اپل تایید کرد پرتال توسعه دهندگان اش هک شده است. بعد از شکایت توسعه دهندگان نرم افزاری (developers) از دسترس نبودن پرتال مخصوص شان، اپل تایید کرد بدلیل مشکلات امنیتی و هک شدن سایت، در حال بازگرداندن آن به حالت عادی است. در ایمیلی رسمی که از سوی مدیران ارشد نرم افزاری به توسعه دهندگان ارسال شده آمده است که اطلاعات حساس کاربران رمز گذاری شده (کد اپ ها و اطلاعات مشتریان اپ ها) و علی رغم رخنه امنیتی، اطلاعات قابل دسترسی نبوده است تا حمله کنندگان بتوانند از این اطلاعات سوء استفاده کنند. این منبع همچنین تایید کرده که ممکن است برخی نام ها و آدرس های ایمیل بدست حمله کنندگان افتاده باشد ولی هنوز از این موضوع مطمئن نیستند. در همین حال اپل اعلام کرد در حال بازسازی ورودیه سایت و چینش مجدد دیتابیس و سرورهاست تا از وقوع اتفاقی مشابه جلوگیری کند. منبع: انگجت،
پاسخ : پرتال اپل هک شد چرا جدیدا هک زیاده؟؟ کسی خبری داره آیا یاهو هم هک شده جدیدا؟؟ چون من حس کردم هک شدم...:top27:
پاسخ : پرتال اپل هک شد فک کنم گوشی منم دیشب هک شد :-? :khande2: آخه از توش یه صداهای عجیبیی در میومد؟:khande::khande:
پاسخ : پرتال اپل هک شد خب آخه یه پیام اومده بود تو یاهو برام گفته بود به ایمیل شما با یک رمز معتبر از کشور سوییس وارد شده است اگه شما بودیدد که هیچی اگه شما نبودید فلان کارو انجام بدین از خود یاهو اومده بود منم رفتم پسوردمو تغییر دادم فقط
پاسخ : پرتال اپل هک شد اصلا به این پیامها وایمیل ها که چه دریاهو وچه به صورت اس مس براتون فرستاده میشه توجه نکنید..مگه این که منبع موثق باشه درحال حاضر...میتونه مشکل سرعت نت باشه اینم توجه کنین که اپل اعلام کرد در حال بازسازی ورودیه سایت و چینش مجدد دیتابیس و سرورهاست تا از وقوع اتفاقی مشابه جلوگیری کند.
پاسخ : پرتال اپل هک شد پرستو واسه مشکل من راهی سراغ نداری؟ دیشب امید گوشیمو برداشت رفت نیم بعد اونجام سر و کله هکر ها پیدا شد بعد پشت سر هم واسش پیغام دوستی میومد بعد یکم که به برنامه و گوشی ور رفت یه صدایی از تو گوشی دراومد =)):khande::khande: