پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ آقا این سوال اصلا منصفانه نیست مگه میشه فقط یکی رو گفت تازه منظور از دوست داشتن دقیقا چه مدل دوست داشتنیه؟! اول از همه هم باید خودت جواب بدی
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ میشه ده تا اسم نوشت؟؟ بعد دخترا میتوونن اسم پسرا رو توی لیست شون بیارن یا بالعکس ؟؟؟؟ علت دوست داشتن هم حتما ذکر شود........ نوع دوست داشتن هم درج شود مثلا توی فضای مجازی با توجه به حال فعلی افرادی که دوسشون دارید چقدر حاضرید براش بزاری ؟؟؟؟ ( البته نام اون اشخاص هم ذکر بشه ))
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ عسل جان فقط لازم نيست اسم يه نفرو بگي منظور دوست داشتن خاصي نيست يعني دوستاني كه برات مهم هستن ودوستشون داري ميتوني اسماشونو بنويسي خودم هم جواب ميدم d:
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ شما 20 تا بنويس چراكه نشه بعد دخترا میتوونن اسم پسرا رو توی لیست شون بیارن یا بالعکس ؟؟؟؟ بله ميشه :دي علت دوست داشتن هم حتما ذکر شود........ نوع دوست داشتن هم درج شود مثلا توی فضای مجازی با توجه به حال فعلی افرادی که دوسشون دارید چقدر حاضرید براش بزاری ؟؟؟؟ ( البته نام اون اشخاص هم ذکر بشه )) حالا ما فقط گفتن كسايي كه دوسشون داريدو بگيد شما خواستي علتشو هم بگو
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ به به عجب سوالی:khodeshe: من حتما میام جواب میدم البته همه میدونن دیگه نیازی به گفتن نیست
پاسخ : کدوم کاربر ســایت رو بیشتر دوستـــ داری؟ نـــــــگار اعتراف كن كه دوستم داري D: من خيلي وقته اينو فهميده بودم ولي به روي خودم نيوردم:top27: