرم رو به طور کامل در این تاپیک گفتم ولی چون حوصلم سر رفته و منتظرم تا نماز بشه و برم نماز ، گفتم توی این چند دقیقه باز این بحث رو آپ کنم
    راستش این که میگید آدم بی حجاب وارد بهشت نمیشه ، درست نیست
    من کاری به ادیان و مذاهب دیگه ندارم . چیزی که در مذهب تشیّع ، حتمیه و همه ی علمای شیعه روش اتفاق نظر دارن ، اینه که برای ورود به بهشت فقط دو تا چیز لازم و ضروریه :
    1 : اعتقاد به خدا و شرک نورزیدن به خدا
    2 : قبول داشتن 14 معصوم و اینکه بعد از پیامبر ، یکی بعد از دیگیری امام معصوم و واجب الاطاعت هستن
    اگه همین دو مورد رو کسی قبول داشته باشه ، یقینا وارد بهشت میشه ، اگرچه در زندگیش گناهان بسیاااااااااااااااااار فراوانی مرتکب شده باشه و به خاطر پاک شدن از گناهانش ، زمان بسیااااااااااااااار طولانی رو در جهنم بمونه . ولی آخرش که از گناهانش پاک بشه ، وارد بهشت میشه .

این چیزیه که در بین علمای شیعه ، هیچ شک و اختلافی توش نیست .
    التماس دعا

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

باشه
    من به خدا شرک نمیورزم
    جهارده معصومم کاملا قبول دارم که واجب الاطاعتن
    تمومه
    حالا برم هر کاری دلم خواست بکنم

خوب منم همینو گفتم . چهارده معصومم گفتن حجاب واجبه . اگه رعایت نکنیم بهشتی نیستی. چوت لازمش اطاعته

شما فقط کلیش اش رو گفتید و تو این تاپیک نگفتن بگین چی جزییه چی کلی
    گفتن لازمه یا نه :smile:

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

والا من تمام سعیم رو کردم که به طور واضح مقصودم رو برسونم ولی مثل اینکه موفق نشدم
    ببینید نیاز خانم ، من صریحا گفتم کسی که گناه کنه ، یا در این دنیا و یا در اون دنیا باید جزای اعمالش رو ببینه
    در حالیکه شما میگید کسی که مثلا حجاب نداشته باشه ، بهشتی نیست و لازمه ی ورود زن به بهشت ، حجابه
    خب این غلطه
    کسی که به واجباتش عمل نکنه یا ترک محرّمات نکنه ، یقینا جزاش رو میبینه . یا در این دنیا و یا در اون دنیا
    ولی معنیش این نیست که بهشتی نیست و هیچ وقت رنگ بهشت رو نمیبینه
    همونطور که عرض کردم ، حدیث داریم که امیرالمومنین میفرمایند بعضی از شیعیان من 300 هزار سال در جهنم میمونن تا از گناهانشون پاک بشن و بعد وارد بهشت میشن
    پس ممکنه کسی نماز نخونه ، حجاب نداشته باشه ، هزار و یک گناه هم مرتکب بشه ولی بعد از اینکه جزای کارهاشو دید ، وارد بهشت بشه .
    ولی مهم اینه که جزای سختی منتظر کسانیه که واجباتشون رو انجام ندن و ترک محرّمات نکنن .
    حالا دیگه نمیدونم توی این تاپیک کلی خواستن یا جزئی
    چیزی که مهمه اینه که برای ورود به بهشت ، حجاب لازم نیست . ولی کسی که حجاب نداشته باشه ، مسلّما عذاب سختی خواهد دید و اگه اون دو تا شرط رو داشت ، اون وقت وارد بهشت میشه .
    دیگه صریح تر از این نمیتونم حرفم رو بگم

10. داره خودمونی میشه!

امتیاز دستاورد:
    0

امین اقا من منظورم بعد از هزار سال نبود منظورم ابتدای مرگ بود کسی که حجاب نداره ابتدای مرگش بهشتی نیست . مگر بقول شما جزای تمام گناهانشون رو ببینه سپس بهشتی بشه هر چند من اصلا علمی در این مورد ندارمو اشتباه کردم که نظر دادمفقط چیزی که به ذهنم رسیدو گفتم