پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ .TheTiCa. *Faeze sadat* *BIOHAZARD* Asaljooon mahsa68 HossEiN بعضیا تو چند پست گفتن دلیل دوست داشتنم بنویسیم ولی به نظر من دوست داشتن اصلا دلیل نمیخواد اون دوست نداشتنه که دلیل میخواد.....
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ ..................... من توی این فضای سایبری کسی رو که قلبی دوسش داشته باشم( با دلایل خاصه خودم باورشش داشته باشم) بیرون نت هم از دستش نمیدم ماها قبلا یه کاربر داشتیم که فکر میکنم از همه سن ش بیشتر بود حداقل هشت سال از خودم بزرگتر بود به نظرم همیشه همونو دوسش دارم... [HR][/HR] اما اگه بخام از کاربرای حال حاضر نام ببرم "" بین اشخاص مقید مذهبی من اینا رو خیلی دوسشون دارم...... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ویرایششش کردم چون مسخره نیستم که صاحب نظر ها حتی این نویسنده نیاد نظرشو نگه اشتباه کردم اصلا شرکت کردم
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ من -امین 110 - حاج حسین +فاطمه + بر فراز اندیشه جک 6 صالح و عسل خانم معاون و ابجی پرستو بهشون ارادت خاصی دارم :razz:
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ خوشبحام چون هیچکی منو دوست نداره چه اینطرف چه انطرف چه تو بال بال ها
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ کسایی که دوسشون دارم: دخترا: نگار.عسل. فریبا. یلدا. فائزه. پرستو. پسرا: ارمان.علیرضا. البته من کلا همه رو دوس دارم ها. یه وقت فکر بد نکنین.
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ کسانی که من دوست دارم دخترا:طاووس. فریبا. پرستو . عسل . میناهمون اکسفورد. پسرا:ایمان هیدن . صالح . آرمان . دانیال
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ البته من خیلی هارو دوست دارم . از جمله برفراز اندیشه . و پسرراستگو . و همچنین محمد جواد و حبیب جان . اینا هم خیلی واسم عزیزن
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ من همه بچه های تاپ فروم را دوست دارم ولی خب ایمان همون بر فراز اندیشه داداش گلم ارادتم بهش بیشتر