پاسخ : بد ترین دردی که کشیدی؟ دندون درد:top5: البته وقتی که میخواستم دندون عقلم رو بکشم واقعا وحشتناک بود فکر کنم تمام گناهان گذشته و آیندم با اون دردی که کشیدم پاک شد . دکتر انقدر زور زد که عرقش در اومد تا دندونم رو کشید . هر چی زور میزد فایده نداشت . تا جایی که صدای خورد شدن دندونم رو لای انبرش میشنیدم ولی دندونم در نمیومد . بهم گفت ریشه ی دندونت یه کم کجه به همین خاطر با فلاکت و بدبختی در اومد .
پاسخ : بد ترین دردی که کشیدی؟ سخترین دردی که کشیدم درد روحی بود اینکه بعد از دوسال میخاستم یکی رو که بشدت بهم وابسته شده بود و منم وابسته ش بودمو رو رهاش کنم خیلیییییییییییی تلاش کردم یکی از بهترین دوستانم کمکم کرد راهنمایی کرد برام وقت گذاشت از دین شرع و هرچی توی این وادی بود برام گفت... ولی نتونستم دوباره شد همون آش همون کاسه بین یه دوراهی ............. نه پای پیش نه پای پس...... شاید من اگه تنها بودم راحتتر میتونستم کنار بیام ولی دو طرفه اس لعنتی.... دردم اینجا شدید تر میشه که حتی بعد از ازدواجم هم بازم در گیر همینم....(
پاسخ : بد ترین دردی که کشیدی؟ من چن سال پیش .. شیخم درت و سر درتو ..و چیزی که اولین واخرین بار بود ..دندون درت.. همشون تو یه روز با هم به من هجوم اوردن..دهنشون سیرویس مترسه.. خونوادمم بی خیال.. شد چنتا؟! یه روز کامل ... ....یه جریانات خاصی هم رخ داد که باعث ..یه چیزایی شد.. :top21: خـــــدایا ، کَرَمِتـــــــــو شُکر..:ashamed0005:
پاسخ : بد ترین دردی که کشیدی؟ مجردم هنوز..... اما امیدوارم سال اخری باشه که در این وضعیت سینگلی بسر میبرم.... بدترین درد جوانی من همین بوده و ادامه داره ... هرچند لذت و قداست خاص خودشو داره اما بار روحی از بیرون ادمو............................