پاسخ : از امضای کی خوشت میاد؟ من خودم . از امضاهای فریبا خوشم میاد . خیلی قشنگن آدم خــــــ ــاصی نیستمـــ ــــــــ مخاطبــــ ـــــ خاصیمــــــ نــــ ـــــدارم فقــــــ ــــــــط... حــــــ ـــــس خاصی دارمـــــ ــــــــ دلمــــــ ــــــ عجیــــــ ـــــب یک غیرهـــــــ منتظ ـــــــره خـــ ـــــوب میخوادــ
پاسخ : از امضای کی خوشت میاد؟ خیلی از امضاها زیباست... مثلا امضای +فاطمه +خانم یا مثلا امضای سعید بیهوزارد ولی به نظرم هیشکی به خوش سلیقه گی مهسا 68 نیست توی انتخاب امضاء بخصوص اون الهم عجل لولیک فرج و یا جمله های دیگه که در وصف حضرت علی ع که توی امضا هاش میزاره صد می ارزه به باقی امضاء ها ......
پاسخ : از امضای کی خوشت میاد؟ *BIOHAZARD* دنـيـاي مـجـازي شـلـوغ تـريـن سـرزمـيـن تـنـهـايـي اسـت بـا هـمـه کـسی هـسـتـی و بـا هـيـچ کـسی نـيـسـتـی ... ........................................................................................................................................................................................ Asaljooon مـــن برای تنهــــــــــــــــا نبـودن، آدم های زیادی دور و برم دارم ! آن چیزی که ندارم کسی برای ” بـا هــــــــــــــــم بـودن ” است !
پاسخ : از امضای کی خوشت میاد؟ فعلا که Amon Amarth گیرم که باخته ام!!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحهء بازی بیرونم بیندازد "شوخی نیست من شاه شطرنجم... " !!!