Pariya Joon|پريا جان |بيست و نهم -29 مرداد 29 مرداد تولد Pariya Joon هست پريا جون تولدت مبارک لمس حضورو وجودت رو خالصانه تبریک میگم با ارزوی عمری با عزت روزهایی سرشار از صمیمیت و لحظاتی پر از موفقیت و تندرستی در انتظار شما و خانوادتون باشد
پاسخ : تـــولدت مبــاركـــ پــريا جـــان ッ منم تبريك عرض ميكنم خدمت آبجي گلمون ايشالله هميشه موفق باشي...:razz:
پاسخ : تـــولدت مبــاركـــ پــريا جـــان ッ سلام پریا خانم من قبلا پسر بدی بودم ولی الان قول می دم بچه ی خوبی باشم مامانم این دسته گل رو داد گفت برو اینا رو به پریا خانم بگو گفت آخرشم بگو ببخشید پریا جون معذرت می خوام ببخشید پریا جون معذرت می خوام الانم آخرای تابستونه و وقت طلاس ما با بچه ها داریم می ریم گیم نت و من تا چهار روز آینده توی گیم نت می خوابم چون می خوایم جام همه ی بازی هایی که جام داره رو بازی کنیم اینو گفتم که بدونید خیلی دوستتون داشتم وگرنه یادم می رفتین یعنی به مامانی می گفتم یادم رفت به پریا تبریک بگم یه نصیحتم می کنم : کیک تولد مال شماس نه مال همه برای همین می تونی موقع فوت کردن یه خورده آب دار فوت کنی بعدش از هر کی می پرسن کیک می خوای میگه نه متشکرم بعدش همه ی کیک میشه مال خود خودت
پاسخ : تـــولدت مبــاركـــ پــريا جـــان ッ من هم تبریک میگم به خواهر خوبم پریا جان:razz: تقدیم به شما [h=2]لب باز مگیر یک زمان از لب جام تا بستانی کام جهان از لب جام در جام جهان چو تلخ و شیرین به هم است این از لب یار خواه و آن از لب جام [/h]
پاسخ : تـــولدت مبــاركـــ پــريا جـــان ッ ساده گفتن همچون ساده زیستن زیباست پس ساده میگویم تولدت مبارکـــــــــــــــ