امشب شب ِ تولد ِ مبارکه و مبارکه و مبارکه به قول یکی از بچه ها خیلی اروم اومدی ، به خاطر کنکور هم خیلی سریع رفتی هم صحبتیت مفرح و شیرینه ، و از همه لحاظ آبجی عزیزی واسه همه ما هستی آبجی فاطمه عزیز ، به جمع ما ، به زمین ، خوش اومدی تولدت مبارک آبجی عزیزمون اگه بخوام آبجی مون رو تو چند تا کلمه به اونایی که نمیشناسنش معرفی کنم باید بگم : دختری ِ خوش قلب بی کینه بی کنایه بی حسادت شاد سرزنده مودب محبوب و... فاطمه جان از بودنت و دوستی با تو خوشحالیم :roze: بهترین ها رو برات ارزو میکنیم - همیشه شاد و بی غم باشی و ایشاالله بهترین ها همیشه برات رقم بخوره و انشاالله شما و افشین عزیز در کنار هم خوشبخت باشید و زندگی کنید بازم شادی و بوسه ، گلای سرخ و میخک میگن کهنه نمی شه تولدت مبارک تو این روز طلایی تو اومدی به دنیا وجود پاکت اومد تو جمع خلوت ما تو تقویما نوشتیم تو این ماه و تو این روز از اسمون فرستاد خدا یه ماه زیبا یه کیک خیلی خوش طعم ،با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو یکی از طرف ما الهی که هزارسال همین جشنو بگیریم اینـــــــم کیــــــــــک واسه افطــــــاری آرزومند آرزوهایت هستیم آبجی عزیز... ایشاا... در زندگی ، در کنکور ، توی این پله همیشه رو به بالا حرکت کنی و بدرخشی ببخشید اگه تاپیک زیاد خوب نشد سعی کردم مث همیشه تاپیکی که میزنم مث خودش شخص خاص باشه براش میلادت مبارک.
پاسخ : ✿ تـــولــد یکـی از آبجی هامونه , بفرماییـد جـشـن تـولــد✿ تولدت مبارک فاطمه خانم :roze: ایشالا جشن 120 سالگیتونو بگیریم:roze:
پاسخ : ✿ تـــولــد یکـی از آبجی هامونه , بفرماییـد جـشـن تـولــد✿ امروز تولد منه . به هر حال تولدت مبارک فاطمه خانم.:razz:
پاسخ : ✿ تـــولــد یکـی از آبجی هامونه , بفرماییـد جـشـن تـولــد✿ نگران نباش . دوستان واست تولد میگیرن
پاسخ : ✿ تـــولــد یکـی از آبجی هامونه , بفرماییـد جـشـن تـولــد✿ يني چي؟ الآن انداختي گردن كي؟:-?=))
پاسخ : ✿ تـــولــد یکـی از آبجی هامونه , بفرماییـد جـشـن تـولــد✿ نمیدونم دادا . این پرستو و معاونینش . خیلی هیتمن رو تحویل میگیرن . واسه مدیر شدنش تایپک زدن . نامردا واسه تولد من نگفتن مبارک بشه . خیلی فرق میزارین . همین کارهارو کردن . ادم از انجمن زده میشه:mad:
پاسخ : ✿ تـــولــد یکـی از آبجی هامونه , بفرماییـد جـشـن تـولــد✿ منم اين تبعيض رو به وضوح ميبينم.... منم دوسال اينجا بودم نه واسه ي ارتقام تاپيك وا كردن نه واسه تولدم... پيش مياد غصه نخور شرايط يكسانه.خخخخخخخخ=)) . حال كي هست تولدت خودم برات داداش سنگ تموم ميزارم... خوبه ....:top29:
پاسخ : ✿ تـــولــد یکـی از آبجی هامونه , بفرماییـد جـشـن تـولــد✿ وااااااااااااااااااااااااااای..................ممنون از تک تکتون ممنون داداش حسین....مرسی که بیادم بودین امیدوارم همیشه دلاتون تو زندگی دریایی باشه و همیشه نگاه خدا به شما باشه یه اف اچ گل نرگس هدیه میکنم به تک تکتون راستی التماس دعا