امروز تولد نسرين جونه ( *NaSrIn* ) تولدتو تبريك ميگم عزيزم وبرات آرزوي بهترين هارو دارم عزیزم روز تولدت را با آسمانی پر از ستاره های چشمک زن با دشتی پر از شقایق ها و با آرزوی موفقیت برای تو به تو تبریک میگویم . . . تـــــــــولدت مبـــــــــــــــاركــــــ یه سبد یاس سفید تقدیم به تو بهترینم به خاطر قشنگترین روز دنیا که روز تولد توست
پاسخ : ♦تــــولدتـ ــــ مباركــ ـ نــسـ ــريــن جـ ـــان♦ ساده گفتن همچون ساده زیستن زیباست پس ساده میگویـــــــم: تـــ ــــولدت مبارکـــــــــــــ
پاسخ : ♦تــــولدتـ ــــ مباركــ ـ نــسـ ــريــن جـ ـــان♦ تولدت مبارک نسرین جون. شاد باشی همیشه و به همه ی ارزوهات برسی
پاسخ : ♦تــــولدتـ ــــ مباركــ ـ نــسـ ــريــن جـ ـــان♦ با سلام ابجی منم تبریک میگم انشالله 120 ساله بشی:razz:
پاسخ : ♦تــــولدتـ ــــ مباركــ ـ نــسـ ــريــن جـ ـــان♦ به قول خودت دوست جون تولدت مبارک همیشه برات بهترین آرزوهارو دارم :roze::roze::roze::roze::roze::roze::roze:
پاسخ : ♦تــــولدتـ ــــ مباركــ ـ نــسـ ــريــن جـ ـــان♦ من هم تبریک میگم نسرین جان انشالله به تمام خواسته هات برسی:roze:
پاسخ : ♦تــــولدتـ ــــ مباركــ ـ نــسـ ــريــن جـ ـــان♦ تولدت مبارک:mach: ایشالا به جای100سال 1000ساله بشی:shad2::shad2::gol3: البته هیچ کس اینقدر عمرنکرده=)) ایشالا اولیش باشی:!:
پاسخ : ♦تــــولدتـ ــــ مباركــ ـ نــسـ ــريــن جـ ـــان♦ دوست عزیزم تولدت مبارک زندگی توام با ارامش وسلامتی برات ارزو میکنم