ﭘﺴﺮﯼ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪ ﮐﻪ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﯿﻤﯿﺮﺩ... ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺎﻡ ﺭﺍ ﻧﻮﺷﺖ: "ﻣﻦ ﻣﯿﺮﻭﻡ، ﺑﺎ ﻣﻦ ﻣﯿﺎﯼ؟ " ﻭ ﯾﮑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﺳﺖﺩﺧﺘﺮﺵ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ... ﺑﻌﺪ 2 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ : ﻣﻦﮔﯿﺮﻡ ! ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﺮﯼ؟ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺑﯿﺎﻡ، ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺮﻭ ﻋﺰﯾﺰﻡ ... ﭘﺴﺮﮎ ﻗﻠﺒﺶﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭﺩ ﮔﺮﻓﺖ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ 2 ﺛﺎﻧﯿﻪ... ﺩﻭﺳﺘﺶ ﭘﯿﺎﻡ ﺩﺍﺩ ﮐﻪ؛ ﻧﺎﻣﺮﺩ ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺮﯼﺑﺪﻭﻥ ﻣﻦ؟ ﺩﻫﻨﺖ ﺳﺮﻭﯾﺴﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﺮﯼ... ﻭﺍﺳﺎ ﻣﻦ ﺍﻭﻣﺪﻡ... ﭘﺴﺮﮎ ﺧﻨﺪﯾﺪ ﻭ ﭼﺸﻤﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺑﺴﺖ ﻭ ﺑﻌﺪﺍﺯﭼﻨﺪ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﻗﻠﺒﺶ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﻣﺮﺩ... ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻫﺮﭼﯽﺭﻓﯿﻖ ﺑﺎ ﻣﻌﺮﻓﺘﻪ
پاسخ : سلامتی هرچی رفیق با معرفته . . . یاد یه حدیثی افتادم . روایت داریم اگر دوستِ خوبی دارید ، بهش بگید که دوسش دارید . چون این کار باعث قویتر شدن و عمیقتر شدن رفاقتهاتون میشه . خیلی اوقات ما مخصوصا پسرها خیلی ابراز ارادت و دوستی به همدیگه میکنیم ولی رومون نمیشه از لفظ دوستت دارم استفاده کنیم . خیلی از الفاظ نوکرتم ، مخلصتم ، میخوامت ، قربونت برم ، و...و...و.. استفاده میکنیم ولی هیچ کدوم از این الفاظ ، بار احساسی این جمله رو نداره : دوستت دارم . خوبه که اگر واقعا دوستمون ، دوسته ، و رفیقمون ، رفیقِ واقعیه ، خجالت رو کنار بذاریم و رک و پوست کنده بگیم فلانی من واقعا از صمیم قلب دوستت دارم .
پاسخ : سلامتی هرچی رفیق با معرفته . . . حالا ازین حرفای احساسی بگذریم خدا وکیلی ، انصافا ، بینی و بین الله ، قبول دارید رفاقتهای بین پسرها خیلی خیلی عمیقتر از رفاقتهای دخترهاست ؟! گفتم خداوکیلی ...
پاسخ : سلامتی هرچی رفیق با معرفته . . . من که رفاقت خوارارو ندیدم..نظر نمیتونم بدم.. ولی واسه خودممون ولی عمیقه..طرف مقابلمو نمیدونم..ولی شده حتی با دیدن رفیقم اشک جم شه تو چشام..در دل غوغایی ناگفتنیست..:top10: تو اینجام ..رفاقتا توش غوغاییه (اولیین باره که میگم اینو)..حداندکش یه طرفه از سوی خودم...واسم کافیه..:top21:
پاسخ : سلامتی هرچی رفیق با معرفته . . . من که زیاد داستان اولی رو قبول نداشتم.... اما در مورد عدم پایداری دوستی خانما فقط دووتا عنصر خیلی مهــــــــــــم وجود داره::: یکیش حضور مـرد هست و یکیش حسادت من خودم همیشه یکی از رفیق های بچگیمو دوستش داشتم و حتی الانم دوستش دارم ولی ................