[شروع] بیا کنارم غمگین نمونم … پر رنگم با تو رنگین کمونم با تو سبزم انگار جنبشم ، جمعه شبِ دورمون پُرِ شمع سیاه و سفیدیم انگار شطرنجیم … هی مشروب میخوریم و شرطبندی سلامتی میره بالا ، با تحرک انگار زیر پاهام شده خالی ، حالی عالی دارم و متوالی فاز بازی دارم اگه داری فاز مالی واقعاً تو ، بگو داری کاری باری با من ؟ هااااااا ؟! راست بگو چون من ، کلا داره ، دنیا میچرخه دور سرم [ دنیا میچرخه ، دور سرم ] دنیا میچرخه دور سرم … چشما رو منه دورِ و ورم ولی من میبینم تورو فقط … تورو نبینم میریزه کُرک و پرم همه محو اند ، انگار بهمن زدن ، نور افکنو از سقفم زدم که از ترس قطعِ برقم به من ، نزدیک تر بشی از دفعه قبل یهو گُمت نکنم … نزدیک نمیشم حُلت نکنم بپا نگن دورش شلوغه ، چون من تهیام ، پُرت نکنن دیدی دارم در گوشی بت میگم که رد دادم و داره دنیا میچرخه دور سرم [ دنیا میچرخه ، دور سرم ] سنتی نیستم ولی همه چیو (تار میبینم) … تو پارتی جلو چشم باربی دیدم ازش گذشتم و رفتم ، چون عشق و حال و فقط توی کار میبینم زندگی رو چسبیدم بش ، عشق میدم و بهم پس میدن عشق حمایت میکنه میکنه مخاطب (مخا تب) … من طبیبم دارم با شما فرق موزیک داغه دما پائین … اون بالا یه خونه تو فضا داریم مثل تقویم نداریم عزاداری … به اندازه کافیم ما (وفات داریم) وفا داریم پس دور همیم و صفا داریم … ما رُکیم با اینکه حیا داریم درستیم با اینکه خراب کاریم … خونه پُره ، با اینکه حیاط داریم پس با ما بالا باشید ، سرا پایین و دستا بالا بگو دنیا میچرخه دور سرم [ دنیا میچرخه ، دور سرم ] دنیا میچرخه دور سرم … چشما رو منه دورِ و ورم ولی من میبینم تورو فقط … تخته گاز میریم جلو فقط تهی ترمز بریده و ته لنته (تلنته) … تو سرته تو شرایط سخت دورِ و ورته … مثل الان که تو بغلته دنیا میچرخه دور سرم [پایان]